2011/06/27 19:28:43 19:28:43
as nepastebiu nemaloniu moteru, nes su jomis kaip ir nebendrauju, o ir virtualiam pasauly negyvenu, man uztenka realaus...nevertinkim pagal save ir nebukim liguistai jautrios mielos damos. kartais pasiskaitykit savo prisistatymus ir paziurekit nuotraukas.
kaip pvz.: miela, supratinga, svelni ir t.t., patinka nuo medzioklees ir zvejybos iki kalnu....na tiesiog "aukso puodas", tiesiog bingo. skaitome toliau: issiskyrusi, turi kelis vaikus ir t.t.>)tarkim pirmas vyras buvo ozys ir besiurbdamas alu praziurejo toki grynuoli, bet kaip cia taip...n metu pazinciu svetainese ir niekaip antros puses nesusiranda....darykit isvadas pacios....
2011/06/27 19:36:28 19:36:28
O čia, pasirodo, varžybos kas labiau auksopuodesnis?
Pagaliau supratau
2011/06/27 20:10:53 20:10:53
Man irgi juokinga... 9 is 10 cia mielos,simpatiskos, supratingos, labai nori myleti ir buti mylimos, megsta teatra, knygas ir gamta, darbscios ir geros seimininkes. paskutinioji, t.y.desimtoji truputi kitaip, kazkaip poetiskai savo nupiesia su lyrika.Nuotraukos nei vienos Taip ir persasi vaizdelis - sedi sode tokia drucke,bijanti savo nuotrauka ideti ir skaito knyga. Aplink vaikai zuja Po to ji zygiuoja blynu kepti,o vakare jai skaudes galva Ir visai netraukia tokioms rasyti. Nuobodu
Man istrigo tik kelios anketos. Vienoje buvo besisypsanti moteris su ziburiukais akyse. Teksto neatsimenu visai, nerupejo. Kitoje mergina leidosi slidemis nuo kalnu. Su ja tebedraugauju
2011/06/27 20:43:39 20:43:39
Gal moterims ir vertėtų nusileisti ant žemės. Tik ką čia veikia ši vyriška grietinėlė Tokie nuostabūs ir protingi virtualiame pasaulyje Kai moterų daug daugiau negu vyrų. Kai kiekvienas nors kiek dėmesio vertas vyras graibstomas realiame pasaulyje. Ko jie čia kapstosi po tą virtualų šiukšlyną, jei tokie jau verti dėmesio? Pamokyti nori virtualias damas? Ir tam turi laiko
2011/06/28 03:09:04 03:09:04
Grietinele ar ne, bet nepamirskite kad vyrai nuo senu laiku visu pirma yra medziotojai ziurintys i toli (net ir saldytuve nemato sviesto jei jis arciausiai uz viska kyso (?), o moterys - rinkejos ir kultivuotojos, atvirksciai nei vyrai nieko toli neimato, o net ir nesidomi galimybem nes reikia 'cia ir dabar'.
Taikant kaip cia issireiskus - lygiagrete gal, siuo atveju, vyrams yra naturalu ieskoti to ko nemato sau po nosim, o moterim - susitaikyti su tuo ka aplink turi. Gamtos desniai ir nieko nepadarysit.
Taigi, bendras 'konsensusas' toks, kad cia is tikruju susirasineja tik senos bobos su labai mazomis isimtimis, kurias atpazystame visu pirma is reprezentacines nuotraukos !
Lady-scorpio
L
387 įrašai
2011/06/28 06:21:24 06:21:24
Taip, taip rašinėja čia viena tokia europinė sena boba, tūnanti vyro kailyje, visus smerkianti ir kritikuojanti ir nepasitikinti nei viena moterimi.
2011/06/28 08:17:52 08:17:52
vo tiaip va, kaip slapiu skuduru cia man per ausis
o siaip idomu, kodel europine boba ? lezbiete mane laikot gal ??? mhm... uzsimanet gi, cia kitu adresu jei ka
nepatinka kai vyrai nuomone turi, teisingai ? nu kam gi guminei puslei kojom sildyti reikalinga tureti nuomone, ja gi pakisai kur reikia ir ramu turi buti tol kol atvesta...
Arba... jei tikras vyras tai tik masinos modeliu kataloga ismokes atmintinai turi buti, visas detales ten zino kur ir po kiek galetu gauti ir jei jau pasake parejes kad Maryte, gulk cia man va taip ir va kaip, tai jau kur ten jo klausti dristum kokiu kampu ir ar valgyt pries tai pasildyt ar po to Va cia tai vyriskai butu, teisingai ? )
2011/06/28 18:02:36 18:02:36
man jau beveik 50, storoka, su ačkarikais ir kaip tik šiuo metu ruošiuosi kepti blynus. tai ką, man daugiau jau čia nerašyt?
2011/06/28 18:17:30 18:17:30
Geriau nerašyk, o tai paaugliukus suerzinsi
2011/06/28 18:23:22 18:23:22
sena boba: man jau beveik 50, storoka, su ačkarikais ir kaip tik šiuo metu ruošiuosi kepti blynus. tai ką, man daugiau jau čia nerašyt?
kai kepi blynus, nerašyk. Sudeginsi.
ei... neprapulk, o ką aš veiksiu jei man neberašysi?
Žinai ką , sena boba, davai paprašom leidimo, kad liuks eurovyras leisų čia mums pasirašinėti.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume