Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar cia tik senos bobos rasinejasi viena kitai ?

Ar cia tik senos bobos rasinejasi viena kitai ?

voveruska

V

72 įrašai

2011/06/26 14:58:05 14:58:05

JackEU:
jums patinka kai vyrai musasi i krutine ir matuoja kas toliau nusislap... miela voveraite ? o kodel neparodyti to pacio is savo puses, del ko cia 'grybautume', voveraite - skanus, geras ir malonus grybas, bet... ju juk tiek daug ir visi vienodi ?

Visai nepatinka, kai vyrai mušasi į krūtinę, tada jie panašūs į beždžiones. O kai matuoja, kas kiek nusišlapino, apie tai esu girdėjusi tik iš kalbų, kiek pamenu apie tai tarpusavyje kalbėjo paaugliukai, o prisiminė, kad darė tai, kai jiems buvo po 10 metelių.
Taip, kad jūsų pavyzdžiai iš pakankamai aiškaus amžiaus. Kaip ir noras panarplioti nicką

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/26 15:32:59 15:32:59

Ko norėt ir dešimties metų viščiuko?

VytasR

V

64 įrašai

2011/06/26 15:59:33 15:59:33

Nu einam i prisijunge nariai ir vedam vidurki:
(18+43+35+54+45+33)/6=38m. O ka?
O jei paanalizuosim giliau tai nasle/issiskyrus ir vaiku neturi, o neturi vaiku ir isiskyrus na patys suprantat kodel.

Na pasiaiko pavienes isimtys. Nekalbu apie visas. Isimtys ta prasme: "man 27 as princese joks vaikinas nera mano isrinktasis+ nuotrauka su drabuziais uz jos menesio atlyginima (jei kartais darba turi)"

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/27 04:01:10 04:01:10

Visai nepatinka, kai vyrai mušasi į krūtinę, tada jie panašūs į beždžiones. O kai matuoja, kas kiek nusišlapino, apie tai esu girdėjusi tik iš kalbų, kiek pamenu apie tai tarpusavyje kalbėjo paaugliukai, o prisiminė, kad darė tai, kai jiems buvo po 10 metelių.
Taip, kad jūsų pavyzdžiai iš pakankamai aiškaus amžiaus. Kaip ir noras panarplioti nicką [/quote]

Na taip, gamotoje yra dar tas "Alpha male" kuriam reikia mustis i krutine norint gauti demesi, ar ne ? O vyrai pasirodo patinka tada subobeje, kurie su vaikais ir i parduotuves valgyt apipirkti tetinka, na ir dar koki minimalu atlygi i namus atnesa, atiduoda gaspadinei ir is karto atgal praso ant cigareciu, o kur jau ten lovoje toki rastum nabageli nustekenta, o kam jo ir reikia po visko, nebent kojom pasildyt, argi ne ? ) Tai jei tokie jums imponuoja, nu ka, anketoje jei tokia yra taip ir sakykit is karto!

Paziurekite 'The Jonesses' berods su demi moore ir duchovnyi, labai geras filmas kad suprastumete kaip tas noras myzteleti toliau veikia suaugusius ir pilnai subrendusius zmones, tada paskaitykit ka paraset man ir atsiprasykit graziuoju

Nickas labai jau prasosi analizes - pasitaisysiu, jus turbut turite daug graziu strazdaneliu ir 'red head' ? Oi pazinojau tokia, nu ir arsi vyrams zaraza, tai gerai kad ne mano buvo

domasx

D

6 įrašai

2011/06/27 07:19:57 07:19:57

geras... maloniai pasilinksminau skaitydamas mintis.(ismintis tiesiog liejasi)
bet cia ne tik, kad damos, kurios reiskiasi piktos, bet ir labai informuotos.zino tokias pazinciu svetaines kaip draugas ir one, ir net kas jose lankose....speju, kad visose uzsiregistravusios ir niekur "ne veziot" obidna:)
pastebejau, tokiu "pagerintu "asmenybiu nutrauku keliose svetainese, bet, tai kas su jomis nores bendrauti , kai tokios piktos:)
negalima smekti tokiu nelaimeliu. jos gyvena tik internete. ateina i darba, isijungia kompa ir tampa visai kita moterim (bent ji taip mano), ir pabandyk pasakyt kitaip negu ji masto.....darbas baigesi, kompas isjungtas ir tokiu moteru net nepastebi, grizta i šešėlių karalyste:(
deja, bet visagalis internetas sukure tokia bendravimo subkultura, su salutiniu poveikiu.
o del vyru su nukarusiais pilvais...., tai pagal save ir matote kitus.

pelergonija

P

6 įrašai

2011/06/27 09:14:14 09:14:14

JackEU: argumentu taip manyti tikrai nemazai paskaicius komentarus keliose temose.

Raso:
1. zurnalistes - kad butu ir cia parase
2. motinos Tereses - kad visiems butu aisku kuriuo keliu turi eiti
3. issiskyre - patirtimi dalijasi, kad kitos irgi issiskirtu
4. 'pasislepe' - kad ju niekas ir nematytu, bet su potekste, kad ir nedristu
5. 'senbuves' - maciau, girdejau, zinau - vistiek neisejo, ir tau neiseis!
6. su ilgom nosim - visur detektyvas, visur patirstina, visko bijo

A kur tos jaunutes, grazutes, mielos, svelnutes ir protingos kurios tikrai iesko vyro ???

aš tik norėjau pasiteirauti, visai nepiktai, tiesiog įdomu pasidarė, nuo kiek metų jums moteris jau atrodo sena? klausiu, nes kartais atrodo, kad galbūt iš tiesų save pervertinu ir per daug jaunyklę vaizduoju. aš nekalbu apie tai, kad tai priklauso nuo to kaip atrodo ir t.t..
Tiesiog koks amžius jau būtų tabu?

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/27 09:16:31 09:16:31

domasx: geras... maloniai pasilinksminau skaitydamas mintis.(ismintis tiesiog liejasi)
bet cia ne tik, kad damos, kurios reiskiasi piktos, bet ir labai informuotos.zino tokias pazinciu svetaines kaip draugas ir one, ir net kas jose lankose....speju, kad visose uzsiregistravusios ir niekur "ne veziot" obidna:)
pastebejau, tokiu "pagerintu "asmenybiu nutrauku keliose svetainese, bet, tai kas su jomis nores bendrauti , kai tokios piktos:)
negalima smekti tokiu nelaimeliu. jos gyvena tik internete. ateina i darba, isijungia kompa ir tampa visai kita moterim (bent ji taip mano), ir pabandyk pasakyt kitaip negu ji masto.....darbas baigesi, kompas isjungtas ir tokiu moteru net nepastebi, grizta i šešėlių karalyste:(
deja, bet visagalis internetas sukure tokia bendravimo subkultura, su salutiniu poveikiu.
o del vyru su nukarusiais pilvais...., tai pagal save ir matote kitus.

o tu pagal save matai ? Liūdnai gyveni jei tik piktas bobas aplinkui matai. Užuojauta.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/27 11:31:52 11:31:52

[quote="domasx"]geras... maloniai pasilinksminau skaitydamas mintis.(ismintis tiesiog liejasi)
bet cia ne tik, kad damos, kurios reiskiasi piktos, bet ir labai informuotos.zino tokias pazinciu svetaines kaip ir one, ir net kas jose lankose....speju, kad visose uzsiregistravusios ir niekur "ne veziot" obidna:)
negalima smekti tokiu nelaimeliu. jos gyvena tik internete. ateina i darba, isijungia kompa ir tampa visai kita moterim (bent ji taip mano), ir pabandyk pasakyt kitaip negu ji masto..... baigesi, kompas isjungtas ir tokiu moteru net nepastebi, grizta i šešėlių karalyste:(

O kuo gi tu skiriesi nuo jų ? Tu lygiai toks pats n e l a i m e l i s , gyvenantis virtualiam pasauly.

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/27 11:40:20 11:40:20

aš tik norėjau pasiteirauti, visai nepiktai, tiesiog įdomu pasidarė, nuo kiek metų jums moteris jau atrodo sena? klausiu, nes kartais atrodo, kad galbūt iš tiesų save pervertinu ir per daug jaunyklę vaizduoju. aš nekalbu apie tai, kad tai priklauso nuo to kaip atrodo ir t.t..
Tiesiog koks amžius jau būtų tabu?[/quote]

jei jus klausiate koks amzius butu man tabu, atsakyciau kad noreciau jaunesnes uz save bent 6-8 metais, taciau jei man butu jau 47 tada jus dar tiktumete linkiu susirasti tinkama kandidata!
beja nuotraukele tikrai pades pritraukti potenciala, gal net koki jaunikli kuris iki ausu isimyles pamates, o ziurek ir sumes shmutkes kartu kaip ziurekit demi moore su ashton kutcher (nerandant kito artimesnio pvz)

voveruska

V

72 įrašai

2011/06/27 15:16:20 15:16:20

Mielas JackEU. Ačiū už ypatingą dėmesį man net ne vienoje temoje. Labai mėgstate būti kategoriškas ir daryti momentines išvadas. Nė su viena prielaida niekur nepataikėte (nesiimsiu aiškinti, kokiomis, nes tai būtų kaip ir teisinimasis, o tam tikrai nėra jokio reikalo). Bet juk jums tai visai nesvarbu, ar ne? Atrodo, atsiradote čia išrėkti savo nuomonę nuo bačkos.

Vyrai nebūna vien tik herojai (kaip mėgsta rodyti filmuose, kurių jūs prisižiūrėjote) arba lepšiai po moters padu. Pasaulis spalvotas, o ne juodai baltas. Nematau dėl ko turėčiau tamstos atsiprašyti, nes ir tas kategoriškumas ir pasaulio skirstymas į juodai baltą, vėlgi, neužpykit, bet paaugliškas bruožas.

Sėkmės savo temoje diskutuojant su savimi arba palaikymo kompanija, nes kitokios nuomonės priimti nemokate.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume