Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kodėl aš netrinu anketos

Kodėl aš netrinu anketos

Svetlana

S

980 įrašai

2011/05/30 20:33:27 20:33:27

tik tak: O aš atsakysiu, kodėl visgi ištryniau naketą..

Skiltyje apie save nesudėjau 50 taškų, bet parašiau protingą, verčiantį susimąstyti ir intriguojantį užkalbinti neilgą tekstuką. Esu jauno amžiaus, su išsilavinimu, geros išvaizdos. Tiesa, vienas minusas - nuotrauka buvo slepiama (bet rimčiau susidomėjusiems parodoma). Per 5 mėnesius buvimo svetainės narystėje neturėjau nei vieno pasimatymo su darnipora nariais, kalbino šykštokai, dažniausiai su nuotraukos smalsavimu.. bet ilgų tylos pauzių nebūdavo.. Skųstis labai negalėjau. Bet. Kai pakeičiau anketoje tekstą (skiltį apie save) į nuoširdų, gražų, pakeriantį laišką, kuriame aiškiai buvo galima įžvelgti mano vertybes, svajones, būdą..kuriame atvirai ir nuoširdžiai prisipažinta, kad ieškau antrosios pusės.. - nebesulaukiau nei vieno laiškelio, nors anketos peržiūros skaičiukai keitėsi didėjimo tvarka. Gal kas pasakys kodėl? gal visgi svetainėje - kurioje deklaruojama, kad nėra normalių vyrų, moterų, kad trūksta tikro artimo žmogaus, kad visur vien materialumas ir paviršutiniškumas - iš tikrųjų ieškoma nuotykių, linksmybių, sekso pažinčių?? Kodėl nuoširdumas, kurio visi taip norime, paliko atmestas?

Aš išsiregistravau, bet džiaugiuosi,kad pabandžiau.

Buvau cia kadaise su nuosirdziu kaip ir jusu,tik tak, apibudinimu apie save. Laisku sulaukiau, bet ne itin, buvo ir tylos momentu. Issiregistravau, nes radau ko iskojau. Po kiek laiko tycia padariau eksperimenta, labai trumpa - idejau daug bruksniuku vietoj zodziu, mane apibudinanciu. Maniau, kad tokia "idiotto" nesulauks ne vieno. Ka gi, per 2 dienas- 2 pasiulymai susitikti kavageriui...Eksperimentas buvo nutrauktas. Vyrai megsta paslapti, jiems neidomios musu dusios ir siekiai kaip ant delno. Vyrai, paneikite

Svetlana

S

980 įrašai

2011/05/30 20:43:52 20:43:52

Kaip krenta negyvi plaukai nuo musu galvu, taip tai kas atitarnavo, palieka musu gyvenima. Anketa issitryniau kaip tik supratau kad radau tai ko ieskojau. Nebenorejau klaidinti kitu, nes stengiuosi gerbti zmoniu laika.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/05/30 21:11:44 21:11:44

Man irgi buvo gaila trinti anketą, nors protu suvokiau, kad tai reikia padaryti. Irgi buvo gaila kai kurių labai gražių susirašinėjimų, kai ką susikėliau į savo kompą. Atsirado baimė nuolat likti tokioje nesvarumo būklėje, kai aš lyg radau, o kiti dar rašo, siūlo. Ir tas kitų domėjimasis vėlgi kelia tam tikrą smalsumą. Todėl nutariau, kad anketa atliko savo paskirtį ir, nors ir skaudama širdim, bet ją ištryniau.Tiesiog per pora metų ji tapo lyg tavo gyvenimo dalimi su labai trumpam ar kiek ilgesniam laikui užklystančiais praeiviais ir pakeleiviais.
Kadangi neturėjau patirties, kaip žmonės paprastai daro, įsikėliau nuotrauką bei pateikiau trumpą ir visiškai teisingą informaciją. Jokio gražaus jausmingo laiško, tik informacinio pobūdžio duomenis apie save, pomėgius ir lūkesčius.
Rezultatas - laiškų netrūko, vyrai ,,kabino'' gerai, bet tik pagal nuotrauką, kai kurie, kaip vėliau paaiškėjo, net neskaitę mano anketos:) Kai kurie net replikuodavo: prisirašo tos moterys ten romanų apie save, tingiu skaityti... Jei nėra nuotraukos, net neverčiu anketos.
Tikrai neteigiu už visus, gal čia tik man taip pakliuvo, bet susidariau įspūdį, kad nelabai jie skaito, kas ten parašyta... Nebent ant kokio ypatingo užtaikytumėte...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume