2011/01/24 18:13:36 18:13:36
Svečias: Svečias: Svečias:
...
Aj, tiesa, čia apie vyro paiešką MAN. Tie kurie skambina į viktorinas - ne man. Tie kurie [color=#FF4040:1enzz5s8][b:1enzz5s8]nekomentavo šios temos[/b:1enzz5s8][/color:1enzz5s8] - man..
Russelo paradoxas arba kas skuta barzdaskuti?
Ne, jūs neteisus, čia ne tas atvejis. Sąlyga nėra suformuota ydingai.
Salyga ish viso absurdishka - ish "medinio vandens" serijos
2011/01/24 18:55:29 18:55:29
Svečias: as siaip esu tikrai neblogas vyras.su aukstuoju issilavinimu.turiu megstama darba(svietimo ir mokslo srity).ieskau bobu ivairiam bendravimui.buvau rades cia tokia viena kekse audrone is kauno,asigalio g.tai pisli tokia,papus kai palieti tai net cypia.bet,kad celiulito nemazai,tokia sustumta visa,ne mano skonio,tik kai su savo brangiaja buvau apsipykes teko su ja pabendraut.tai est net nemoka skaniai padaryt.o dar du storus benkartus turi,kuriuos reikia sert man.ir dar seseri turi,kuria kaip siuksle reikia per sventes visur kartu tampytis,o mano brangiajai nelabai patinka,kad dvi is karto keksytes kur tampausi.ir labai jau nori visa laisva laika but kartu,o man gi reikedavo ir su savo mylimaja buti ir vaikuciais rupintis.turiu nuostabius sunelius.o be to vis guodesi,kad jos vyras jai neistikimas,tai kersijo su visais is DP pisdamasi.kai perpisau tai is kart ejau i venerini tikrintis,kad savo mielajai ko neuznest.o be to megsta su vyrais is anoniminiu alkoholiku klubu pistis,tai tokia tikra stervike
Oho... cia tai vyras su aukstuoju... Tikrai, kur nusirito DP, kad tik tokie kuiliai cia spieciasi
2011/01/24 21:35:11 21:35:11
Atviros dūšios vyrukas gi ,įvertinkit tai pagaliau negi labiau patiktų kai meluotų ir sakytų tą ką jūs norite girdėti!
Lady_scorpio1302026861_db
L
1373 įrašai
2011/01/24 21:48:12 21:48:12
Svečias: as siaip esu tikrai neblogas vyras.su aukstuoju issilavinimu.turiu megstama darba(svietimo ir mokslo srity).ieskau bobu ivairiam bendravimui.buvau rades cia tokia viena kekse audrone is kauno,asigalio g.tai pisli tokia,papus kai palieti tai net cypia.bet,kad celiulito nemazai,tokia sustumta visa,ne mano skonio,tik kai su savo brangiaja buvau apsipykes teko su ja pabendraut.tai est net nemoka skaniai padaryt.o dar du storus benkartus turi,kuriuos reikia sert man.ir dar seseri turi,kuria kaip siuksle reikia per sventes visur kartu tampytis,o mano brangiajai nelabai patinka,kad dvi is karto keksytes kur tampausi.ir labai jau nori visa laisva laika but kartu,o man gi reikedavo ir su savo mylimaja buti ir vaikuciais rupintis.turiu nuostabius sunelius.o be to vis guodesi,kad jos vyras jai neistikimas,tai kersijo su visais is DP pisdamasi.kai perpisau tai is kart ejau i venerini tikrintis,kad savo mielajai ko neuznest.o be to megsta su vyrais is anoniminiu alkoholiku klubu pistis,tai tokia tikra stervike
Paūmėjo šizofrenija? Tikiuosi, nepamiršot, kur pasidėjot vaistukus.
2011/01/24 22:14:27 22:14:27
Mango blondine man daug jaunesne ir patrauklesne atrode, dabar cia atrodo visai ne Mango lyg butu:(
2011/01/24 22:22:29 22:22:29
oho - kiek vyru, tiek nuomoniu. Jus ka - cia visi Mango isimylejot? Ir nesikabinekit, kaip tokiam amziuj ta Mango visai dar gerai atrodo
2011/01/26 14:19:46 14:19:46
Mango is savo vienisumo suni laiko. O as galvoju, kodel ne kanarele...?
2011/01/26 19:21:19 19:21:19
Mango laiko suni, augina dukra, turi vyra ir laukiasi antro vaiko
Negi dabar tureciau seimos fotografija i foruma idet?
Svečias: Mango is savo vienisumo suni laiko. O as galvoju, kodel ne kanarele...?
2011/01/26 19:25:48 19:25:48
Mangofruit: Mango laiko sunbi, augina dukra, turi vyra ir laukiasi antro vaiko
Svečias: Mango is savo vienisumo suni laiko. O as galvoju, kodel ne kanarele...?
oho. Sveikinu. Labai smagu girdėti. Sveikatos ir stiprybės Jums
2011/01/26 19:27:59 19:27:59
Mangofruit: Mango laiko sunbi, augina dukra, turi vyra ir laukiasi antro vaiko
Galėtumėt Smagiau būtų. Nors ne....tada vyrai neturėtų į ką seilę varvinti
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume