Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Internetine pazintis

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/09 19:14:37 19:14:37

Man taip buvo.Labai gailiuosi,kad iš viso prasidėjau.Nieko gero,nes tikrai buvau atsarginė nors draugės sakydavo,kad kas ,kad jisai būna internete,nes dar neužsitikrinęs ar aš su juo būsiu,o paskui išaiškėjo,kad labai nerimtas ir eina per visas.Intensyviai pažinčių ieško,o man apie meilę kalba.Dabar esu protingesnė,tik truputėlį pajuntu kas ne taip iš karto nutraukiu susirašinėjimą.nes rimti vyrai iš karto išsiregistruoja ir pačios pračo išsiregistruoti.Todėl,kad ir kaip sunku,negaišk veltu laiko,vistiek nieko gero nebus.Štai taip.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/09 19:35:24 19:35:24

Mano irgi skaudi patirtis.Įsimylėjau vyrą ,bet kadangi atsisakiau iš pradžių susitikti,tai jis užpyko.Po to vėl atsiliepė po kelių mėnesių dejuodamas,kad nieko rimto nerado,po to vėl įkalbinėjo mane susitikti,aš sutikau,bet nesusitikom,nes žadėtąją dieną nepaskambino. Po savaitės atsirado,ir pasakė,kad negalėjo,nes laiko neturėjo,paskui sakė paskambins,bet nepaskambino,tik paskambino po poros dienų vėl atsiprašinėdamas,kad negalėjo.Aš jam nieko nesakiau,bet suėmiau save į rankas ir pradėjau nuo jo tolti.O jis man parašo retkarčiais,bet kad ir kaip aš norėčiau,jam jau neatsakau.Nuo pat pradžių matosi,kad jeigu nevyksta sklandžiai,šiltai,geriau neprasidėti,nes yra daug žaidėjų.Tiesiog ,kaip teisingai parašė,kad būvau jam atsarginė,vis geriau negu nieko,tik jam neišėjo.

aguonele

A

18 įrašai

2011/08/09 19:49:58 19:49:58

Svečias: Mano irgi skaudi patirtis.Įsimylėjau vyrą ,bet kadangi atsisakiau iš pradžių susitikti,tai jis užpyko.Po to vėl atsiliepė po kelių mėnesių dejuodamas,kad nieko rimto nerado,po to vėl įkalbinėjo mane susitikti,aš sutikau,bet nesusitikom,nes žadėtąją dieną nepaskambino. Po savaitės atsirado,ir pasakė,kad negalėjo,nes laiko neturėjo,paskui sakė paskambins,bet nepaskambino,tik paskambino po poros dienų vėl atsiprašinėdamas,kad negalėjo.Aš jam nieko nesakiau,bet suėmiau save į rankas ir pradėjau nuo jo tolti.O jis man parašo retkarčiais,bet kad ir kaip aš norėčiau,jam jau neatsakau.Nuo pat pradžių matosi,kad jeigu nevyksta sklandžiai,šiltai,geriau neprasidėti,nes yra daug žaidėjų.Tiesiog ,kaip teisingai parašė,kad būvau jam atsarginė,vis geriau negu nieko,tik jam neišėjo.

Jus labai teisingai padaret, kad nebendravot toliau. Nes demesio tikrai mazai buvo is vyriskio, o norejo su jumis vel bendrauti vien tik del to, kad nieko nesurado. ..
As dabar cia taip pamasciau..gal, mes moterys, per daug rimtai i viska ziurim kartais, ypatingai kas liecia ivairias draugystes..zinoma, skaudi patirtis, noras tureti mylima ir mylinti zmogu salia, daro savo..bet...tokie dalykai juk ateina ne is karto ir nevisada per kelis menesius...gal pazinties pradzioje tiesiog reikia megautis bendravimu, jei jis yra normos ribose, bet tuo paciu ir likti siek tiek budrumo stadijoje Juk is daugelio pasisakymu ir matosi, kad laikas(trumpesnis ar siek tiek ilgesnis) ir sudelioja taskus ant i. zinoma, tiesos yra labai daug tame pasisakyme, kad jei vis lenda i tinklapy, kazkokiu turi reikalu jame bet...niekada nevelu atradus tinkama momenta paimti ir paklausti, niekas uz tai liezuvio nenupjaus ir tikrai blogiau nebus

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/09 20:31:26 20:31:26

Labai gerai pasakyta, kad neprarasti budrumo,bet kai simyli,tai ir pradingsta tas budrumas,vis ieškai pateisinimų,o gal tikrai negalėjo,nors protas sako ką kita.Svarbiausia ant tokių neužtaikyti,bet kartais apsigauni.Šiaip paskysiu,svarbiausiai negaišti laiko su tokiais,nes tik skausmas palieka.

aguonele

A

18 įrašai

2011/08/10 06:04:31 06:04:31

Svečias: Labai gerai pasakyta, kad neprarasti budrumo,bet kai simyli,tai ir pradingsta tas budrumas,vis ieškai pateisinimų,o gal tikrai negalėjo,nors protas sako ką kita.Svarbiausia ant tokių neužtaikyti,bet kartais apsigauni.Šiaip paskysiu,svarbiausiai negaišti laiko su tokiais,nes tik skausmas palieka.

Va, manau nemenka buna klaida, surasti zmogui ivairius pateisinimus jam uz akiu jei atsisake susitikti, ignoravo, nekviete, nereikia ieskoti tam pateisinimu, jei pats nepasako...reikia, siek tiek savyje tureti ir egoizmo o kas del laiko gaisimo....na, reikia paziureti pozityviai i visa tai-igyta patirtis praverca veliau
kazkada girdejau tokia minti, kad mes pritraukiame tokius zmones, kokios yra musu mintys..tad gal tikrai reikia keisti savo poziuri i bendravima, santykius, pagaliau-i save, ir gal tuomet gyvenime atsiras tikrai kitokie zmones nei buvo pries tai...na, bet cia kiekvienam individualiai

Vanilė

V

24 įrašai

2011/08/10 11:10:27 11:10:27

man iš tiesų irgi buvo panaši situacija....ir niekaip negalėjau suprast, kodėl būtent man taip atsitiko o pasirodo, kad čia dauguma taip elgiasi. na, man tik tiek, kad meilės dar neprisiekinėjo....bet jei jau kalba apie meilę ir poto randa dar geresnę...iš vis tada absurdas. šiaip manau, šioj svetainėj, kadangi skelbiasi, kad či rimtos pažintys, turėtu būti statistika prie kiekvieno nario: kiek laiškų gavo, kiek naujų pats parašė

patkute1317892394_db

P

26 įrašai

2011/08/10 11:25:02 11:25:02

vanile: man iš tiesų irgi buvo panaši situacija....ir niekaip negalėjau suprast, kodėl būtent man taip atsitiko o pasirodo, kad čia dauguma taip elgiasi. na, man tik tiek, kad meilės dar neprisiekinėjo....bet jei jau kalba apie meilę ir poto randa dar geresnę...iš vis tada absurdas. šiaip manau, šioj svetainėj, kadangi skelbiasi, kad či rimtos pažintys, turėtu būti statistika prie kiekvieno nario: kiek laiškų gavo, kiek naujų pats parašė

tai poto vos ne seklė morka , po susitikimo su žmogum seki kam ir kiek jis dar čia atrašė? kažkiek biški juokingai man čia. susitinki - jau pora, koks skirtumas kiek susitikinėjat, galbūt jam tiesiog patinka leisti laiką su ja? ypač jeigu nieko nepasakoja,kad jaustų kažką rimčiau jai? o jeigu neaišku kas - paimk ir paklausk, po kelių mėnesių susitikinėjimo manau tas būtų galima

aguonele

A

18 įrašai

2011/08/10 11:41:29 11:41:29

patkute:
vanile: man iš tiesų irgi buvo panaši situacija....ir niekaip negalėjau suprast, kodėl būtent man taip atsitiko o pasirodo, kad čia dauguma taip elgiasi. na, man tik tiek, kad meilės dar neprisiekinėjo....bet jei jau kalba apie meilę ir poto randa dar geresnę...iš vis tada absurdas. šiaip manau, šioj svetainėj, kadangi skelbiasi, kad či rimtos pažintys, turėtu būti statistika prie kiekvieno nario: kiek laiškų gavo, kiek naujų pats parašė

tai poto vos ne seklė morka , po susitikimo su žmogum seki kam ir kiek jis dar čia atrašė? kažkiek biški juokingai man čia. susitinki - jau pora, koks skirtumas kiek susitikinėjat, galbūt jam tiesiog patinka leisti laiką su ja? ypač jeigu nieko nepasakoja,kad jaustų kažką rimčiau jai? o jeigu neaišku kas - paimk ir paklausk, po kelių mėnesių susitikinėjimo manau tas būtų galima

tikrai taip! artimiausiu metu ir paklausiu

patkute1317892394_db

P

26 įrašai

2011/08/10 11:47:45 11:47:45

Aguonele:
patkute:

tikrai taip! artimiausiu metu ir paklausiu

Tai aišku. Ir bus ramu,žinosi į ka veda tie santykiai. Arba liksit draugais, arba galbūt tu ir būsi dėjus ta pirmąjį drąsesnį žingsnį ir būsit kažkas daugiau.

aguonele

A

18 įrašai

2011/08/10 12:02:10 12:02:10

Tai aišku. Ir bus ramu,žinosi į ka veda tie santykiai. Arba liksit draugais, arba galbūt tu ir būsi dėjus ta pirmąjį drąsesnį žingsnį ir būsit kažkas daugiau. [/quote]
Is tikruju, labai noreciau, kad draugyste butu, nes zmogus man patinka, nera taip, kad visiskai nerodytu demesio, bet...yra va tokie niuansai, kurie po truputi pradeda erzinti. be to, norisi aiskumo, nes esu turejusi viena pazinti, kuomet po keturiu menesiu pati paklausiau apie santykiu statusa ir sulaukiau nuostabos, kad nejau tau nepakanka tokiu santykiu, negi nori is karto sokti i rimta draugyste ir apskritai, tu man nuo pirmo pasimatymo nepatikai tad kaip ir nesinori per daug tempti gumos ir viska issiaiskinti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume