Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Moterys . Jus beviltiskos bailes !

Moterys . Jus beviltiskos bailes !

Svetele

S

20 įrašai

2010/07/29 13:44:36 13:44:36

Spanguole:
Svetele: tikrai, kas čia per fenomenas: vyras siekia, siekia, rodo iniciatyva ir staiga.... padaro dingau . Na aš priimu filosofiškai: gerai, kad dabar nei vėliau, ne tas žmogus ir panašiai. Bet kažkaip užkabina. Lyg įsitrauki, patiki ir vėl... Sunku tokiais momentais nepasiduoti nevilčiai ir suabsoliutinti. Būkime kantrūs ir mandagūs. Čia sau ir Jums sakau.

O as manau, kad kartais reikia pabuti tokiai pat nemandagiai, kaip ir tas balys pradingelis! Pas mus moterys kartais per daug nuolaidziauja Todel, kai buna keliu menesiu bendravimas ir atsainus dingimas, tuomet paimu ir parasau kokia nors zinute! tegu pajaucia sazines grauzati ir as geriau jauciuosi O is tiesu, labai gerai, kad pakankamai greitai isryskeja bjauri zmogaus savybe..negerbimas kito zmogaus ir nenuosirdumas..

Jo, kito neišauklėsi, tikrai. Bjauru kai tiek daug netikrumo, aš vis dar stebiuosi. Geriau stebėtis, būti kitų akyse naivuole, bet tikra ir su pagarba žiūrinti į kitus žmones. Geras būdas išlieti pykti - pasakyti ką galvoji, pasinaudosiu.

spanguole

S

10 įrašai

2010/07/29 16:25:38 16:25:38

[/quote]Jo, kito neišauklėsi, tikrai. Bjauru kai tiek daug netikrumo, aš vis dar stebiuosi. Geriau stebėtis, būti kitų akyse naivuole, bet tikra ir su pagarba žiūrinti į kitus žmones. Geras būdas išlieti pykti - pasakyti ką galvoji, pasinaudosiu. [/quote]

Netikrumo ir veidmainystes buvo ir bus. Is tikruju, galima pakankamai greitai pamatyti, kiek zmogus yra nenuosirdus ir savanaudis, ypac tokiose pazintyse. Tereikia atidziau pasiziureti i mazytes detales

deimike

D

6 įrašai

2010/08/16 06:58:49 06:58:49

As cia va skaitau skaitau ir meginu sau pritaikyti... kai labai intensyviai ieskojau - nepasiseke. Buvau pasimatymuose, labai pergyvendavau eidama ar patiksiu, ar tiksiu ir t.t. Daug vilciu budavo, o kai nueidavau ir man kelis kart yra pasake dar einant link manes, net nestabtelint : tu man netinki... ar reikia komentaru? Tai as sakyciau moterys atbunka nuo pasimatymu ir kvietimu, praranda vilti. Nemanau, kad as viena tokia "auka" ar nuvilta. Veliau eidavau i pasimatymus, kaip kojines keisdavau... bele einu jei kviecia - o anus pasiseks ka sutikti, bet jau be jokiu jausmu, be jokiu pergyvenimu... dabar jau isvis nebeinu, nes nebeturiu laiko... turiu maza vaikuti. Cia nekalti nei vyrai, nei moterys - visi vienodi. Tiesiog mes skubame ir negirdime saves, ka jau kalbeti apie kitus.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/16 08:06:08 08:06:08

AŠ galvoju kad jai kam nepatinki nieko tokio pavyzdziui man daug kas patinkia bet nepatinku aš nu ir ka , toks gyvenimas taip jau surėdyta kad patikt turi abi pusės viena kitai ateis laikas rasi kas tau patinka ir kuriam partinki tu,čia tik laiko klausimas nors aisku būna ir nemalonių išimčiu kad nerandi niekad ,bet vistiek pergyvent del to labai nevertėtų džiaukimės gyvenimu.

astaxx

A

2 įrašai

2010/08/16 17:45:57 17:45:57

man tai visa laika budavo taip, kad as visada patikdavau, belikdavo man apsispresti, ar bendraut toliau su zmogum, ar ne. Na, tiesa sakant esu ganetinai savim pasitikinti, ir netgi draugei esu pasakiusi, mazdaug- na as tai jau kam galiu nepatikti, nebent jis butu koks gejus... ir ka manot ateina i pasimatyma toks neisvaizdus vyrukas, praplikes, ausys atlepusios, na visai nepatiko is isvaizdos.Bet labai kazkaip kalba risosi, na ka, manau, gal ir susitiksim dar, visai idomus pasirode...bet viskas tuom ir baigesi, tel. nr. pasikeitem, ir daugiau jokiu zinu. Taip kad visiems tikrai niekada nepatiksit, nepergyvenkit merginos, kad ir kokia isvaizdi moteris butu, yra ir ja "isbrokuojanciu "

Bijaibijoti

B

26 įrašai

2010/08/17 19:45:21 19:45:21

Na nieko sau pareiškimas Ir žinoma, kad taip nėra. Bent jau ne visoms. Todėl, kad neįžeist visų, kurios vis tik gyvena kitaip, gal vertėtų savo pasisakymuose vartoti tokius žodelius kaip "kai kurios", "kai kada", "dauguma mano sutiktų" ir t.t. ir pan., a?
Be to, kiekvienas turime TEISĘ RINKTIS. Sėdžiu ČIA, dar dažniau kitoje pažinčių svetainėje, vaikštau į pasimatymus, jei tik kas pakviečia, nevengiu jų. Bet apsistoti ties pirmu pasitaikiusiu vien dėl to, kad nebūti vieniša Taip, gyvenimiška patirtis ir praeitis, palieka pėdsaką ir šios dienos bendravime. Bet tai nėra santykių baimė, o tik męgavimasis laisve vardan galimybės rinktis ir sugebėjimo atsirinkt.
Beje, būtent vyrai dabar tapo labiau pasyvūs nei norėtųsi. Vyras, jei jis tikrai vyriškas, neturėtų pamiršti savo medžiotojiškos prigimties ir moterį "susimedžioti", o moteris, jei tik yra nevisiškai išprotėjusi nuo emansipacijos, turėtų ne pati "medžioti", o tik leistis "būti sumedžiotai". Tokie gamtos dėsniai ir todėl kaltinti moteris santykių baime kvaila ir nenatūralu

fantazija

F

59 įrašai

2010/08/19 17:46:55 17:46:55

Drasus vyrai, kur jusssssssssss!!!!!!!!

fantazija

F

59 įrašai

2010/08/19 17:48:07 17:48:07

ar tokiu yra?!

Nusivyles moterimis

N

1 įrašai

2010/08/19 18:28:40 18:28:40

fantazija: Drasus vyrai, kur jusssssssssss!!!!!!!!

Visos Jus cia naglos , bet kai Bronius kviete i mini meeta tai nei viena nepasirodete. O ir siaip laiska kuriai parasius, pabendrauti ar kavos atsigerti, tai arba neatraso arba tokios pasikelusios bunat, kad ka as zinau...

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/08/19 18:45:38 18:45:38

Nusivyles moterimis:
fantazija: Drasus vyrai, kur jusssssssssss!!!!!!!!

Visos Jus cia naglos , bet kai Bronius kviete i mini meeta tai nei viena nepasirodete. O ir siaip laiska kuriai parasius, pabendrauti ar kavos atsigerti, tai arba neatraso arba tokios pasikelusios bunat, kad ka as zinau...

nu ką aš žinau, sėdžiu prie stalo, bet kavos dar nieks nepasiūlė kavos atsigerti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume