O anketoj tai visos su moksline habilitacija direktoriaus atlyginimu ir aktores isvaizda.
o tai visas jau pakvietėt ir nė viena nesutiko? kalbant apie anketas - gal tik tokios patraukė jūsų akį....
metalline
2011/07/05 18:49:13 18:49:13
o tai visas jau pakvietėt ir nė viena nesutiko? kalbant apie anketas - gal tik tokios patraukė jūsų akį....
buves VytautasR
2011/07/05 20:56:07 20:56:07
Hmmm cia tai tikrai mintis man giliems vidiniams pamastymams. Kai ka ismastysiu gal vel uzsiregistruosiu.
Atsakyti labai sunku.
voveruska
2011/07/06 10:42:55 10:42:55
Skaitau ir niekaip nesuprantu, ką reiškia normali? Vienam vyrui normali moteris ta, kuri sėdi namie, išblizgina visus kampus ir visada su garuojančiu patiekalu laukia savojo, namie prižiūri vaikus. Kitam normali moteris turi dirbti ir gerai, kad užsdirbtų panašiai tiek, kiek ir jis, o jau pavakarieniauti jie gali nueiti ir į kavinę ar restoraną kartu. Yra tokių, kaip Aras Veberis, kuriems "moteris turi būti kaip drugelis - graži, skraidanti ir ja būtina rūpintis, nes viena ji neišgyventų". Kitiems patinka, kai moteris kartu keliauja, mėgsta ekstremalų sportą ir tai svarbiausia. Dar kitiems pats svarbiausias dalykas, kad moteris būtų draugė, miela pašnekovė, su kuria galima kalbėti įvairiausiomis temomis. Kuri iš jų normali, kuri ne?
Problema, manau, atsiranda, kai norima visko viename. Kad moteris dirbtų, gerai uždirbtų, viską nuolat suspėtų namuose iššveisti, vaikus prižiūrėti, šalia to suspėtų idealiai prižiūrėti save tam, kad būtų graži ir trauktų akį, o kai reikia savo vyrui pabūtų guodėja ir slauge. Apie seksą jau nekalbu - moteris visada privalo būti seksuali ir visada norinti, kai vyras to nori.
Gal vistik pernelyg daug reikalavimų? Gal verta apsispręsti, ko ieškoma? Ar svarbiausia jaukūs namai, ar laukinis seksas, ar gera materialinė padėtis?
Ir vistik grįšiu prie savo kažkada išsakytos minties, kad rasti savo žmogų per internetines pažintis labai sunku. Nes man atrodo, jog pirmiausiai tas žmogus realiame bendravime turėtų kažkuom patraukti, o jau tada galima bandyti tęsti pažintį ir žiūrėti, ar tas pirmas įspūdis blėsta ar stiprėja. Nete susipažįsti, atrodo, viskas gerai, bet susitinki ir ...viskas išgaruoja, nes nėra jokios tarpusavio chemijos...
Ir dar, jei kai kurie vyrai nori visko viename, gal vertėtų pagalvoti: "o koks aš pats turėčiau būti, kad atitikčiau tokios moters reikalavimus?"
Neskubėkim kitų vadinti nenormaliais. Tas, kas nepriimtina mums, gal labai priimtina kažkam kitam?
ieva
2011/07/06 13:28:47 13:28:47
Voveruska - stipri, teisinga ir reikli moteris, bet salia tokiu sunku buti ir jaustis vyru. As niekad nesirenku tokiu moteru. Salia ju nesijauti reikalingas. Sorry...
labaivairuojanti
2011/07/06 14:05:26 14:05:26
Nenoriu suasmeninti klausimo, tačiau kokią moterį laikytumėte "normalia", bent jau kokios savybės jums butų pageidautinos?
voveruska
2011/07/06 14:22:00 14:22:00
Ačiū už komentarą. Žinau. Kiekviena moteris, kokia ji bebūtų, nori, kad vyras būtų už ją kažkuo pranašesnis. Protingesnis, gal labiau siekiantis tikslo, gal tiesiog charizmatiška asmenybė. Matyt, tie genai iš senovės vistiek veikia: moteriai norisi kartais kad vyras savo stipriais pečiais užstotų nuo vėjų. Ir puikiai suprantu, kad dėl tokių mano savybių, pasirinkimas labai susiaurėja.
Bet nesiskundžiu. Esu tokia, kokia esu. Galiu prisitaikyti, bet negaliu nuolat apsimetinėti.Tikiu, kad dar sutiksiu tą žmogų, kuris ras kaip šalia manęs būti vyru. Turiu ir aš silpnybių, ir neretai norisi į kažką atsiremti, nors puikiai galiu išgyventi ir be to, jei nieko šalia nėra.
O atsiprašinėti tikrai nereikia. Kiekvienam savo.
ieva
2011/07/06 14:25:15 14:25:15
o kas jums sake, kad as ponia voveruska laikau nenormalia? tai yra valdingos, viska kontroliuojancios ir zinancios atsakymus i visus klausimus moters tipas, kuloku prislegiantis esanti salia.Tikiu,kad ji gera vaikams ir giminems,bet sorry...
labaivairuojanti
2011/07/06 14:33:23 14:33:23
Kaip supratau voveruškos tipo moteris normali - bet ne jums.
Kokios moters savybes jus žavi? Kokios motes savybės jums būtų lobis?
voveruska
2011/07/06 14:48:35 14:48:35
Dabar aš jau sakau sorry . Mielas svečias, čia jau stipriai suklydote. esu stipri, taip. Bet ne tokia jau ir valdinga, ir tuo labiau, ne viską kontroliuojanti. Gal net atvirkščiai - pernelyg daug toleruojanti ir leidžianti elgtis kitiems taip, kaip jiems atrodo geriau ir dažnai nesikišanti ten, kur manau, kad vyrai išmano geriau. Kaip lengva susidaryti tokį vaizdą iš kelių komentarų tose temose, kur bandžiau tiesiog išsakyti savo nuomonę ir nesislėpti po lapais...Tik viena bėdelė - vaizdas netikslus.
Čia tik tarp kitko, ne į temą. Ir tikrai be nuoskaudų ir pykčio. Tiesiog keistas pasirodė jūsų susidarytas vaizdas. Todėl ir sakau, kad internete iš pokalbių nuotrupų taip lengva viską per greit įvertinti neteisingai.
Diskutuokite, man taip pat smalsu, koks moters tipas jums patinka.
ieva
2011/07/06 14:59:40 14:59:40
idomi, paslaptinga, spontaniska, nepriklausoma, uzdeganti, jauki... Femme fatale... buckis mano nepazistamajai...