Mielas, Broniau, Jūs visiškai teisus: šiais laikais gauti laišką jau didelis pasiekimas ir nesvarbu teigiamas ar neigiamas atsakymas. Tokių, kaip Jūs, kurie palinki labų dienų kiekvienai - VIENETAI. Šaunuolis. Beje, laaaaaaabai malonu, kad nepatingėjote manimi pasidomėti, reiškia užkabinau kažkoias jautrias Jūsų sielos stygas ir tai įvardiju, kaip pasiekimą
Linksmina mane ne laiško gavimas, o pats faktas, kad prašnekinti galima visus: vienas atsako į protingą, dalykinį laišką; kitas į emociškai pakrautą laišką; o trečiam reikia laiško su erotiniu-seksualiniu prieskoniu ir t.t. ir pan. Kiekvienas čia su savo poreikiais ir norais, reikia tik atspėti, ko kas norėtų: jei pataikei - laišką gauni, pažintis mezgasi; jei ne - bandyk dar kartą [/quote]
Mielas ? Tai tavo budas pakelti mano ego ir taip isreiksti savo sumanuma susitvarkyti su vyru kuris nera tau palankus ? Ir dar skaitydamas tamstos komentara matau dar didesne egoizmo ir visiskos nepagarbos raidziu sanplaka.
Jusu poreikis tenkinamas issivertimu ? Kiekvienam rasote tai ka jai nori isgirsti ? Nors visiskai su tuomi gal but nesutinkate >? vienam erotikos kitam medaus treciam trecia tuscia vilti duodate ? Cia kas >? Mano manimu tai tiesiog durninimas vyru kurie istikruju dar turi vilti ir susidure su tokia issivertele kaip tu ! nusivilia ne tik tavimi o uzdeda etikete daugumai ! Ir dar didesnio nepasitikejimo kauke prisidenge galbut praranda, praleidzia puikias galimybes atrasti tikra gyvenimo dziugesi.
Tu vienisa ? pagalvok kodel ?