2011/05/21 21:44:29 21:44:29
niurik: Sveiki visiems ko nepazystu:)
Iskilo man klausimas.. Merginos uzejusios i anketa i ka labiausiai atkreipia demesi. Kas trugdo ir kas gundo? Pastebejau buna keistas atsakas "tyla". Tai jau duoda "namioka", jog nepatikai. Tuomet kyla klausimas kodel? Aprasymas lyg ir padorus.. nerukantis, retai isgeriantis. ir t.t..... O gal mazai vaikstantis i sporto kluba? Zinoma manau "gudraujancios" pasakytu kad isvaizda paskutinej vietoj - jos meluoja:) Bet kaip ten istikruju? Ar amziaus skirtumas lb trugdo? Jaunesnis jau atkrenta? Idomi jusu nuomone:)
Tai labai individualu, - nelygu, kas ko tikisi.., pvz. aš niekada neatsakau vyrams jaunesniems už mane, ęsantiems santuokoj ir užsieniečiams.. visada atsižvelgiu į ūgį ir išsilavinimą ir raštingumą. Dar irgi nepatinka, kai anketoj, kur turi būti aprašymas apie save, būna tuščia.. Nuotrauka man užima paskutinę vietą, po šių visų išvardintų..
2011/05/21 22:32:05 22:32:05
Iskilo man klausimas.. Merginos uzejusios i anketa i ka labiausiai atkreipia demesi. Kas trugdo ir kas gundo? Pastebejau buna keistas atsakas "tyla". Tai jau duoda "namioka", jog nepatikai. Tuomet kyla klausimas kodel? Aprasymas lyg ir padorus.. nerukantis, retai isgeriantis. ir t.t..... O gal mazai vaikstantis i sporto kluba? Zinoma manau "gudraujancios" pasakytu kad isvaizda paskutinej vietoj - jos meluoja:) Bet kaip ten istikruju? Ar amziaus skirtumas lb trugdo? Jaunesnis jau atkrenta? Idomi jusu nuomone:)
Jei yra gramatinių klaidų - nieko gero. Žadėk aukso kalnus.... netiks...
2011/05/22 08:14:30 08:14:30
as dar ziuriu koky issilavinima turi,kazkaip nesinori bendrauti su tuo kur tik vidurine baiges, nes pati aukstajy turiu, tai manau,kad ir busimas draugas turi turet
kokias pareigas uzima darbe, nu kad ne koks statybininkas butu su guminiais batais; bet gal kokiai merginai is kaimo ir toks tiktu, nes as tai savo tevams tokio is stroikes negaleciau pristatyt, nes pas musu seimoje visi verslininkai ar ofiso darbuotojai
dar svarbu amzius, jaunesniam niekad neatrasau
na aisku ir isvaizda sudaro likusy 50 proc
2011/05/22 09:33:34 09:33:34
gucci: as dar ziuriu koky issilavinima turi,kazkaip nesinori bendrauti su tuo kur tik vidurine baiges, nes pati aukstajy turiu, tai manau,kad ir busimas draugas turi turet
kokias pareigas uzima darbe, nu kad ne koks statybininkas butu su guminiais batais; bet gal kokiai merginai is kaimo ir toks tiktu, nes as tai savo tevams tokio is stroikes negaleciau pristatyt, nes pas musu seimoje visi verslininkai ar ofiso darbuotojai
Filosofijos egzas senesniais laikais. Profesorius:
- Tai, kad jūs, gerbiamasis, nieko nežinote! Jūs ką nors Markso skaitėte?
- Ne.
- Hmm, o Engelso?
- Ne.
- O bent žinote, kas jie tokie?
- Ne.
- O apie tokį Leniną girdėjote?
- Ne.
- O jūs, gerbiamasis, iš kur būsite?
- Iš Uriupinsko.
Profesorius pasisuka į langą ir susimastęs taria:
- O gal tikrai... Mesti viską na@ui ir išvažiuoti į Uriupinską?
2011/05/22 13:07:34 13:07:34
O čia rašo ta pati Gucci kuri sukūrė temą apie internetinę pažintį?
2011/05/22 17:27:33 17:27:33
Haha_: O čia rašo ta pati Gucci kuri sukūrė temą apie internetinę pažintį?
JO Ji cia tipo su aukstuoju, ha ha ha is verskliniku gimines, ha ha ha
2011/05/22 17:48:03 17:48:03
gucci: niurik: Sveiki visiems ko nepazystu:)
as dar ziuriu koky issilavinima turi,kazkaip nesinori bendrauti su tuo kur tik vidurine baiges, nes pati aukstajy turiu, tai manau,kad ir busimas draugas turi turet
kadangi, aš mergina iš kaimo, tai kažkaip nelabai įskaitoma man tų verslininkų kalba..
2011/05/22 17:52:39 17:52:39
Haha_: O čia rašo ta pati Gucci kuri sukūrė temą apie internetinę pažintį?
nekuriau temos,tai tipo negalima taip pat pasivadinti,gaila jums,ar ka?
2011/05/22 18:27:01 18:27:01
gucci 2: Haha_: O čia rašo ta pati Gucci kuri sukūrė temą apie internetinę pažintį?
nekuriau temos,tai tipo negalima taip pat pasivadinti,gaila jums,ar ka?
Negaila, mieloji, o kiek diplomų turi? Kiek magistrų?
2011/05/22 18:28:45 18:28:45
Gucci, are you dancing to the Radio?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume