2010/05/29 10:38:29 10:38:29
Sveiki!!!
Tai va, nesenai uzsiregistravau ir iskart susiduriau su keistais klausimais. O gal tai keista atrodo tik man? Nemaza dalis rasanciu vaikinu/vyru bando issiaiskinti mano MBTI testo rezultatus. Ar jus rimtai tikit tokiais dalykais ir pagal tai stengiates nusprest kuris zmogus jums tinkamas? Nes man asmeniskai tai atrodo kvailiau negu kvaila. Ir aplamai, jei zmogaus pirmi klausimai yra tokio pobudzio, tai apie ka su juo sneket susitikus? Apie charakterio subtilybes?
2010/05/29 10:43:42 10:43:42
I uzduotus klausimus ziurejau kaip i zaidima.Ir nematau ko cia pykti
2010/05/29 10:47:37 10:47:37
papartele1: I uzduotus klausimus ziurejau kaip i zaidima.Ir nematau ko cia pykti
Tai pykt gal ir nera ko, bet paskui tie patys gudrociai klausia "ko as tokia nebendraujanti". Ka cia su tokiais bendraut..
2010/05/29 10:51:06 10:51:06
Visiems geras nebusi.Man taip pat tie klausimai kartais juokingi ir bereikalingi,bet ...taip jau yra
2010/05/29 11:07:40 11:07:40
Nereikia: papartele1: I uzduotus klausimus ziurejau kaip i zaidima.Ir nematau ko cia pykti
Tai pykt gal ir nera ko, bet paskui tie patys gudrociai klausia "ko as tokia nebendraujanti". Ka cia su tokiais bendraut..
To "Nereikia": neisizeisk, bet pazek savo anketos duomenis as isvis stebiuosi kaip atsirana tokiu drasuoliu kurie dar tave ir uzkalbint drysta Skaiciau cia foruma ir ziu tamsta daug rasai tai uzsukau pazet kas per velnias esi tiesa pasakius bijociau, kad galvos nenukastum man. Ir isvis nejau manai, kad internetu galima rasti kazka rimto? Ziurek gi i viska truputi laisviau, kaip laiko zudymo masina tiesiog tegul buna DP o vaikinu i kluba kavine, koncerta, paroda, galu gatve gatvei pamerk aki tai tiek isminties siam kartui.
indoril1320577906_db
I
48 įrašai
2010/05/29 11:34:20 11:34:20
Na tai kaip save pateiki, tokio rezultato ir tykekis Jei nori atrodyt sunkiai pasiekiama, tai galima padaryt ir subtiliau, o jei esi neprieinama, tai ka cia isvis veiki? Tavo visa anketa tiesiog rekte rekia: "EIKIT !@#$". Manau tiems kas raso daugiau idomu kodel princese siandien be nuotaikos, o ne pati princese
2010/05/29 11:36:00 11:36:00
salamonijus: Nereikia: papartele1: I uzduotus klausimus ziurejau kaip i zaidima.Ir nematau ko cia pykti
To "Nereikia": neisizeisk, bet pazek savo anketos duomenis as isvis stebiuosi kaip atsirana tokiu drasuoliu kurie dar tave ir uzkalbint drysta Skaiciau cia foruma ir ziu tamsta daug rasai tai uzsukau pazet kas per velnias esi tiesa pasakius bijociau, kad galvos nenukastum man. Ir isvis nejau manai, kad internetu galima rasti kazka rimto? Ziurek gi i viska truputi laisviau, kaip laiko zudymo masina tiesiog tegul buna DP o vaikinu i kluba kavine, koncerta, paroda, galu gatve gatvei pamerk aki tai tiek isminties siam kartui.
Gerbiamasis, man labai dziugu, kad as Jums pasirodziau tokia idomi asmenybe, kad skyrete puse minutes savo brangaus laiko ir paziurejote i mano anketa!
Griztant prie temos, mano aprasymas butent ir skirtas "labai originaliu" zmoniu atbaidymui. Todel nei kiek neisizeidziau. manyciau aprasymas labai issamus, bent jau leidziantis apie mane susidaryti kur kas aiskesne nuomone, nei eiliniai papezejimai apie tai, kad "esu nuosirdi, draugiska, megstu romantiskus pasivaiksciojimus sauletomis dienomis... Jei ir tau silti saules spinduliai teikia malonuma, keliaukime pievu takeliu kartu" ir t.t. Man regis kiekvienam bent kiek proto turinciam zmogui, perskaiciusiam mano aprasyma, turetu buti aisku, kad su tokiais klausimais ne ten kreiptis reiktu
trikapeikis intelektualas
T
327 įrašai
2010/05/29 11:40:46 11:40:46
Skaiciau temoje "grupinis seksas ar sutiktumet" palikta komentara. Galiu teigti, jums MBTI testas isties nereikalingas. O bendrauti bus daug lengviau xxx pazintyse.
Tai tik mano pastebejimas
2010/05/29 11:46:18 11:46:18
trikapeikis intelektualas: Skaiciau temoje "grupinis seksas ar sutiktumet" palikta komentara. Galiu teigti, jums MBTI testas isties nereikalingas. O bendrauti bus daug lengviau xxx pazintyse.
Tai tik mano pastebejimas
Ar mano seksualines paziuros leidzia Jums daryti tokias drastiskas prielaidas? Cia kas? "dorovinguju" bendruomene?
2010/05/29 11:51:16 11:51:16
To Nereikia:
matai vat todel ir nesikreipia i tave. Jei zmogui idomu ka mokiniesi ka dirbi nemanau, kad yra labai blogai, o tavo anketoje atsikabinkit ka noriu ta veikiu ir isvis nejusu reikalas ko cia ziurit sekmes.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume