Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Internetine pazintis

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/10 18:33:04 18:33:04

o va man yra visai kitaip. As cia susipazinau su mergina, o ji veliau pasake , kad jau ruosiasi is cia issiregistruoti. Ir kai ji issiregistravo, as taipat issiregistravau. Nors buvo kitu susirasinejimo draugiu. daviau jims kontakta jeigu nores mane susirast, bet kaip ir tikejausi nei viena neatrase. veliau susitikau su ta mergina. Tiksliau su ja ir jos vaiku. jau tris kartus buvom susitike, bet kazkaip draugyste nesiklosto. Kazkokia salta ji mano atzvilgiu. Ir bendrauja tarsi is reikalo. Ir dabar pasijutau suklydes , kad issiregistravau. Na , bet as nemegstu su keliom iskarto bendraut. Nenoriu nieko apgaudinet. Bet gal as ir perlenkiu kartais lazda. juk moterys myli nieksus

aguonele

A

18 įrašai

2011/08/10 19:47:15 19:47:15

Svečias: o va man yra visai kitaip. As cia susipazinau su mergina, o ji veliau pasake , kad jau ruosiasi is cia issiregistruoti. Ir kai ji issiregistravo, as taipat issiregistravau. Nors buvo kitu susirasinejimo draugiu. daviau jims kontakta jeigu nores mane susirast, bet kaip ir tikejausi nei viena neatrase. veliau susitikau su ta mergina. Tiksliau su ja ir jos vaiku. jau tris kartus buvom susitike, bet kazkaip draugyste nesiklosto. Kazkokia salta ji mano atzvilgiu. Ir bendrauja tarsi is reikalo. Ir dabar pasijutau suklydes , kad issiregistravau. Na , bet as nemegstu su keliom iskarto bendraut. Nenoriu nieko apgaudinet. Bet gal as ir perlenkiu kartais lazda. juk moterys myli nieksus

Neikit i tokius krastutinumus kaip kad "moterys myli tik nieksus". Cia kaip moterys galetu sakyti, jog visi vyrai kiaules ir nera kuo apsirengti Zinom, kad nei vienas pasakymas nera teisingas. tiesiog, gal jai ne taip ir patinkate..gal ziauriai pasakiau, bet matyt, taip yra. tiesiog, jus dar nesutikote tos, kuriai butu gera su jumis. manau, geriau anksciau suprasti, kad su zmogumi niekas nesigaus, nei kankintis visa gyvenima..

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/10 20:25:34 20:25:34

Aguonele:
Svečias: o va man yra visai kitaip. As cia susipazinau su mergina, o ji veliau pasake , kad jau ruosiasi is cia issiregistruoti. Ir kai ji issiregistravo, as taipat issiregistravau. Nors buvo kitu susirasinejimo draugiu. daviau jims kontakta jeigu nores mane susirast, bet kaip ir tikejausi nei viena neatrase. veliau susitikau su ta mergina. Tiksliau su ja ir jos vaiku. jau tris kartus buvom susitike, bet kazkaip draugyste nesiklosto. Kazkokia salta ji mano atzvilgiu. Ir bendrauja tarsi is reikalo. Ir dabar pasijutau suklydes , kad issiregistravau. Na , bet as nemegstu su keliom iskarto bendraut. Nenoriu nieko apgaudinet. Bet gal as ir perlenkiu kartais lazda. juk moterys myli nieksus

Neikit i tokius krastutinumus kaip kad "moterys myli tik nieksus". Cia kaip moterys galetu sakyti, jog visi vyrai kiaules ir nera kuo apsirengti Zinom, kad nei vienas pasakymas nera teisingas. tiesiog, gal jai ne taip ir patinkate..gal ziauriai pasakiau, bet matyt, taip yra. tiesiog, jus dar nesutikote tos, kuriai butu gera su jumis. manau, geriau anksciau suprasti, kad su zmogumi niekas nesigaus, nei kankintis visa gyvenima..

Tikriausiai taip ir bus. Nes moteris visai kitaip elgiasi kai jei patinka vyriskis. Tik tada iskyla dar vienas klausimas. Kodel tada ateidavo i pasimatymus? Nes kaip as atrodau zinojo dar pries susitinkant. O ir bendraujant galejo suprasti koks as isanksto. Nes as neapsimetineju. Kaip pati sake, kad per pusantru metu kol cia buvo, ne karto nebuvo su nieko susitikusi dar. Na kaip bus taip. Jura didele ir ten daug zuvu.

aguonele

A

18 įrašai

2011/08/11 07:22:26 07:22:26

Neikit i tokius krastutinumus kaip kad "moterys myli tik nieksus". Cia kaip moterys galetu sakyti, jog visi vyrai kiaules ir nera kuo apsirengti Zinom, kad nei vienas pasakymas nera teisingas. tiesiog, gal jai ne taip ir patinkate..gal ziauriai pasakiau, bet matyt, taip yra. tiesiog, jus dar nesutikote tos, kuriai butu gera su jumis. manau, geriau anksciau suprasti, kad su zmogumi niekas nesigaus, nei kankintis visa gyvenima..[/quote]
Tikriausiai taip ir bus. Nes moteris visai kitaip elgiasi kai jei patinka vyriskis. Tik tada iskyla dar vienas klausimas. Kodel tada ateidavo i pasimatymus? Nes kaip as atrodau zinojo dar pries susitinkant. O ir bendraujant galejo suprasti koks as isanksto. Nes as neapsimetineju. Kaip pati sake, kad per pusantru metu kol cia buvo, ne karto nebuvo su nieko susitikusi dar. Na kaip bus taip. Jura didele ir ten daug zuvu. [/quote]
I pasimatymus, greiciausiai, ateidavo del to, kad dar nebuvo tikra, noretu su jumis bendrauti ar ne. bendravimas virtualiai visgi skiriasi nuo realaus bendravimo, ir kelis kartus susitikus, matyt, nusprende, kad visgi jums nelabai kas iseis..Is anksto nieko neimanoma suprasti ir santykiu paskubinti neimanoma..

dalidada

D

12 įrašai

2011/08/17 17:33:57 17:33:57

as bandziau susipazint pries 1,5metu,dabar vel ta pati situacija kartojas-ieskom paseksuot,del sekso,seksuvu ir t.t.Ar mes daugiau turim ka pasiulyt???????

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/17 21:51:16 21:51:16

dalidada: as bandziau susipazint pries 1,5metu,dabar vel ta pati situacija kartojas-ieskom paseksuot,del sekso,seksuvu ir t.t.Ar mes daugiau turim ka pasiulyt???????

Tiesiog gal is cia esanciu vyru iesko sau meiluzes arba tiesiog nuotykiu, bet tikrai nevisi. Apsisarvuok kantrybe ir nebuk tokia jau itari. Kai as buvau cia prisiregistraves neieskojau cia nuotykiu ir vistiek nepasiseke. Santykiai sudetingas dalykas, o noretusi, kad butu viskas paprasciau.

piktas svecias :)

P

1 įrašai

2011/08/17 21:57:18 21:57:18

Pataikysiu i tema ar ne cia klausimas:) Man patinka i sita foruma uzsukt nes cia daug tiesos ir daug nesamoniu. Kas cia daros siais laikais? kodel internetines pazitys pasidare toks didelis s**** jau ilgai ieskau merginos bet netas gali pasiulyti tik mergina uz parama ir pan. kodel? negi niekas nejiesko meiles artumo artimos sielos? as kaip ir neturiu laiko trankytis po klubus barus o internete vien tik perkama meile tai susidaro tokia nuomone kad man teks likt vienisam o pamascius rimtai tai vyrams kurie iesko kasko pastovaus tvirto pagringo rimtos meiles tai i kompa geriau nelyst nes nieko cia rimto nera geriau nusipirkti suni nors vienam miegot nereiks:D

aguonele

A

18 įrašai

2011/08/18 07:22:04 07:22:04

piktas svecias : Pataikysiu i tema ar ne cia klausimas:) Man patinka i sita foruma uzsukt nes cia daug tiesos ir daug nesamoniu. Kas cia daros siais laikais? kodel internetines pazitys pasidare toks didelis s**** jau ilgai ieskau merginos bet netas gali pasiulyti tik mergina uz parama ir pan. kodel? negi niekas nejiesko meiles artumo artimos sielos? as kaip ir neturiu laiko trankytis po klubus barus o internete vien tik perkama meile tai susidaro tokia nuomone kad man teks likt vienisam o pamascius rimtai tai vyrams kurie iesko kasko pastovaus tvirto pagringo rimtos meiles tai i kompa geriau nelyst nes nieko cia rimto nera geriau nusipirkti suni nors vienam miegot nereiks:D

che che.. tikrai jus piktas:) gal, kai busit geresnes nuotaikos, perskaitykit dar karta savo zinute:) siaip pastebejau toki dalyka, zmones daznai megsta eiti i krastutinumus ir viska suabsoliutinti. tikrai daug yra ieskanciu ir norinciu tureti viena ir ta vieninteli zmogu salia saves. bet..mylima ir artima sau zmogu ne visiems lemta greitai ir is karto sutikti, cia jau ne kaip grazius ir prinokusius pomidorus turguje issirinkti kita vertus, kaip sakau, gal kartais reikia keisti poziuri musu paciu galvoje. nejau, galvojat, kad internete meile perkama, o kavinese, baruose ar klubuose sutiksite isskirtinai tik ta kitokia meile?:D visokiu zmoniu yra visur, ir visokiu mums lemta sutikti savo gyvenime. as irgi ilgai ieskau, ir norisi tureti zmogu salia saves, kitaip ir sitos temos nebuciau kurusi ir manau, kad tikrai daug cia ir kituose tinklapiuose prisiregistravusiu zmoniu butent ir yra su tokiais pat ketinimais. tik tereikia suprasti, jog ne visiems mes galime patikti, ne visus trauksime ir ne kiekvienas zmogus (ypac priesingos lyties) patiks mums

Nereikia

N

630 įrašai

2011/08/18 18:55:08 18:55:08

Aguonele: Pabandysiu trumpai. Istorija gal ir kartojasi ir banali kaip surudijes centas, bet pasidare idomu kitu nuomone Susipazinau su vaikinu viename is pazinciu tinklapiu. Pabendrave susitikom realiai ir jau du menesius susitikinejam. Taciau jis ir toliau prisijungia tame pazinciu tinklapyje ir, tikriausiai, sekmingai bendrauja su kazkuom, dalinasi dovanelem.. Kaip jus reaguojate i tokius santykius? Zinoma, musu bendravimo laikas gana trumpas, jokiu isipareigojimu kaip ir dar nera, bet...Gal kam nors is merginu buvo tokia pazinties pradzia, butu idomu suzinoti..

Žmogui balsas duotas tam, kad jis kalbėtų. Nuo to, kad forume pasiskaitysi patarimų aiškiau nebus. Ateini pasakai kas tave neramina. Išgirsti atsakymą ir tampa aiškiau negu aišku.

dalidada

D

12 įrašai

2011/08/20 13:58:08 13:58:08

Deja,tiesa yra tokia-visokiu ir moteru pasitaiko,bet ir vyrai ispindeje,ne tas zodis,nes pasirodo nykstantis porusis.Siulyk tu jiems ta svelnuma,supratima ir t .t,o jiem tik talijos apimtis ir gabaritu dydis,o jau toliau net nekalbu kokie uzduodami klausimai .Cia as kalbu apie normalius,dirbancius vyrus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume