Šitas dialogas mane privertė susimąstyti,ar ne geriau kartais tiesiog keiktis matais, negu rafinuotai išvartytais, tačiau tą patį reiškiančiais intelektualiais postais

ieva
2010/10/12 18:32:41 18:32:41
Šitas dialogas mane privertė susimąstyti,ar ne geriau kartais tiesiog keiktis matais, negu rafinuotai išvartytais, tačiau tą patį reiškiančiais intelektualiais postais
Mona
2010/10/12 19:25:14 19:25:14
Klausimas buvo, kodėl vyrai čia nekalbūs. Bronius paneigė tai. Ir stebėtojas, ir svečiai kai kurie yra kalbūs.Tik vat ko nesuprantu, tai noro žūtbūtinai įgelti nepažįstamam žmogui. O paskui vėl atnaujinti tą pačią temą - ir kodėl čia vyrai nekalbūs, ir kodėl forumas miręs. Gal tolerancijos stokojam kartais? O gal nepasitenkinimas ant šalia esančių išpilamas ant tų, nematomų, nes tas, kuri šalia, ir į dūdą gali duoti
stebėtojas
2010/10/12 20:09:34 20:09:34
Mona niekada niekam nenorėjau igelt o jei į tai ir buvo panašu ,tai buvo tik gynybinis atsakas į tą igėlimą.
Mona
2010/10/12 20:20:39 20:20:39
Taigi ne Tau asmeniškai taikau. Sau taip pat...
Bronius..
2010/10/14 08:14:52 08:14:52
Galetu kokia tema apie igelimus buti. Pvz biciu , uodu
O Mona jau keleta kartu temose pastebeta aktyviai ginanti nora solidarumui atstatyti. Noras aisku geras ir pragaras sako jais grystas. Bet jei kas paprasytu apginti sava pozicija , igelimas ar pasiepimas kvailo posto, tai nenoras taikytis su bendrinimais . Kiekvienas esame asmuo , vienetas, zmogus . Jei jau solidarizuosimes visi , kam tada is vis mastyti? Normos priimtos, viskas pagal visuomene ir kvepuokime kartu i viena takta !
Kur tada rasti eiles? Kam pirkti geles? Kas svajos? Kas liudes? Kam visa tai ? Tam kad bendruomene galetu save vadinti zydincia ? Juk net sode reikalingas sodininkas, bute klozetas , virtuveje indu plovejas'a .
a...a
2010/10/26 18:05:40 18:05:40
nera vieninteles tiesos, bendrumo...o matyt jo cia ir but negaletu....esam visi skirtingi pagal intelekta, amziu , gyvenimiska samprata netgi pagal dorove....ar gali rasti bendra kalba moteris kurios vyra nuviliojo -su moterim meiluze...ar vyras rimtai ieskantis tos vieninteles- su seimos vyru cia ieskanciu nuotikiu....o kur dar begales kriteriju.Tikiu jog cia esama daug protingu zmoniu taciau netikiu jog cia imanomi rymti santykiai...
buv.samanta
2010/10/26 18:56:08 18:56:08
Patikekite - tikrai imanomi.Ir mano pacios pavyzdys, ir kitu cia buvusiu moteru rodo tai.tiesiog ne visi susirade sau cia zmogu skuba skelbtis ir girtis.
SonKa
2010/10/31 08:12:57 08:12:57
Antrinu samantai: įmanoma DP rasti sau mielą žmogutį, reikia tik noro ir daugiau optimizmo.
Paklausite, kodėl aš dar čia prisiregistravusi, ogi todėl, kad esu išranki ir pakolkas nenoriu su niekuo susisaistyti tvirtais ryšiais, tenkinuosi draugyste, bendravimu be bendros buities ir lovos
a...a , aukščiau nosytę, daugiau pasitikėjimo savimi ir pirmyn į paieškas. Tikrai rasit tai, ko ieškot.
ieva
2010/11/02 17:40:26 17:40:26
Sonka bet galimas variantas kad ir su tavim niekas nenori susisaistyt nei bendra buitim, nei bendra lova. gali nesiteisint mes vistiek to niekada nesužinosim ,tai tik labai tikėtina prielaida ,tai elementaru!
SonKa
2010/11/03 12:14:29 12:14:29
Kiekvienas gali turėti savo nuomonę, tačiau aš remiuosi savo gyvenimiškais faktais: būdama DP( jau 3 metai) 2 kartus buvau padavusi pareiškimus santuokai ir abu kartus pati pasitraukiau. Apie ką tai byloja? Man labiau prie širdies draugas, kuris būna su manim savaitgaliais, per atostogas ir šventes.
Nesu iš tų moterų, kurioms santuoka būtinybė, bet toms kurioms reikia "štampo" pase, tikrai gali čia susirasti antrąją puselę. Vienose tokiose tuoktuvėse teko būt svočia, o dar viena pora ruošiasi per Naujus Metus veselę atšokti.