Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Moterys . Jus beviltiskos bailes !

Moterys . Jus beviltiskos bailes !

Bronius.

B

79 įrašai

2010/07/07 21:56:46 21:56:46

per ta koda sveciu likau , bronkos varda pamirsau parasyt

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/07 21:57:35 21:57:35

Pukuska: Ar mano zinuteje radai nors viena asarele? Jargau, ne vinintelis gyvenime tikslas vyra turet! Yra ir kitu geru dalyku!
Beje, o kas tau sake kad as gatvem nevaikstau?

kodėl galvoji kad vyras geras dalykas čia kitos rašo priešingai aišku ir kitokių dalykų gerų yra bet tavo nuomonė keistoka čia rašančiu moterų kontekste,beje vyras ne dalykas o žmogus.

Pukuska

P

104 įrašai

2010/07/07 22:03:06 22:03:06

x,x,x:
Pukuska: Ar mano zinuteje radai nors viena asarele? Jargau, ne vinintelis gyvenime tikslas vyra turet! Yra ir kitu geru dalyku!
Beje, o kas tau sake kad as gatvem nevaikstau?
kodėl galvoji kad vyras geras dalykas čia kitos rašo priešingai aišku ir kitokių dalykų gerų yra bet tavo nuomonė keistoka čia rašančiu moterų kontekste,beje vyras ne dalykas o žmogus.

Tikrai zmogus, ir normalu vyra as vadinu Zmogumi is didziojos raides, is pagarbos . O kalbedama apie kitus gerus dalykus turejau omeny veikla - uzsiimti kazkuo mielu - meistravimu, siuvimu, fotografija ir t.t. ir pan.

Tikrai negera but vienam ant svieto Bet juk nuo to nemirstama!

DDD

D

54 įrašai

2010/07/07 22:24:20 22:24:20

Oho Bronce kaip teisingai parasei del vyro-bumerango tiksliai per gerai as meciau kad buvo sugrizes, tikiuosi dabar nusvedziau tesingai ir kelio atgal neras

Del to kad kazkas iskaudino tave ...visada asmeniskai vadovaujuosi patirtimi kas musu neuzmusa, tas mus uzgrudina...taip kad nepergyvenk dar daug kartu mes moteriskes tave iskaudinsim ir patikek su kiekvienu kartu vis maziau skaudes

X,X,X na tikrai mes vyrus visus mylim ir nezeminam ka mes be jusu darytumem, jus juk ir taip nykstanti rusis isvis vertetu uzdrausti jus medzioti ir i raudonaja knyga irasyti.

DDD

D

54 įrašai

2010/07/07 22:30:08 22:30:08

Pukuska, o kodel jau tu taip jautiesi liudnai vienisa...nebent kokiame vienkemyje randiesi

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/07 22:34:40 22:34:40

ane tai kad mes ta knyga ir rašom patys saves nedrystam isirasyt nesam pasipūtę o išnyksim nu ir maji kur,o kad nuo vienišumo nemirstama tai tikra tiesa as gyvas pavyzdys,nusiversiu nuo ko kito ligų rimtesniu esama bet reik izvelgt visur pozityvą tai nesekmes ne tikios baisios kaip sakoma nelaimės jai nepanaikinsi tai nors sumažinsi.mano žodis.

Pukuska

P

104 įrašai

2010/07/07 22:36:15 22:36:15

DDD: Pukuska, o kodel jau tu taip jautiesi liudnai vienisa...nebent kokiame vienkemyje randiesi

Oi nea, nesu liudnai vienisa Tiesiog nesu feministe ir sakau kad be vyru gyventi liudna! Tik kazkaip nusivyliau DP svetaine, pasyvoki vyrai cia.

Pukuska

P

104 įrašai

2010/07/07 22:38:04 22:38:04

x,x,x: ane tai kad mes ta knyga ir rašom patys saves nedrystam isirasyt nesam pasipūtę o išnyksim nu ir maji kur,o kad nuo vienišumo nemirstama tai tikra tiesa as gyvas pavyzdys,nusiversiu nuo ko kito ligų rimtesniu esama bet reik izvelgt visur pozityvą tai nesekmes ne tikios baisios kaip sakoma nelaimės jai nepanaikinsi tai nors sumažinsi.mano žodis.

Bet juk galima buti vienam, bet ne vienisam?

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/07 22:41:44 22:41:44

koki pasyvoki galvoji leksiu i kita rajona i pasimatyma kazi kiek kilometrų.jus ten didmiesciuose sau galit ir susitikinėt net klubus kurt o mazam miesteli nieko nera ar aisku.,nu zinot vienas ar vienisas nedidelis skirtumas tai greiciau zodziu zaismas o ne tikrovė.o jai galvot placiaja prasme tai mus trys milijonai.

DDD

D

54 įrašai

2010/07/07 22:56:16 22:56:16

ohoho x,x,x cia nesireklamuok garsiai kad jau ruosiesi anapilin, o tai barakudos suleks, puikus kasnelis busi o dar pasakei kad vienisas reiskia palikimas nusimato O kad mirti is vienatves nezinau kokio sugebejimo reiktu

Del feminizmo ....jo as ir gal senesniu paziuru, tikrai pirma nepuolu niekam ant kaklo, laukiu tipo kol mane sumedzios, bet jei kokiame PC ar kieme kaimynas uzkalbina, tikrai neinu uzrietus nosi jei jis man nepatinka, bent jau mandagiai pajuokauju ir nuotaika visai dienai pagereja :lol. Del DP nuomones dar nesusidariau, bent forumas man visai nieko yra juk kur paplepeti, o i anketas neatsakineju, nes registravausi galima sakyti siaip sau,pasiziureti kokie cia zmones renkasi, tai manes tas suderinamumas % neitikina, savaitgali turesiu laiko reikes naujai uzsiregistruoti gal tada atsiras ir man idomesniu kandidatu...del pasimatymu jei bus laiko tikrai eisiu. Ir nematau priezasties neiti, juk net jei kandidatas nepatiks vistiek ne liudnai vakaras praleistas prie kompo ar TV visgi pramoga.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume