Pažintys Forum

Darnipora pazintys

stai kur klausimas

Bronius..

B

190 įrašai

2010/10/08 18:58:00 18:58:00

Mielas, Broniau, Jūs visiškai teisus: šiais laikais gauti laišką jau didelis pasiekimas ir nesvarbu teigiamas ar neigiamas atsakymas. Tokių, kaip Jūs, kurie palinki labų dienų kiekvienai - VIENETAI. Šaunuolis. Beje, laaaaaaabai malonu, kad nepatingėjote manimi pasidomėti, reiškia užkabinau kažkoias jautrias Jūsų sielos stygas ir tai įvardiju, kaip pasiekimą

Linksmina mane ne laiško gavimas, o pats faktas, kad prašnekinti galima visus: vienas atsako į protingą, dalykinį laišką; kitas į emociškai pakrautą laišką; o trečiam reikia laiško su erotiniu-seksualiniu prieskoniu ir t.t. ir pan. Kiekvienas čia su savo poreikiais ir norais, reikia tik atspėti, ko kas norėtų: jei pataikei - laišką gauni, pažintis mezgasi; jei ne - bandyk dar kartą [/quote]
Mielas ? Tai tavo budas pakelti mano ego ir taip isreiksti savo sumanuma susitvarkyti su vyru kuris nera tau palankus ? Ir dar skaitydamas tamstos komentara matau dar didesne egoizmo ir visiskos nepagarbos raidziu sanplaka.
Jusu poreikis tenkinamas issivertimu ? Kiekvienam rasote tai ka jai nori isgirsti ? Nors visiskai su tuomi gal but nesutinkate >? vienam erotikos kitam medaus treciam trecia tuscia vilti duodate ? Cia kas >? Mano manimu tai tiesiog durninimas vyru kurie istikruju dar turi vilti ir susidure su tokia issivertele kaip tu ! nusivilia ne tik tavimi o uzdeda etikete daugumai ! Ir dar didesnio nepasitikejimo kauke prisidenge galbut praranda, praleidzia puikias galimybes atrasti tikra gyvenimo dziugesi.
Tu vienisa ? pagalvok kodel ?

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/08 19:13:43 19:13:43

Nereikia uzdeti etikeciu daugumai: ne visos tokios ir ne visi tokie,juk tai aisku.Man patinka nematyti to, kas man nepatinka...tada nereikia jokiu etikeciu.

Mona

M

110 įrašai

2010/10/08 21:32:40 21:32:40

Bronius..: Mielas, Broniau, Jūs visiškai teisus: šiais laikais gauti laišką jau didelis pasiekimas ir nesvarbu teigiamas ar neigiamas atsakymas. Tokių, kaip Jūs, kurie palinki labų dienų kiekvienai - VIENETAI. Šaunuolis. Beje, laaaaaaabai malonu, kad nepatingėjote manimi pasidomėti, reiškia užkabinau kažkoias jautrias Jūsų sielos stygas ir tai įvardiju, kaip pasiekimą
Linksmina mane ne laiško gavimas, o pats faktas, kad prašnekinti galima visus: vienas atsako į protingą, dalykinį laišką; kitas į emociškai pakrautą laišką; o trečiam reikia laiško su erotiniu-seksualiniu prieskoniu ir t.t. ir pan. Kiekvienas čia su savo poreikiais ir norais, reikia tik atspėti, ko kas norėtų: jei pataikei - laišką gauni, pažintis mezgasi; jei ne - bandyk dar kartą

Mielas ? Tai tavo budas pakelti mano ego ir taip isreiksti savo sumanuma susitvarkyti su vyru kuris nera tau palankus ? Ir dar skaitydamas tamstos komentara matau dar didesne egoizmo ir visiskos nepagarbos raidziu sanplaka.
Jusu poreikis tenkinamas issivertimu ? Kiekvienam rasote tai ka jai nori isgirsti ? Nors visiskai su tuomi gal but nesutinkate >? vienam erotikos kitam medaus treciam trecia tuscia vilti duodate ? Cia kas >? Mano manimu tai tiesiog durninimas vyru kurie istikruju dar turi vilti ir susidure su tokia issivertele kaip tu ! nusivilia ne tik tavimi o uzdeda etikete daugumai ! Ir dar didesnio nepasitikejimo kauke prisidenge galbut praranda, praleidzia puikias galimybes atrasti tikra gyvenimo dziugesi.
Tu vienisa ? pagalvok kodel ?[/quote]

Vajezau, Broniau, į normalų, atvirą, nuoširdų laišką šitiek tulžies išpylei Ir kam?

Bronius..

B

190 įrašai

2010/10/09 04:17:52 04:17:52

Tik paryskinau jos raides Mona.

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/10/09 07:51:25 07:51:25

svetlana: Nereikia uzdeti etikeciu daugumai: ne visos tokios ir ne visi tokie,juk tai aisku.Man patinka nematyti to, kas man nepatinka...tada nereikia jokiu etikeciu.

Nu bet teisingai rašo moteriškė tik dar pridursiu jeigu,, nematai'' kas tau nepatinka nereiškia kad tai toleruoji.

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/09 16:41:24 16:41:24

stebėtojas:
svetlana: Nereikia uzdeti etikeciu daugumai: ne visos tokios ir ne visi tokie,juk tai aisku.Man patinka nematyti to, kas man nepatinka...tada nereikia jokiu etikeciu.
Nu bet teisingai rašo moteriškė tik dar pridursiu jeigu,, nematai'' kas tau nepatinka nereiškia kad tai toleruoji.

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/09 16:42:39 16:42:39

svetlana:
stebėtojas:

Taip, tai reiskia kad ignoruoji

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/10/09 18:41:57 18:41:57

Irgi geras pastebėjimas. Bet tai jau žinau!

SonKa

S

840 įrašai

2010/10/12 12:00:07 12:00:07

Bronius..: Mielas, Broniau, Jūs visiškai teisus: šiais laikais gauti laišką jau didelis pasiekimas ir nesvarbu teigiamas ar neigiamas atsakymas. Tokių, kaip Jūs, kurie palinki labų dienų kiekvienai - VIENETAI. Šaunuolis. Beje, laaaaaaabai malonu, kad nepatingėjote manimi pasidomėti, reiškia užkabinau kažkoias jautrias Jūsų sielos stygas ir tai įvardiju, kaip pasiekimą
Linksmina mane ne laiško gavimas, o pats faktas, kad prašnekinti galima visus: vienas atsako į protingą, dalykinį laišką; kitas į emociškai pakrautą laišką; o trečiam reikia laiško su erotiniu-seksualiniu prieskoniu ir t.t. ir pan. Kiekvienas čia su savo poreikiais ir norais, reikia tik atspėti, ko kas norėtų: jei pataikei - laišką gauni, pažintis mezgasi; jei ne - bandyk dar kartą

Tu vienisa ? pagalvok kodel ?[/quote]
Didžiai gerbiamas ir ant viso pasaulio, bei ant savęs pykstantis Broniau, linksminate Jūs mane savo pykčiu ir pagieža. Žinote, yra tokia liaudies patarlė: "Kuom pats kvep - tuom kitą tep"... Apie vienišumą gal patylėkim, nes nemanau, kad Jūs haremą turite. Visi čia esam, nes kažko tikimės, Jūs, beje, taip pat. Kaip aš tvarkausi su vyrais, čia jau mano reikalas, o savo nuomonę turėti galite ir labai įdomu ją paskaityti. Nekantriai lauksiu sekančios pagiežos bangos iš Jūsų iškalbingų lūpų.

Bronius..

B

190 įrašai

2010/10/12 17:28:17 17:28:17

Mona labai taikliai reze man antausi apie pagieza. Tu nubezdzionavai ja. Jei jau tokia inelektuali (neina be keiksnojimo) paskaityk apie mano poziuri is ankstesniu ir dar ankstesniu ir darrrr ankstesniu postu i moteri . Tu net dabar parodei visiska nepagarba siai nuostabiai giminei atsakydama i mano sudo teploiones . Save gerbianti butu ignoravusi mane , Itelektuali suradusi kaip atsikirsti , tu ieskai pritarimo tarp savo apkvailintu ir tokiu paciu bekvailinanciu personu.
Nu visiskai be pagiezos ir pykcio

Kaip rasyti tiesa ? Na man tai tiesa
O jei kaip sunku sumaigyti , neizeidziant visos moteriskosios gimines sakini, kuris priverstu mazakalbe nebesikabineti prie manes
Labas vakaras

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume