Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Moterys . Jus beviltiskos bailes !

Moterys . Jus beviltiskos bailes !

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/23 17:48:02 17:48:02

Antitroli, iksas nesupras, ka norejai pasakyti. Jos per kvailas.
Tik Faktas, daugiau nieko.

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/23 18:32:36 18:32:36

jo o kuo save laikot patys jus tokie troliai tikri ir ne kitokie kaip ir ta nuotrauka,labiau isave vertėtų dėmesį atkreipt,bet gerai laikykit save nugalėtojais jūs niekas neteis

xxx

X

308 įrašai

2010/07/23 18:45:06 18:45:06

bet vienu atveju jūs tikrai teisūs tai tikrai tulikas tai ir sėdėkit

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/23 20:18:27 20:18:27

[color=#FF0000:38q1nxms]DUOK DURNIUI IŠ KELIO [/color:38q1nxms]

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/24 16:59:16 16:59:16

Del to tuliko.
sakoma, kad zodziai virsta kunu. Neuzduodate sau klausimo, ar tikrai toje vietoje smegenys kur jos turetu buti? Ar tikrai ten gimsta mintis, ar tik tai ka iprasta nulesiti?
Ne taip daznai, bet isties tenka sutikti tokius kuriu "smirda klausytis"

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/24 17:49:39 17:49:39

Jei del tuliko tesiant . Tulikas lai ir lieka tuliku, vienas smirda labiau uz kita . Viešas labiau, namuose savas šudas irgi nekvepia , bet taip neerzina.
Bet va, ateina svecias, negi isileisi tik su salyga , kad nesmardins tavo baltojo sosto ? Kenti arba ignoruoji.

Loretadi1295380065_db

L

2 įrašai

2010/07/25 07:30:50 07:30:50

Idomu kaip ten Broniui ar Bronei sekasi?:-) O man labai nepatinka visi sitie "protingi" suabsoliutinimai is serijos "visos jus tokios" ypac su etiketemis "beviltiskos" ir panasiai, panasu, kad zmogus atskiro zmogaus pamatyt nelabai mato, save tik mato kituose, jei jau tokios drasios isvados...
O del baimiu...bijoti nieko nebijau, man aktualesnis pasitikejimo klausimas, cia daug ivairiausiu manipuliaciju, bet visai idomu perpranti tai juk gana greitai:-) Kad is virtualaus bendravimo pereiti i patikima realu santyki, turi nemazai ko ivykti, jo-susitinki ir aisku, bendrausis toliau ar ne. Bet kad cio tos vyriskos drasos ir aktyvumo tai neteko daug sutikti...tiksliau visai neteko. Buvau cia anksciau, issiregistravau, dabar jau gal koki trys menesiai palikau cia savo anketa-tebunie, bet jei pati nekalbinu, tai drasiu viltingai nusiteikusiu vyru demesio ir nesulaukiu

spanguole

S

10 įrašai

2010/07/28 20:24:58 20:24:58

Loretadi: Idomu kaip ten Broniui ar Bronei sekasi?:-) O man labai nepatinka visi sitie "protingi" suabsoliutinimai is serijos "visos jus tokios" ypac su etiketemis "beviltiskos" ir panasiai, panasu, kad zmogus atskiro zmogaus pamatyt nelabai mato, save tik mato kituose, jei jau tokios drasios isvados...
O del baimiu...bijoti nieko nebijau, man aktualesnis pasitikejimo klausimas, cia daug ivairiausiu manipuliaciju, bet visai idomu perpranti tai juk gana greitai:-) Kad is virtualaus bendravimo pereiti i patikima realu santyki, turi nemazai ko ivykti, jo-susitinki ir aisku, bendrausis toliau ar ne. Bet kad cio tos vyriskos drasos ir aktyvumo tai neteko daug sutikti...tiksliau visai neteko. Buvau cia anksciau, issiregistravau, dabar jau gal koki trys menesiai palikau cia savo anketa-tebunie, bet jei pati nekalbinu, tai drasiu viltingai nusiteikusiu vyru demesio ir nesulaukiu

na, jei moterys visos tokios, tai galima pasakyti, kad ir vyrai visi tokie! Buvau taip pat cia uzsiregistravusi, bet anketa teko panaikinti, nebuvo bendravimo. Ir apskritai toks pastebejimas is internetinio bendravimo ir bailumo temos buna bendrauji laiskais, susitinki, atrodo viskas kuo puikiausiai, bendrauja, raso sms, planuoja kazkokia bendra veikla, pradedi zmogu po truputi pazinti ir staiga bac!, vyriskis dingsta. Nei viso gero, nei atsiprasau manau, nemazai moteru, uzsiregistravusiu kokiam nors pazinciu tinklapy yra susidurusios su bendrauju-dingstu fenomenu tad, visokiu buna tiek vyru, tiek ir moteru ir nereikia kaltinti del to viso pasaulio

Svetele

S

20 įrašai

2010/07/29 13:25:07 13:25:07

tikrai, kas čia per fenomenas: vyras siekia, siekia, rodo iniciatyva ir staiga.... padaro dingau . Na aš priimu filosofiškai: gerai, kad dabar nei vėliau, ne tas žmogus ir panašiai. Bet kažkaip užkabina. Lyg įsitrauki, patiki ir vėl... Sunku tokiais momentais nepasiduoti nevilčiai ir suabsoliutinti. Būkime kantrūs ir mandagūs. Čia sau ir Jums sakau.

spanguole

S

10 įrašai

2010/07/29 13:31:48 13:31:48

Svetele: tikrai, kas čia per fenomenas: vyras siekia, siekia, rodo iniciatyva ir staiga.... padaro dingau . Na aš priimu filosofiškai: gerai, kad dabar nei vėliau, ne tas žmogus ir panašiai. Bet kažkaip užkabina. Lyg įsitrauki, patiki ir vėl... Sunku tokiais momentais nepasiduoti nevilčiai ir suabsoliutinti. Būkime kantrūs ir mandagūs. Čia sau ir Jums sakau.

O as manau, kad kartais reikia pabuti tokiai pat nemandagiai, kaip ir tas balys pradingelis! Pas mus moterys kartais per daug nuolaidziauja Todel, kai buna keliu menesiu bendravimas ir atsainus dingimas, tuomet paimu ir parasau kokia nors zinute! tegu pajaucia sazines grauzati ir as geriau jauciuosi O is tiesu, labai gerai, kad pakankamai greitai isryskeja bjauri zmogaus savybe..negerbimas kito zmogaus ir nenuosirdumas..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume