Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Nebera normaliu moteru

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 19:13:16 19:13:16

Svečias: gerai skalbejos, virejos, pasiuskit savo virtuvese, savo rutinose, kol toliau savo nosies nematysite, tol ir vyru nerasite.Tiek jau to, adju, mielosios... jus esate neidomios verkslentojos nesugebancios pakilti bent kiek auksciau buities.

Visai neįdomiai nusiverkšlenote

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/07/06 20:22:24 20:22:24

deepsorrow:
labaivairuojanti:
Nenoriu suasmeninti klausimo, tačiau kokią moterį laikytumėte "normalia", bent jau kokios savybės jums butų pageidautinos?

Tiesiog paminėsiu sąvybes, kurios man patinka.

Amžius: 22 – 28 (nėra griežtas)
Ūgis: 160 – 175 сm.
Sudėjimas: vidutinis, lieknas, atletiškas.
Šeima: netekėjusi
Vaikų skaičius: neturi

Svarbu, kad mergina būtų moteriška, ilgesni plaukai - begalo gražu, didelės akys – silpnybė . Bendraujanti, turinti humoro jausmą, emociškai stabili(draugas kuris neturi pinigėliu žinau jūs vėl man pulsite aiškinti, kad moteris kaip jūra, bet jokioje jūroje negali vyrauti pastovi audra), nevaldinga, optimistė, tolerantiška kitų atžvilgiu, ambicinga, tačiau ne egoistė – be jos aplink egzistuoja ir „kiti dangaus kūnai“ ne vien ji – „Saulė“, pasitikinti savimi – žinanti, kad yra graži ir be perdėtų klausimų ar liaupsių(nereiškia kad jų nebus).
Mėgstanti filmus, muziką, literatūrą, meną, gamtą, keliones, vaikus. Nepraleidžianti progos kartu eksperimentuoti virtuvėje ir pasimėgauti naujais gurmaniškais patiekalais, jeigu jau nutiktų taip, kad yra vegetarė – žiūrėti punktą tolerantiška kitų atžvilgiu. Mėgstanti kartu leisti laiką, tačiau sugebanti būti nevisiškai priklausoma nuo artimo žmogaus ir esant reikalui galinti skirti erdvės tiek sau, tiek artimam žmogui. Santykiuose kylančias problemas sprendžia pirma su draugu, o ne jos draugėmis ar šeimos nariais.

Suprantanti, kad vyrų smegenys veikia truputį kitaip nei moterų – jeigu vyras 15 min. spokso į vieną tašką, dar nereiškia, kad jis kažką galvoja ar tuo labiau slepia. Suvokianti, kad vyrai yra gana prasti multitasker‘iai, todėl visi prašymai per futbolo ar krepšinio rungtynes yra girdimi, tačiau nefiksuojami, pakartoti po jų bus vykdomi ir visas dėmesys bus skiriamas jums. Vyrai nėra ekstrasensai ar telepatai, nekalbadienių ir tylaus pykčio priežasčių mes nesuprantame, visa tai geriausia pateikti žodiniu ar bent rašytiniu formatu, kad suprastume ką padarėme blogai.

edit: Pamiršau paminėti vieną iš svarbesnių – sveikas stiliaus pojūtis, suprantu mergina turi atrodyti elegantiška ir seksuali, tačiau mano galva pusplikis užpakaliukas daugiau skirtas paplūdimiui ar miegamajam, nei viešai parodai gatvėje.

Miela buvo skaityti

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/07 06:47:16 06:47:16

voveruska:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
voveruska: Čia tik tarp kitko, ne į temą. Ir tikrai be nuoskaudų ir pykčio. Tiesiog keistas pasirodė jūsų susidarytas vaizdas. Todėl ir sakau, kad internete iš pokalbių nuotrupų taip lengva viską per greit įvertinti neteisingai.

Ta zmogu kuri atstumei, del keliu komentaru, gal taip pat per greit ivertinai?

Kurį?

Vytauta R kazkurioje temoje. tiek to, pamirskime tai.

voveruska

V

72 įrašai

2011/07/07 09:18:35 09:18:35

Ach, taip. Gal kiek ir per griežtai pasakiau - suveikė bendras temos kontekstas. Tikiuosi, kad ne tai privertė žmogų išsiregistruoti. Tikėjausi, kad supras, jog tada, kai yra kažkokie nepriimtini dalykai, žmogus tiesiog neatrašo ir nereikia dėl to pulti neatrašiusio maišyti su žemėmis. Nors, tiesą sakant, kol buvau čia, nė karto taip ir nepadariau, bet nesmerkiu tų, kurie man neatrašydavo.
Bet, kai pagalvoju, gal ir per aštriai pasakiau. Sorrry, jei jis dar čia lankosi, gal paskaitys.
Ir atsiprašau, kad čia mes ne į temą.

voveruska

V

72 įrašai

2011/07/07 09:50:15 09:50:15

Deepsorrow,
Smagu, kad dar yra žmonių, kurie gali išsikelti sau tokius aukštus idealus ir svajoti, kad juos pasieks. Pavydžiu to jaunatviško maksimalizmo (iš amžiaus reikalavimų merginoms sprendžiu, kad ir pats dar jaunas ).
Nors, kai kas nors tikrai patinka, kažkaip nemaža dalis tų reikalavimų kažkur dingsta. Aš čia šiaip - gal atsiminsit tada, kai sutiksit savąją, kažkaip galvoju, kad tikrai ne visus kriterijus ji atitiks, bet visvien bus gerai Sėkmės.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/07 13:30:01 13:30:01

voveruska: Deepsorrow,
Smagu, kad dar yra žmonių, kurie gali išsikelti sau tokius aukštus idealus ir svajoti, kad juos pasieks. Pavydžiu to jaunatviško maksimalizmo (iš amžiaus reikalavimų merginoms sprendžiu, kad ir pats dar jaunas ).
Nors, kai kas nors tikrai patinka, kažkaip nemaža dalis tų reikalavimų kažkur dingsta. Aš čia šiaip - gal atsiminsit tada, kai sutiksit savąją, kažkaip galvoju, kad tikrai ne visus kriterijus ji atitiks, bet visvien bus gerai Sėkmės.

Voversuka

Taip gal ir jaunatviškas maksimalizmas nesiginsiu (26 man), tačiau ar tikrai aš įvardinau jau tokius aukštus reikalavimus? Mano galva tiesiog paminėjau paprasto ir gero žmogaus savybės, ne nelaužiau iš piršto - kaip pats šauksi taip ir atsilieps, tiesiog sakykim „pažiūrėjau į save veidrodyje“ ir nepareikalavau nei vienos savybės, kuri būtų man pačiam svetima. Nesitikiu jų visų, tačiau bent keletas galėtų būti. Puikiai suprantu, kad ir minusų turime visi, bet esu linkęs pirma vertinti pliusus, o toliau jau ir minusai netokie baisūs.

Žinoma žmonės sako - meilė akla, tačiau aš sakyčiau – aistra akla, tik ji tęsiasi neilgai, o meilė – kaip ir ji pati, ateina išlėto, palengva taip ir akina po truputį, kol galų gale visai nieko nebematom.

voveruska

V

72 įrašai

2011/07/07 13:59:51 13:59:51

Gal jūsų amžiaus grupėje ir ne...Nežinau. Bet jei aš tikėčiausi sutikti tokį vyrą, atitinkamai pakeitus kai kurias savybes pagal lytį ir pakoregavus amžių ( o tikriausiai norėčiau), pagalvočiau, kad man stogas pavažiavo.

Bet vėlgi - jūs vyras ir jaunesnis. Tikriausiai jums tai visai adekvatu. Ko gero čia pagal taisyklę - reikia svajoti, nes svajonės pildosi. Sėkmės

Svetlana

S

980 įrašai

2011/07/07 16:05:36 16:05:36

buves VytautasR: Hmmm cia tai tikrai mintis man giliems vidiniams pamastymams. Kai ka ismastysiu gal vel uzsiregistruosiu.
Atsakyti labai sunku.

Gera mintis. Uzsiregistruokite su naujomis jegomis ir mintimis. Neverta kreipti demesio i skeptiskai nusiteikusius jusu atzvilgiu - patikekite, jie taip pat turi problemu, del to jus ir uzkliunate jiems. Sekmes

Svetlana

S

980 įrašai

2011/07/07 16:10:49 16:10:49

Svečias:
voveruska: Skaitau ir niekaip nesuprantu, ką reiškia normali? Vienam vyrui normali moteris ta, kuri sėdi namie, išblizgina visus kampus ir visada su garuojančiu patiekalu laukia savojo, namie prižiūri vaikus. Kitam normali moteris turi dirbti ir gerai, kad užsdirbtų panašiai tiek, kiek ir jis, o jau pavakarieniauti jie gali nueiti ir į kavinę ar restoraną kartu. Yra tokių, kaip Aras Veberis, kuriems "moteris turi būti kaip drugelis - graži, skraidanti ir ja būtina rūpintis, nes viena ji neišgyventų". Kitiems patinka, kai moteris kartu keliauja, mėgsta ekstremalų sportą ir tai svarbiausia. Dar kitiems pats svarbiausias dalykas, kad moteris būtų draugė, miela pašnekovė, su kuria galima kalbėti įvairiausiomis temomis. Kuri iš jų normali, kuri ne?

Problema, manau, atsiranda, kai norima visko viename. Kad moteris dirbtų, gerai uždirbtų, viską nuolat suspėtų namuose iššveisti, vaikus prižiūrėti, šalia to suspėtų idealiai prižiūrėti save tam, kad būtų graži ir trauktų akį, o kai reikia savo vyrui pabūtų guodėja ir slauge. Apie seksą jau nekalbu - moteris visada privalo būti seksuali ir visada norinti, kai vyras to nori.

Gal vistik pernelyg daug reikalavimų? Gal verta apsispręsti, ko ieškoma? Ar svarbiausia jaukūs namai, ar laukinis seksas, ar gera materialinė padėtis?
Ir vistik grįšiu prie savo kažkada išsakytos minties, kad rasti savo žmogų per internetines pažintis labai sunku. Nes man atrodo, jog pirmiausiai tas žmogus realiame bendravime turėtų kažkuom patraukti, o jau tada galima bandyti tęsti pažintį ir žiūrėti, ar tas pirmas įspūdis blėsta ar stiprėja. Nete susipažįsti, atrodo, viskas gerai, bet susitinki ir ...viskas išgaruoja, nes nėra jokios tarpusavio chemijos...

Ir dar, jei kai kurie vyrai nori visko viename, gal vertėtų pagalvoti: "o koks aš pats turėčiau būti, kad atitikčiau tokios moters reikalavimus?"
Neskubėkim kitų vadinti nenormaliais. Tas, kas nepriimtina mums, gal labai priimtina kažkam kitam?

Voveruska - stipri, teisinga ir reikli moteris, bet salia tokiu sunku buti ir jaustis vyru. As niekad nesirenku tokiu moteru. Salia ju nesijauti reikalingas. Sorry...

Man atrodo jus klystate, mielas Svety. Butent su tokiomis moterimis brandus vyrai jauciasi gerai. Del nereikalingumo - jei moteris neparodo aiskiai kaip jus jai reikalingas, neskambina po 3 kartus dienoje etc., tai dar nereiskia, kad jai jusu nereikia. Tai isreiskiama visai kitokiomis priemonemis. O jei jus nereikalingas - kam ji bendrautu su jumis?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/07/07 16:14:44 16:14:44

Svečias: idomi, paslaptinga, spontaniska, [color=#BF0000:2cz7zm8m]nepriklausoma[/color:2cz7zm8m], uzdeganti, jauki... Femme fatale... buckis mano nepazistamajai...

Hmm, tai bent monas, o man Voveruska tokia ir atrodanti .
Tik va kaip nepriklausoma bus toji, salia kurios jausites reikalingas?? Nelogiska siek tiek...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume