Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Ieškau sau vyro.

EmilyB

E

63 įrašai

2011/01/23 14:02:32 14:02:32

Ieškau sau vyro. Koks jis turi būti? Man nereikia, kad jo išvaizda būtų kuo nors ypatinga. Tegul tik jo būna sportiška figūra ir labai gražus veidas. Jis turi būti linksma, kai aš juokauju ir juokauti, kai pareinu namo (sudaužiusi jo ”Jaguarą”). Manes visai nedomina gyvenamasis plotas. Svarbiausia, kad jo butas būtų pakankamai didelis ir erdvus, dar geriau - namas. Savaime suprantama, su namų tvarkytoja ir virėja. Manęs nedomina ir jo uždarbis, kad tik jis galėtų mane išlaikyti ir skirti dienpinigius, kad kasdien galėčiau nusipirkti ką nors sau.. O ir išlaidos vestuvėms po lygiai… vieną dalį įneša jis, kita - jo tėvai. Aš esu tikra - kai mes susituoksime, surasime bendrų interesų. Jeigu jis, pavyzdžiui, nenorės eiti su manimi apsipirkinėti, tai mes liksime namuose ir darysimės manikiūrą. Aš rūpinsiuos jo sveikata, kad jam nepatektu į rankas nei spiritas, nei tabakas, nei miltiniai gaminiai, nei tai, kas saldu - aš visa tai pasiaukojančiai naikinsiu pati viena. Jis man rengsis, kaip tikras dievaitis… paprastai ir nebrangiai. Aš neužsiversiu ant savo pečiu jo darbo – juk turiu visada būti graži ir pailsėjusi.. Man nesvarbu, kaip jis gamins maista, kad tik būtų skanu. Ir nebūtinai tai turi būti tradiciška lietuviška virtuvė. Čia jam suteiksiu visišką laisvę… šiandien, pavyzdžiui, gruzinu virtuvė, o rytoj - iš ryto vengrų, vakare-kiniečių. Aš nereikalauju, kad jis skalbtų ir lygintų, bet rūbai kasdien turi būti absoliučiai švarūs. Aš neversiu jo tvarkyti buto, jeigu jis gera šeimininkė, tai padarys pats. Jeigu blogas, tai tegu tvarko jo mama. Kai jis pavargs tvarkyti butą, aš leisiu jam truputį paplauti indus. O i parduotuves mes vaiksčiosime kartu – į krepšius krausiu aš, o neš jis. Aš išklausysiu ir atsižvelgsiu į jo nuomonę, jeigu ji sutaps su manaja. Žinoma, man bus brangi jo gyvybė, ir kad jo neapvogtų gatvėje, nė už ką neleisiu jo iš namų su pinigais. Nereikalausiu, kad jis man paklustų. Tegu tik įvykdo visus mano norus. IEŠKAU SAU VYRO. Esu pasiryžus atiduoti jam dalelę savo gyvenimo, jeigu jis man atiduos visą savajį. Jeigu jam nepatiks mano reikalavimai, tegu ieskosi sau kitos žmonos. Namas ir pinigai - man, būdamas vyras, užsidirbs sau pats. Jau daug metu aš ieškau sau vyro…

28978id_EsuAsEvaldas

2

60 įrašai

2011/01/23 14:47:12 14:47:12

[quote:2kta56a1]Jau daug metu aš ieškau sau vyro…[/quote:2kta56a1]

Patiko
Nelabai sekasi?

EmilyB

E

63 įrašai

2011/01/23 15:16:26 15:16:26

EsuAsEvaldas: [quote:3gr35ra1]Jau daug metu aš ieškau sau vyro…

Patiko
Nelabai sekasi?[/quote:3gr35ra1]

Sekasi, sekasi..;DD

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/23 17:46:35 17:46:35

O kad visos šitaip sakytų ką iš tikro galvoja tai lengviau būtų suprast kad tokios tikrai nereikia

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/23 18:20:32 18:20:32

Elektrikas: O kad visos šitaip sakytų ką iš tikro galvoja tai lengviau būtų suprast kad tokios tikrai nereikia

Tikrai žavingas nuovokumas.

EmilyB

E

63 įrašai

2011/01/23 18:27:21 18:27:21

Elektrikas: O kad visos šitaip sakytų ką iš tikro galvoja tai lengviau būtų suprast kad tokios tikrai nereikia

Et, norit pasakyti, kad vyro nerasiu atviraudama? :/

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/23 18:35:32 18:35:32

Koks protingumas..........TAIP!

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/23 18:58:48 18:58:48

EmilyB:

Be tu, kuriems nepatiks jusu "atviravimas", ir be tu, kuriuos nesuzaves jusu plagiatas - gal atsiras ir tokiu, kurie supras jusu ironija - kai kurie jums tiks

EmilyB

E

63 įrašai

2011/01/23 19:17:13 19:17:13

Svečias:
EmilyB:

Be tu, kuriems nepatiks jusu "atviravimas", ir be tu, kuriuos nesuzaves jusu plagiatas - gal atsiras ir tokiu, kurie supras jusu ironija - kai kurie jums tiks

Galėčiau ginčytis dėl "plagiato"

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/23 19:20:02 19:20:02

EmilyB:
Svečias:
EmilyB:

Galėčiau ginčytis dėl "plagiato"

Nesigincygikit, sita humoreska buvo pries kelis metus spausdinta. Nebent jus - garbi autore busit.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume