Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Anketos poziuris

Gucci

G

16 įrašai

2011/05/23 10:14:13 10:14:13

Gucci Boutique: Gucci yra šauni panelė ir jai čia nėr kas veikti tarp apkerpėjusių diedų. Jai geriau tiktų one.lt svetainė. Ten protingesnė ir patikimesnė publika renkasi.

arba patarciau Facebook, ten daugiau kas su asmeninias duomeninimis uzsiregistrave ir fotkes ysideje tai kai komentuoja bent kazkokia cenzura yra, ne taip kaip cia kazkokie berniokai ar mergiotes manes nepazystantys visai isvadino kekse

(buvau as cia tokia temele sukurus), visiskai zemas lygis manau

nu bet jei jei lietuvoje like runkeliai geriau pasijaucia varydami ant kitu tai prasau, tik gaila man jusu, atvirai galiu pasakyt, kad tiek paniekos ir pykcio jumyse prisikaupe, VARGSELIAI

gyvenat tik viena karta

GAL VIENA karta sulauzykit pasaulyje paplitusy stereotipa,kad LIETUVIAI SURUGELIU TAUTA

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/23 11:06:07 11:06:07

gucci:
niurik: Sveiki visiems ko nepazystu:)

Iskilo man klausimas.. Merginos uzejusios i anketa i ka labiausiai atkreipia demesi. Kas trugdo ir kas gundo? Pastebejau buna keistas atsakas "tyla". Tai jau duoda "namioka", jog nepatikai. Tuomet kyla klausimas kodel? Aprasymas lyg ir padorus.. nerukantis, retai isgeriantis. ir t.t..... O gal mazai vaikstantis i sporto kluba? Zinoma manau "gudraujancios" pasakytu kad isvaizda paskutinej vietoj - jos meluoja:) Bet kaip ten istikruju? Ar amziaus skirtumas lb trugdo? Jaunesnis jau atkrenta? Idomi jusu nuomone:)

oho kai nikas Gucci visiems patinka ir Gucci 2 ir Gucci Boutique
as tai pirmiausia anketoje ziuriu,kad neturetu vaiku ir kad butu nevedes

Žinok, mergyt, čia daugiausia vedę arba senberniai, mamų išlaikomi, arba pensinykai. O kaip jus Facebook'e surasti?

Gucci Lietuva

G

1 įrašai

2011/05/23 11:10:04 11:10:04

Gal lietuviai neturi sveiko humoro jausmo, yra nelabai sąmoningi - logiškai nemąstančios būtybės? Ką manai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/23 13:06:43 13:06:43

Anketa ne žmogus, ji neturi požiūrio. Tik žmogus gali turėti požiūrį, dar katės, bet ne anketa. Gero vakaro

Svetlana

S

980 įrašai

2011/05/23 19:39:55 19:39:55

gucci:
Gucci Boutique: Gucci yra šauni panelė ir jai čia nėr kas veikti tarp apkerpėjusių diedų. Jai geriau tiktų one.lt svetainė. Ten protingesnė ir patikimesnė publika renkasi.

arba patarciau Facebook, ten daugiau kas su asmeninias duomeninimis uzsiregistrave ir fotkes ysideje tai kai komentuoja bent kazkokia cenzura yra, ne taip kaip cia kazkokie berniokai ar mergiotes manes nepazystantys visai isvadino kekse
(buvau as cia tokia temele sukurus), visiskai zemas lygis manau
nu bet jei jei lietuvoje like runkeliai geriau pasijaucia varydami ant kitu tai prasau, tik gaila man jusu, atvirai galiu pasakyt, kad tiek paniekos ir pykcio jumyse prisikaupe, VARGSELIAI
gyvenat tik viena karta
GAL VIENA karta sulauzykit pasaulyje paplitusy stereotipa,kad LIETUVIAI SURUGELIU TAUTA

Laužau Tikrai ne visai dar surūgelių Esu sutikusi linksmų ir pilnų pozityvo lietuvių. Ką tik grįžau iš užsienio. Deja, negaliu apie ten esančius lietuvius (sutiktus) pasakyti nė vieno gero žodžio... Galioja taisyklė: užsieny nuo lietuvių laikykis toliau. Labai nudegiau kad nepaisiau...Sutikau puikią porą iš Lietuvos, bet deja ne lietuviai:)..Atsiprašau tikrai sąžiningų ir garbingų tautiečių,gyvenančių užsienyje.

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/05/30 07:57:56 07:57:56

Na ką... pirmiausia žiūriu į ūgį ir amžių (su žemesniais ir jaunesniais stengiuosi kuo mažiau bendrauti, nors, aišku, būna išimčių kaip ir visur), toliau. Žiūriu į tai, kad nebūtų vedęs ir neieškotų kažkokių vienadienių nuotykių, na ir, aišku, labiausiai imponuoja nuotrauka. Su tais, kuriems sunku įsikelti foto, nebendrauju. Suprantu, kad išvaizda dar ne viskas, bet ne kartą per tai esu nukentėjusi, labai nemalonių situacijų turėjusi, todėl dabar prisipažįstu - man nuotrauka - tikrai svarbus dalykas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume