Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kodėl jūs tokios?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/07/24 21:06:14 21:06:14

deepsorrow:

svetlana bet problema yra tame, kad dažniausiai mes bandome „užsiauginti“ ne tą žmogų, kuris nori būti „auginamas“ ar bandytų „užauginti“ mus, pagal save. Nors ir nenorom aš turiu pripažinti, kad vyrui yra žymiai sunkiau(o kartais neįmanoma) keisti moterį, jeigu tai nėra tik pažaidimas, trumpi santykiai, moterys visgi tai daro tikrai geriau, o kas „blogiausia“ tai tenka prisipažinti jog keičia jos visgi ne į blogąją pusę

Taip, sutinku - cia yra problema, ir nezinia pagal kokius kriterijus nustatyti, ar ta zmogu "auginame", tiksliau, ar su tuo zmogumi auginame santykius. Visgi siela gali atsakyti i ta klausima. Kol ji nepriestarauja buvimui su tuo zmogumi - tol jai to reikia. Kai reikalas persivercia i neigiama puse - siela pajunta, ir mes atsitraukiame. Tik cia dar viena beda yra: priklausomi nuo santykiu zmones daznai negeba to atskirti..

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/25 07:35:31 07:35:31

Ka reiskia augti zmogui? ka jis turi daryti, kad vadinamai augtu?

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/25 08:11:06 08:11:06

Čia reiškia šokti pagal "augintojo" dūdelę

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/07/25 08:11:55 08:11:55

Svečias: Čia reiškia šokti pagal "augintojo" dūdelę

čia buvo mano

voveruska

V

72 įrašai

2011/07/25 08:38:27 08:38:27

svetlana:
deepsorrow:

svetlana bet problema yra tame, kad dažniausiai mes bandome „užsiauginti“ ne tą žmogų, kuris nori būti „auginamas“ ar bandytų „užauginti“ mus, pagal save. Nors ir nenorom aš turiu pripažinti, kad vyrui yra žymiai sunkiau(o kartais neįmanoma) keisti moterį, jeigu tai nėra tik pažaidimas, trumpi santykiai, moterys visgi tai daro tikrai geriau, o kas „blogiausia“ tai tenka prisipažinti jog keičia jos visgi ne į blogąją pusę

Taip, sutinku - cia yra problema, ir nezinia pagal kokius kriterijus nustatyti, ar ta zmogu "auginame", tiksliau, ar su tuo zmogumi auginame santykius. Visgi siela gali atsakyti i ta klausima. Kol ji nepriestarauja buvimui su tuo zmogumi - tol jai to reikia. Kai reikalas persivercia i neigiama puse - siela pajunta, ir mes atsitraukiame. Tik cia dar viena beda yra: priklausomi nuo santykiu zmones daznai negeba to atskirti..

Auginti nieko neįmanoma. Frazė iš principo klaidinga. Gerai, kad Svetlana pasitaisė į "auginti santykius su tuo žmogumi". Nes žmogaus mes negalime pakeisti ir užauginti.Pati didžiausia klaida galvoti, kad tai, kuo žmogus man nevisai patinka, su laiku pakeisiu. Augti gali tik pats žmogus, jei to nori. Va, jei augti nori abu, tada tarpusavio santykius auginti galima.

Ir vėlgi, apie sielos šnabždesius - prieštarauja ji, neprieštarauja kažkam. Ar nemanot, Svetlana, kad tai kiek egoistiškai skamba? Gal vistik dvi sielos turėtų kalbėtis?
Tada ir klausimų nekiltų, kokios moterys ar vyrai yra. Būtų tik vienas klausimas -ar šitas žmogus man tinka ir ar aš tinku jam.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/25 08:59:09 08:59:09

Jūs, broliai, esate pašaukti laisvei! Tiktai tenebūna ši laisvė proga kūnui, bet meile tarnaukite vieni kitiems.
14Juk visas įstatymas išsipildo viename žodyje: „Mylėk savo artimą kaip save patį”.
15Bet jeigu jūs vienas kitą kremtate ir ėdate, saugokitės, kad nebūtumėte vienas kito praryti!
16Sakau: gyvenkite Dvasia, ir jūs nevykdysite kūno geismų.
17Nes kūnas geidžia priešingo Dvasiai, o Dvasia-kūnui; jie vienas kitam priešingi, todėl negalite daryti visko, ko norėtumėte.
18Bet jei jūs Dvasios vedami, nebesate įstatymo valdžioje.
19Kūno darbai aiškūs-tai paleistuvavimas, ištvirkavimas, netyrumas, gašlavimas,
20stabmeldystė, burtininkavimas, priešiškumai, nesantaikos, pavyduliavimai, piktumai, vaidai, nesutarimai, susiskaldymai,
21pavydai, žmogžudystės, girtavimai, orgijos ir panašūs dalykai. Įspėju jus, kaip jau esu įspėjęs, jog tie, kurie taip daro, nepaveldės Dievo karalystės.
22Bet Dvasios vaisiai yra meilė, džiaugsmas, ramybė, kantrybė, malonumas, gerumas, ištikimybė,
23romumas, susivaldymas. Tokiems dalykams nėra įstatymo.
24Ir kurie yra Kristaus, tie nukryžiavo kūną su aistromis ir geismais.
25Jei gyvename Dvasia, tai ir elkimės pagal Dvasią.
26Nesivaikykime tuščios garbės, neerzinkime vieni kitų, nepavydėkime vieni kitiems.
Galatams 5

40442id_VytasR

4

108 įrašai

2011/07/25 12:52:36 12:52:36

[quote:lyxdidz4]
Auginti nieko neįmanoma. Frazė iš principo klaidinga.
[/quote:lyxdidz4]
Na taip, pvz as galiu auginti pomidora. bent gerai, kad kitu sakiniu iskart pripazysti ka rasai, tik gaila, kad po esmines isvados toliau tos pacios nesamones.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/25 14:00:49 14:00:49

VytasR: [quote:h7v49l4t]
Auginti nieko neįmanoma. Frazė iš principo klaidinga.

Na taip, pvz as galiu auginti pomidora. bent gerai, kad kitu sakiniu iskart pripazysti ka rasai, tik gaila, kad po esmines isvados toliau tos pacios nesamones.[/quote:h7v49l4t]
Prašom neištampyti frazių iš konteksto Kalbama buvo apie suaugusius žmones, apie juos ir rašau. Negi turiu prieš tai pacituoti 10 pasisakiusių

Ir gal, prieš mėtydamasis, kad tai nesąmonė, sugebėtum pagrįsti savo nuomonę? Ar tai tamstai pernelyg sudėtinga

voveruska

V

72 įrašai

2011/07/25 14:06:17 14:06:17

Čia mano postas aukščiau.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/25 14:07:33 14:07:33

Kam taip piktai?! gal sitaip kalbina

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume