Visai nepatinka, kai vyrai mušasi į krūtinę, tada jie panašūs į beždžiones. O kai matuoja, kas kiek nusišlapino, apie tai esu girdėjusi tik iš kalbų, kiek pamenu apie tai tarpusavyje kalbėjo paaugliukai, o prisiminė, kad darė tai, kai jiems buvo po 10 metelių.
Taip, kad jūsų pavyzdžiai iš pakankamai aiškaus amžiaus. Kaip ir noras panarplioti nicką [/quote]
Na taip, gamotoje yra dar tas "Alpha male" kuriam reikia mustis i krutine norint gauti demesi, ar ne ? O vyrai pasirodo patinka tada subobeje, kurie su vaikais ir i parduotuves valgyt apipirkti tetinka, na ir dar koki minimalu atlygi i namus atnesa, atiduoda gaspadinei ir is karto atgal praso ant cigareciu, o kur jau ten lovoje toki rastum nabageli nustekenta, o kam jo ir reikia po visko, nebent kojom pasildyt, argi ne ? ) Tai jei tokie jums imponuoja, nu ka, anketoje jei tokia yra taip ir sakykit is karto!
Paziurekite 'The Jonesses' berods su demi moore ir duchovnyi, labai geras filmas kad suprastumete kaip tas noras myzteleti toliau veikia suaugusius ir pilnai subrendusius zmones, tada paskaitykit ka paraset man ir atsiprasykit graziuoju
Nickas labai jau prasosi analizes - pasitaisysiu, jus turbut turite daug graziu strazdaneliu ir 'red head' ? Oi pazinojau tokia, nu ir arsi vyrams zaraza, tai gerai kad ne mano buvo