Visai neįdomiai nusiverkšlenote

ieva
2011/07/06 19:13:16 19:13:16
Visai neįdomiai nusiverkšlenote
labaivairuojanti
2011/07/06 20:22:24 20:22:24
Miela buvo skaityti
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
2011/07/07 06:47:16 06:47:16
Vytauta R kazkurioje temoje. tiek to, pamirskime tai.
voveruska
2011/07/07 09:18:35 09:18:35
Ach, taip. Gal kiek ir per griežtai pasakiau - suveikė bendras temos kontekstas. Tikiuosi, kad ne tai privertė žmogų išsiregistruoti. Tikėjausi, kad supras, jog tada, kai yra kažkokie nepriimtini dalykai, žmogus tiesiog neatrašo ir nereikia dėl to pulti neatrašiusio maišyti su žemėmis. Nors, tiesą sakant, kol buvau čia, nė karto taip ir nepadariau, bet nesmerkiu tų, kurie man neatrašydavo.
Bet, kai pagalvoju, gal ir per aštriai pasakiau. Sorrry, jei jis dar čia lankosi, gal paskaitys.
Ir atsiprašau, kad čia mes ne į temą.
voveruska
2011/07/07 09:50:15 09:50:15
Deepsorrow,
Smagu, kad dar yra žmonių, kurie gali išsikelti sau tokius aukštus idealus ir svajoti, kad juos pasieks. Pavydžiu to jaunatviško maksimalizmo (iš amžiaus reikalavimų merginoms sprendžiu, kad ir pats dar jaunas ).
Nors, kai kas nors tikrai patinka, kažkaip nemaža dalis tų reikalavimų kažkur dingsta. Aš čia šiaip - gal atsiminsit tada, kai sutiksit savąją, kažkaip galvoju, kad tikrai ne visus kriterijus ji atitiks, bet visvien bus gerai Sėkmės.
deepsorrow
2011/07/07 13:30:01 13:30:01
Voversuka
Taip gal ir jaunatviškas maksimalizmas nesiginsiu (26 man), tačiau ar tikrai aš įvardinau jau tokius aukštus reikalavimus? Mano galva tiesiog paminėjau paprasto ir gero žmogaus savybės, ne nelaužiau iš piršto - kaip pats šauksi taip ir atsilieps, tiesiog sakykim „pažiūrėjau į save veidrodyje“ ir nepareikalavau nei vienos savybės, kuri būtų man pačiam svetima. Nesitikiu jų visų, tačiau bent keletas galėtų būti. Puikiai suprantu, kad ir minusų turime visi, bet esu linkęs pirma vertinti pliusus, o toliau jau ir minusai netokie baisūs.
Žinoma žmonės sako - meilė akla, tačiau aš sakyčiau – aistra akla, tik ji tęsiasi neilgai, o meilė – kaip ir ji pati, ateina išlėto, palengva taip ir akina po truputį, kol galų gale visai nieko nebematom.
voveruska
2011/07/07 13:59:51 13:59:51
Gal jūsų amžiaus grupėje ir ne...Nežinau. Bet jei aš tikėčiausi sutikti tokį vyrą, atitinkamai pakeitus kai kurias savybes pagal lytį ir pakoregavus amžių ( o tikriausiai norėčiau), pagalvočiau, kad man stogas pavažiavo.
Bet vėlgi - jūs vyras ir jaunesnis. Tikriausiai jums tai visai adekvatu. Ko gero čia pagal taisyklę - reikia svajoti, nes svajonės pildosi. Sėkmės
Svetlana
2011/07/07 16:05:36 16:05:36
Gera mintis. Uzsiregistruokite su naujomis jegomis ir mintimis. Neverta kreipti demesio i skeptiskai nusiteikusius jusu atzvilgiu - patikekite, jie taip pat turi problemu, del to jus ir uzkliunate jiems. Sekmes
Svetlana
2011/07/07 16:10:49 16:10:49
Man atrodo jus klystate, mielas Svety. Butent su tokiomis moterimis brandus vyrai jauciasi gerai. Del nereikalingumo - jei moteris neparodo aiskiai kaip jus jai reikalingas, neskambina po 3 kartus dienoje etc., tai dar nereiskia, kad jai jusu nereikia. Tai isreiskiama visai kitokiomis priemonemis. O jei jus nereikalingas - kam ji bendrautu su jumis?
Svetlana
2011/07/07 16:14:44 16:14:44
Hmm, tai bent monas, o man Voveruska tokia ir atrodanti .
Tik va kaip nepriklausoma bus toji, salia kurios jausites reikalingas?? Nelogiska siek tiek...