Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kodėl aš netrinu anketos

Kodėl aš netrinu anketos

Okta

O

5 įrašai

2011/03/09 13:03:21 13:03:21

Štai prisijungiau čia po maždaug pusės metų pertraukos ir matau, kad turiu keletą senų neskaitytų laiškų, tačiau ne tame esmė. Beveik visos mano susirašinėjimo draugės jau nebeegzistuoja čionai. Jos išsitrynė anketas. Vienos rado tai, ko ieškojo, kitos - nerado, trečioms nusibodo, kitos gi nebenori būti matomos internete, nes nesilanko čionai. O aš štai, senas vilkas, tuojau sulauksiu klausimų, jei tik bendrausiu: "tai kodėl ponuli taip seniai čia esi? Negi per tiek laiko nieko susirasti nesugebėjai? Arba susirandi, o kai išsiskiri vėl jungiesi, tai gal prastas vaikinas esi?". Bet gi yra kitokia priežastis. Čia yra mano daugybė susirašinėjimų, daug minčių, kurias norėsiu paskaityti po 5, o gal ir 10ties metų. Tai dalis mano gyvenimo, nors ir nedidelė. Randu čia savo senu "triukus" kaip užkalbinti merginą, kurie kuo puikiausiai veikia, bet jau pamiršti. Randu čia ir labai senų draugių, kurios kažkodėl čia dar lankosi. Bet jos senos tik interneto prasme, nes gyvenime 2eji metai - visai neilgas laiko tarpas. Taigi nesitrinu ir jums nepatariu, juk negali žinot kada apims nostalgija seniems susirašinėjimams darniojporoj:)

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/09 13:14:25 13:14:25

Nesamonė kokia čia dar nostalgija visiems šitiems pagyrūnams kur save kelia kita menkina ?

Amžinai darniporietė

A

1 įrašai

2011/03/09 13:29:44 13:29:44

Pilnai pritariu temos autoriui. Pati turiu anketą šioje svetainėje gal penkis, o gal jau šešis metus. per tuos laikus pasikeitė gal trys vyrai mano širdyje, o anketa likus ir kartais smagu prie jos prisijungti, paskaityti, ką esu prirašius ir kokių laiškų pati esu gavusi. Tai dalelė manęs. Nei noriu ką nors keisti, nei ką nors susigrąžinti, tiesiog gera atsiminti, kaip ir nuotraukas pažiūrėti. Ir šiaip aš save identifikuoju kaip amžiną darnipora.lt svetainės narę... Ir nėra manau čia nieko smerktino. Tikrai džiaugiuosi, kad anketos neišsitryniau. Kas gi blogo internete kabėti. Negi neigiate savo praeitį arba gėdijatės būdų, kuriais kažkada ieškojote antrosios pusės?...

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/09 14:35:20 14:35:20

Aš buvau išsitrynusi, po metų vėl prisregistravau ir graužiaus, kad senos nepasilikau anketos, į kurią tiek daug investavau

Tik tak

T

36 įrašai

2011/03/09 18:17:17 18:17:17

O aš atsakysiu, kodėl visgi ištryniau naketą..

Skiltyje apie save nesudėjau 50 taškų, bet parašiau protingą, verčiantį susimąstyti ir intriguojantį užkalbinti neilgą tekstuką. Esu jauno amžiaus, su išsilavinimu, geros išvaizdos. Tiesa, vienas minusas - nuotrauka buvo slepiama (bet rimčiau susidomėjusiems parodoma). Per 5 mėnesius buvimo svetainės narystėje neturėjau nei vieno pasimatymo su darnipora nariais, kalbino šykštokai, dažniausiai su nuotraukos smalsavimu.. bet ilgų tylos pauzių nebūdavo.. Skųstis labai negalėjau. Bet. Kai pakeičiau anketoje tekstą (skiltį apie save) į nuoširdų, gražų, pakeriantį laišką, kuriame aiškiai buvo galima įžvelgti mano vertybes, svajones, būdą..kuriame atvirai ir nuoširdžiai prisipažinta, kad ieškau antrosios pusės.. - nebesulaukiau nei vieno laiškelio, nors anketos peržiūros skaičiukai keitėsi didėjimo tvarka. Gal kas pasakys kodėl? gal visgi svetainėje - kurioje deklaruojama, kad nėra normalių vyrų, moterų, kad trūksta tikro artimo žmogaus, kad visur vien materialumas ir paviršutiniškumas - iš tikrųjų ieškoma nuotykių, linksmybių, sekso pažinčių?? Kodėl nuoširdumas, kurio visi taip norime, paliko atmestas?

Aš išsiregistravau, bet džiaugiuosi,kad pabandžiau.

paswwaiste

P

10 įrašai

2011/03/09 18:40:14 18:40:14

Aš irgi galvojau išeiti, išsitrinti anketą, bet gaila laiškų. Yra tokių laiškų, kurie veikia kaip terapijos priemonė, pasiskaitinėju, kai prireikia. Sutaupau "ant psichologo". Tik chamiškus laiškus trinu, kad nuotaikos negadintų...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/09 20:20:49 20:20:49

tik tak: O aš atsakysiu, kodėl visgi ištryniau naketą..

Skiltyje apie save nesudėjau 50 taškų, bet parašiau protingą, verčiantį susimąstyti ir intriguojantį užkalbinti neilgą tekstuką. Esu jauno amžiaus, su išsilavinimu, geros išvaizdos. Tiesa, vienas minusas - nuotrauka buvo slepiama (bet rimčiau susidomėjusiems parodoma). Per 5 mėnesius buvimo svetainės narystėje neturėjau nei vieno pasimatymo su darnipora nariais, kalbino šykštokai, dažniausiai su nuotraukos smalsavimu.. bet ilgų tylos pauzių nebūdavo.. Skųstis labai negalėjau. Bet. Kai pakeičiau anketoje tekstą (skiltį apie save) į nuoširdų, gražų, pakeriantį laišką, kuriame aiškiai buvo galima įžvelgti mano vertybes, svajones, būdą..kuriame atvirai ir nuoširdžiai prisipažinta, kad ieškau antrosios pusės.. - nebesulaukiau nei vieno laiškelio, nors anketos peržiūros skaičiukai keitėsi didėjimo tvarka. Gal kas pasakys kodėl? gal visgi svetainėje - kurioje deklaruojama, kad nėra normalių vyrų, moterų, kad trūksta tikro artimo žmogaus, kad visur vien materialumas ir paviršutiniškumas - iš tikrųjų ieškoma nuotykių, linksmybių, sekso pažinčių?? Kodėl nuoširdumas, kurio visi taip norime, paliko atmestas?

Nes išties taip ir yra. Gal drąsu tai sakyti, bet manau žmonių čia ieškančių būtent rimtų santykių yra gal koks 40 % , visi kiti susideda iš nuotykių, linksmybių ieškančių ir tik šiaip padiskutuot, pasitaškyt tulžim norinčių. O jei dar atvirai parašai, kad sieki rimtų įpareigojančių santykių, tai matyt nuotykių ieškotojai, net nesivargina kalbinti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/10 18:31:57 18:31:57

tik tak: O aš atsakysiu, kodėl visgi ištryniau naketą..

mazai turejai kantrybes, 5 menesiai juokingas laiko tarpas. Daug zinau zmoniu, kurie cia po 5 metus jau yra ir daugiau.

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/05/30 08:14:21 08:14:21

Esu čia ne pirmi metai, bet nebuvo net minčių ištrinti anketą. O kam? Man ji nemaišo. Kodėl turėtų kitiems maišyt. Nenoriu bendrauti - neužeinu į anketą, noriu bendrauti, sudalyvauti diskusijose - prisijungiu vėl

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/30 16:05:36 16:05:36

Zmones, kuriems gaila savo laisku ir minciu esanciu DP, kodel jus nesusikeliate savo turto i kompus? Juk elementaru, darai copy/paste ir turi. Kokia bebutu rimta svetaine, niekad negali zinoti, kada tavo laiskai bus sunaikinti. Juk svetaine kazkam priklauso ir tas kazkas gali tvarkytis pagal savo mastyma, o ne pagal jusu sentimentus.
BB

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume