Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Ieškau sau vyro.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/23 19:28:22 19:28:22

Svečias:
EmilyB:
Et, norit pasakyti, kad vyro nerasiu atviraudama? :/

Be tu, kuriems nepatiks jusu "atviravimas", ir be tu, kuriuos nesuzaves jusu plagiatas - gal atsiras ir tokiu, kurie supras jusu ironija - kai kurie jums tiks

Padiskutuokime apie ironiją - kada ji žavinga?

Man ji graži, kai ji tokia subtili, kad ją pagauna tik vienas-kitas iš ją išgirdusios minios. Tada ją supratusių žmonių akys susitinka, jos kvatojasi nors išlaikoma rimta mina.
Tuomet ta pamatyta valiūkiška ugnelė ir gali tapti gražaus flirto ar bičiulystės pradžia - nelygu kuria linkme toliau plėtosis dialogas.

O šitaip... primena radijo viktoriną "Koks graikiškas šokis, skambinkite mums, kol kas klausytojai atsakė - ne, tai ne tango ir ne, tai ne valsas ir ne polka su ragučiais. Skambinkite mums, jei žinote atsakymą. Jūsų skambučio kaina - 3 litai" . O žmogelis vis pergalingai juokiasi "oj, negaliu, kokie tie žmonės tupi.." ir vis bando ir bando prisiskambinti už tuos 3 litus... kokį dešimtą kartą.

Aj, tiesa, čia apie vyro paiešką MAN. Tie kurie skambina į viktorinas - ne man. Tie kurie nekomentavo šios temos - man..

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/23 19:38:54 19:38:54

NEKOMENTAVO?IR NEKOMENTAVOM TIK ATSAKINĖJOM I KLAUSIMUS TIK NEMOKĖJOM 3 LITŲ

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/23 19:45:11 19:45:11

Taip taip

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/23 20:14:57 20:14:57

Svečias:
...
Aj, tiesa, čia apie vyro paiešką MAN. Tie kurie skambina į viktorinas - ne man. Tie kurie [color=#FF4040:1dxw0b4j][b:1dxw0b4j]nekomentavo šios temos[/b:1dxw0b4j][/color:1dxw0b4j] - man..

Russelo paradoxas arba kas skuta barzdaskuti?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/24 07:55:41 07:55:41

Svečias:
Svečias:
...
Aj, tiesa, čia apie vyro paiešką MAN. Tie kurie skambina į viktorinas - ne man. Tie kurie [color=#FF4040:2cllvty8][b:2cllvty8]nekomentavo šios temos[/b:2cllvty8][/color:2cllvty8] - man..

Taip, jūs visiškai teisus

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/24 11:04:34 11:04:34

Svečias:
Svečias:
...
Aj, tiesa, čia apie vyro paiešką MAN. Tie kurie skambina į viktorinas - ne man. Tie kurie [color=#FF4040:1cb06aty][b:1cb06aty]nekomentavo šios temos[/b:1cb06aty][/color:1cb06aty] - man..

Ne, jūs neteisus, čia ne tas atvejis. Sąlyga nėra suformuota ydingai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/24 14:02:05 14:02:05

as siaip esu tikrai neblogas vyras.su aukstuoju issilavinimu.turiu megstama darba(svietimo ir mokslo srity).ieskau bobu ivairiam bendravimui.buvau rades cia tokia viena kekse audrone is kauno,asigalio g.tai pisli tokia,papus kai palieti tai net cypia.bet,kad celiulito nemazai,tokia sustumta visa,ne mano skonio,tik kai su savo brangiaja buvau apsipykes teko su ja pabendraut.tai est net nemoka skaniai padaryt.o dar du storus benkartus turi,kuriuos reikia sert man.ir dar seseri turi,kuria kaip siuksle reikia per sventes visur kartu tampytis,o mano brangiajai nelabai patinka,kad dvi is karto keksytes kur tampausi.ir labai jau nori visa laisva laika but kartu,o man gi reikedavo ir su savo mylimaja buti ir vaikuciais rupintis.turiu nuostabius sunelius.o be to vis guodesi,kad jos vyras jai neistikimas,tai kersijo su visais is DP pisdamasi.kai perpisau tai is kart ejau i venerini tikrintis,kad savo mielajai ko neuznest.o be to megsta su vyrais is anoniminiu alkoholiku klubu pistis,tai tokia tikra stervike

Mangofruit

M

1982 įrašai

2011/01/24 14:12:17 14:12:17

Bravo!!!
Nuostabu. Tikras vyras. Gaila, turiu vyra, nes kitaip-kaip mat pretenduociau i "bobas bendravimui".
Temos autorei pasiseke. Va, mieloji-tikras lietuvisko vyriskio pavyzdys. Nemiegok. Lietuvoje kitokiu vyru reikia su ziburiu paieskot, o be to-kam tau kitoks? Juk tai tikroji isaukstinta"lietuviska veisle", kuri isnyks, anot Borgijos, atvykus rytieciams ir negrams.

Svečias: as siaip esu tikrai neblogas vyras.su aukstuoju issilavinimu.turiu megstama darba(svietimo ir mokslo srity).ieskau bobu ivairiam bendravimui.buvau rades cia tokia viena kekse audrone is kauno,asigalio g.tai pisli tokia,papus kai palieti tai net cypia.bet,kad celiulito nemazai,tokia sustumta visa,ne mano skonio,tik kai su savo brangiaja buvau apsipykes teko su ja pabendraut.tai est net nemoka skaniai padaryt.o dar du storus benkartus turi,kuriuos reikia sert man.ir dar seseri turi,kuria kaip siuksle reikia per sventes visur kartu tampytis,o mano brangiajai nelabai patinka,kad dvi is karto keksytes kur tampausi.ir labai jau nori visa laisva laika but kartu,o man gi reikedavo ir su savo mylimaja buti ir vaikuciais rupintis.turiu nuostabius sunelius.o be to vis guodesi,kad jos vyras jai neistikimas,tai kersijo su visais is DP pisdamasi.kai perpisau tai is kart ejau i venerini tikrintis,kad savo mielajai ko neuznest.o be to megsta su vyrais is anoniminiu alkoholiku klubu pistis,tai tokia tikra stervike

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/24 14:51:46 14:51:46

Sveika Mango vaizdelį pakeitei ,nu ir šaunuolė atrodai jaunatviškai ,o temos autorės norėčiau paklaust anam poste moteriškai paatviravai ,tai kaip tau svečio vyriškas paatviravimas?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/24 17:10:21 17:10:21

Elektrikas: Sveika mango vaizdelį pakeitei ,nu ir šaunuolė atrodai jaunatviškai ,o temos autorės norėčiau paklaust anam poste moteriškai paatviravai ,tai kaip tau svečio vyriškas paatviravimas?

Jooooo Elektrikas savam stiliuj ir komplimentus skaldo.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume