Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Moterys . Jus beviltiskos bailes !

Moterys . Jus beviltiskos bailes !

Inga*****

I

1 įrašai

2010/07/07 21:09:20 21:09:20

Butent, kad niekada neverta skubeti, reikia tureti viskam kantrybes. Impulsyvumas niekur nenuves. Kiek buvau pasimatymu, deja pissss. Bet vis tiek turiu vilties o gal, netycia.

Pukuska

P

104 įrašai

2010/07/07 21:15:36 21:15:36

Kazi, gal Bronius pakeite nuomone apie moteris?

Bronius.

B

79 įrašai

2010/07/07 21:27:32 21:27:32

Kodel as turejau pakeisti nuomone ?
As visada zavejausi MOTERIMIS man jos patinka ir geidziu ir visa kita . Kazkoks briedas .
Jums vyras tai arba pijokas tinginys bjaurus mergisius arba kazkokia tai susikurta iliuzija . Normalaus jums nereikia ir kad galva ant peciu nesiotu ne kaip papuosala o kaip mastymo iranki ir kritisko ir smaikstaus ir liudno ir linksmo ir pavargusio ir energingo . Jums tokio nereikia .
Tokiu jus net negausite del savo baimiu ar iliuziju.

Na gal kuri ir isdurs koki . Bet ir tai tik kuriam laikui .
Vistiek liks vienisa.
Nestatau saves i tu superiniu eiles prieki . Bet matau taip ir rasau taip .
Na as cia nekalbejau apie tas peles kurios is vis ai net nebenoriu gilintis.

Pukuska

P

104 įrašai

2010/07/07 21:33:55 21:33:55

Okis, tada buk tikras draugas ir patark.
Ieskau Zmogaus, su kuriuo sulaukciau senatves, kuris mane tiek myletu, kiek as ji myleciau, kuris man butu istikimas tiek, kie as jam buciau istikima, kuriam buciau moterim, ir tikiuos jis butu vyras Kuriam seima butu lyg tvirtove! Ar likes toks bent vienas?

DDD

D

54 įrašai

2010/07/07 21:40:18 21:40:18

Uh, ale ir pikciurna ant musu vargsiu esi, gal kas vistik gyvenime stipriai iskaudino..ar taip piktis ima kad nepuola visos ant kaklo kabintis tokiam supermenui. O del vienisuma, jei is mano varpines ziurint as asmeniskai dar bandau susiprasti esu VIENISA ar LAISVA, tarsi ir panasu sakytum...bet pojuciai neanalogiski. Tad nematuok visu vienu matu, kad vargseles visos jei vienisos, o gal dauguma kaip tik dabar laisvos...

Bronius.

B

79 įrašai

2010/07/07 21:41:43 21:41:43

Pukuska: Okis, tada buk tikras draugas ir patark.
Ieskau Zmogaus, su kuriuo sulaukciau senatves, kuris mane tiek myletu, kiek as ji myleciau, kuris man butu istikimas tiek, kie as jam buciau istikima, kuriam buciau moterim, ir tikiuos jis butu vyras Kuriam seima butu lyg tvirtove! Ar likes toks bent vienas?

As si savaitgali praleidau palangoje.tikrai smagiai pasibuvau.
mano patarimas , kol silta smagu pati idegusi skruostus As apie visus skruostus kur turi Eik i gatve kaip kad anksciau (pavasari rasiau) jei ir nerasi to kurio nori tai bent smagiai praleisi laika . O skaitydama situos pezalus kuriuos issnargliuojam vienatves kankinami tikrai savo zmogaus nerasi.

Pukuska

P

104 įrašai

2010/07/07 21:44:52 21:44:52

Ar mano zinuteje radai nors viena asarele? Jargau, ne vinintelis gyvenime tikslas vyra turet! Yra ir kitu geru dalyku!
Beje, o kas tau sake kad as gatvem nevaikstau?

DDD

D

54 įrašai

2010/07/07 21:51:50 21:51:50

Sorry, Pukuska, bet tikriausia cia juokauji Dar pamirsai parasyti kol mus mirtis isskirs

Senatves su juo sulaukti galetum jei iki jos mazai like. Jei tu mylesi taves tikrai nemyles. Nes jau taip gamtoje suredyta vienas myli, kitas leidziasi buti mylimam, renkiesi pats kuri pozycija priimtina tau Del istikimybes...vaje nera istikimu vyru (nebent impotentai bet ir tie susiranda galimybe), tik arba busi ziopla ir nezinosi arba vaizduosi ziopla ir uzsimerksi noredama seima issaugoti. Del tvirtoviu uzteks jei jis jau ras bent uzuoveja....
O gatvemis jei vaikstai ieskodama hm...gal netomis kad nerandi

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/07 21:52:21 21:52:21

DDD: Uh, ale ir pikciurna ant musu vargsiu esi, gal kas vistik gyvenime stipriai iskaudino..ar taip piktis ima kad nepuola visos ant kaklo kabintis tokiam supermenui. O del vienisuma, jei is mano varpines ziurint as asmeniskai dar bandau susiprasti esu VIENISA ar LAISVA, tarsi ir panasu sakytum...bet pojuciai neanalogiski. Tad nematuok visu vienu matu, kad vargseles visos jei vienisos, o gal dauguma kaip tik dabar laisvos...

Taip iskaudino , cia ir sveciams aisku.
Bet atsistojau ir dabar sviesiom mintim tik esu ir jei jums atrodo , kad visas juodas ir piktas . tai tik atrodo nes rasau gal per astriai .
Greit neberasysiu jei dp nedarys isvadu (grasinu) siaip kaip gali buti zmogus su vienodais pojuciais ? taigi vien ryte nuotaika pasikeicia 180 % o ka jau kalbeti apie diena ?
Gyventi ir dziaugtis kaip kazkuri cia rase dama . O jei kazkieno nuotai ka juoda kam del to sukti galva ir ji gyditi patarimais ar pamokyti smerkimais. Jis tik dabar juodas praeis laikas pasikeis arba i viena puse arba i kita . Kaip viename forume labai taiklus sukis . Teisingai mestas vyras gryzta bumerangu . Cia pametusioms ar zadancioms mesti labai geras patarimas. Jus juk moterys jums net nereikia sukti galvos smarkiai , jusu zavesys uz jus padaro didziaja darbu dali . Tai ir bukit zavingos o ne ai nebesikeksiu

Pukuska

P

104 įrašai

2010/07/07 21:55:30 21:55:30

DDD: Sorry, Pukuska, bet tikriausia cia juokauji Dar pamirsai parasyti kol mus mirtis isskirs
Senatves su juo sulaukti galetum jei iki jos mazai like. Jei tu mylesi taves tikrai nemyles. Nes jau taip gamtoje suredyta vienas myli, kitas leidziasi buti mylimam, renkiesi pats kuri pozycija priimtina tau Del istikimybes...vaje nera istikimu vyru (nebent impotentai bet ir tie susiranda galimybe), tik arba busi ziopla ir nezinosi arba vaizduosi ziopla ir uzsimerksi noredama seima issaugoti. Del tvirtoviu uzteks jei jis jau ras bent uzuoveja....
O gatvemis jei vaikstai ieskodama hm...gal netomis kad nerandi

Oi, matyt uzsisvajojus buvau tai raydama

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume