Skiltyje apie save nesudėjau 50 taškų, bet parašiau protingą, verčiantį susimąstyti ir intriguojantį užkalbinti neilgą tekstuką. Esu jauno amžiaus, su išsilavinimu, geros išvaizdos. Tiesa, vienas minusas - nuotrauka buvo slepiama (bet rimčiau susidomėjusiems parodoma). Per 5 mėnesius buvimo svetainės narystėje neturėjau nei vieno pasimatymo su darnipora nariais, kalbino šykštokai, dažniausiai su nuotraukos smalsavimu.. bet ilgų tylos pauzių nebūdavo.. Skųstis labai negalėjau. Bet. Kai pakeičiau anketoje tekstą (skiltį apie save) į nuoširdų, gražų, pakeriantį laišką, kuriame aiškiai buvo galima įžvelgti mano vertybes, svajones, būdą..kuriame atvirai ir nuoširdžiai prisipažinta, kad ieškau antrosios pusės.. - nebesulaukiau nei vieno laiškelio, nors anketos peržiūros skaičiukai keitėsi didėjimo tvarka. Gal kas pasakys kodėl? gal visgi svetainėje - kurioje deklaruojama, kad nėra normalių vyrų, moterų, kad trūksta tikro artimo žmogaus, kad visur vien materialumas ir paviršutiniškumas - iš tikrųjų ieškoma nuotykių, linksmybių, sekso pažinčių?? Kodėl nuoširdumas, kurio visi taip norime, paliko atmestas?
Aš išsiregistravau, bet džiaugiuosi,kad pabandžiau.
Buvau cia kadaise su nuosirdziu kaip ir jusu,tik tak, apibudinimu apie save. Laisku sulaukiau, bet ne itin, buvo ir tylos momentu. Issiregistravau, nes radau ko iskojau. Po kiek laiko tycia padariau eksperimenta, labai trumpa - idejau daug bruksniuku vietoj zodziu, mane apibudinanciu. Maniau, kad tokia "idiotto" nesulauks ne vieno. Ka gi, per 2 dienas- 2 pasiulymai susitikti kavageriui...Eksperimentas buvo nutrauktas. Vyrai megsta paslapti, jiems neidomios musu dusios ir siekiai kaip ant delno. Vyrai, paneikite