Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Poros ieskojimas pagal MBTI testa

Poros ieskojimas pagal MBTI testa

Nereikia

N

630 įrašai

2010/05/29 12:01:13 12:01:13

salamonijus: To Nereikia:
matai vat todel ir nesikreipia i tave. Jei zmogui idomu ka mokiniesi ka dirbi nemanau, kad yra labai blogai, o tavo anketoje atsikabinkit ka noriu ta veikiu ir isvis nejusu reikalas ko cia ziurit sekmes.

Nesikreipia? Klaida. Tikrai nesiskundziu demesio trukumu... Be to, as irgi nematau problemos jei klausia KA mokiniesi. Esme yra isvengti pirminiu banaliu klausimu.
Tarkim: "kaip sekasi?" Ka galima atsakyti i toki klausima zmogui, kurio nepazisti? Dekui gerai. Taip kaip ir seniau. Kas nuo to pasikeicia? Niekas. Vadinasi klausimas beprasmis.
Paprasciausiai as zmogus, nemegstantis banalybiu. Manau tie, kuriems tai nera priimtina, turetu ir nerasyti. O jei jau sumasto isbandyti laime, tai tegu nepyksta jei atsakymo nebegaus arba gaus ne pati mandagiausia (to stengiuos isvengti. Nesu tokia bjauri. Nors gal...)

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/29 12:03:17 12:03:17

Nereikia:
trikapeikis intelektualas: Skaiciau temoje "grupinis seksas ar sutiktumet" palikta komentara. Galiu teigti, jums MBTI testas isties nereikalingas. O bendrauti bus daug lengviau xxx pazintyse.
Tai tik mano pastebejimas

Ar mano seksualines paziuros leidzia Jums daryti tokias drastiskas prielaidas? Cia kas? "dorovinguju" bendruomene?

Tai ne seksualines paziuros, bet gyvenimo budas. Moderniai vadinamas liberalumu. MBTI labiau orentuotas monogamijai.
Tam, kad gultis su kuo papuola ir kada papuola tokie testai nereikalingi. Kalbu tavo amziaus kontekste. Sekmes sporte....
PS tai ne drovinguju bendruomene, tai forumas

Nereikia

N

630 įrašai

2010/05/29 12:09:39 12:09:39

Svečias:
Nereikia:
trikapeikis intelektualas: Skaiciau temoje "grupinis seksas ar sutiktumet" palikta komentara. Galiu teigti, jums MBTI testas isties nereikalingas. O bendrauti bus daug lengviau xxx pazintyse.
Tai tik mano pastebejimas

Ar mano seksualines paziuros leidzia Jums daryti tokias drastiskas prielaidas? Cia kas? "dorovinguju" bendruomene?

Tai ne seksualines paziuros, bet gyvenimo budas. Moderniai vadinamas liberalumu. MBTI labiau orentuotas monogamijai.
Tam, kad gultis su kuo papuola ir kada papuola tokie testai nereikalingi. Kalbu tavo amziaus kontekste. Sekmes sporte....
PS tai ne drovinguju bendruomene, tai forumas

Neisizeiskite, bet man Jusu pasisakymas neitin protingai skamba. Uzsiimti seksu nera gyvenimo budas. Vartoti narkotikus arba kasnakt stovet stoty - galbut ir galima butu taip ivardinti. O savo lytini gyvenima paivairinti neiprastais metodais - tikrai ne.
Ir siaip nematau jokios sasajos tarp MBTI testo ir sekso.

salamonijus

S

97 įrašai

2010/05/29 12:30:50 12:30:50

Nereikia:
salamonijus: To Nereikia:
matai vat todel ir nesikreipia i tave. Jei zmogui idomu ka mokiniesi ka dirbi nemanau, kad yra labai blogai, o tavo anketoje atsikabinkit ka noriu ta veikiu ir isvis nejusu reikalas ko cia ziurit sekmes.

Nesikreipia? Klaida. Tikrai nesiskundziu demesio trukumu... Be to, as irgi nematau problemos jei klausia KA mokiniesi. Esme yra isvengti pirminiu banaliu klausimu.
Tarkim: "kaip sekasi?" Ka galima atsakyti i toki klausima zmogui, kurio nepazisti? Dekui gerai. Taip kaip ir seniau. Kas nuo to pasikeicia? Niekas. Vadinasi klausimas beprasmis.
Paprasciausiai as zmogus, nemegstantis banalybiu. Manau tie, kuriems tai nera priimtina, turetu ir nerasyti. O jei jau sumasto isbandyti laime, tai tegu nepyksta jei atsakymo nebegaus arba gaus ne pati mandagiausia (to stengiuos isvengti. Nesu tokia bjauri. Nors gal...)

Dziaugiuos uz tave, kad tamstelei netruksta demesio. Ir toliau taip! Beje tavo situacija man atrodo taip: pats musu ir pats rekiu.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/05/29 12:40:56 12:40:56

O gal butumete toks malonus, ir isreikstumete savo poziuri butent apie testo suderinamumo galimybes? Nes kazkodel kalbame tik apie mane (man zinoma labai malonu)

indoril1320577906_db

I

48 įrašai

2010/05/29 12:48:44 12:48:44

Nereikia: Nesikreipia? Klaida. Tikrai nesiskundziu demesio trukumu... Be to, as irgi nematau problemos jei klausia KA mokiniesi. Esme yra isvengti pirminiu banaliu klausimu.

Stipriai persistengta siekiant isvengt banalumo Jei nores idomiai uzkalbint, tai ir sugalvos kaip tai padaryt, o jei nesugalvos, tai nesivargini atsakinet. Simple Ar bjauri ar ne, cia ne mums nepazistamiems sprest, o tau paciai ir tavo draugams. Dar galetum anketa papildyt ne tik tais dalykais kuriu tau nereikia ir nenori, bet ir tais kuriu tikiesi ir kas tau idomu. Daug neuztruktu ir gal neatrodytum tokia pikciurna

Kas del pacio MBTI ir ar juo tiket ar ne cia pasirenka pats zmogus. Kaip ir dievas, ateiviai ir kitos samones/nesamones kuriom zmones tiki. Patrauklumas nera kontroliuojamas dalykas, arba tave kitas zmogus traukia arba ne, o charakteriu suderinamumas MBTI ar koks kitoks gal kelis % prideda prie perpektyvos i ilgalaikius santykius. Praeis 2-3 metai, dings aistra tada ir pasimatys kiek suderinami zmones. Mano konkreciu atveju buvo tik smalsumas, ar bendrausiu su zmogum ar ne nera sunku ivertint is keliu zinuciu.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/05/29 12:55:39 12:55:39

Gana aptarineti mane. Aciu.

"o charakteriu suderinamumas MBTI ar koks kitoks gal kelis % prideda prie perpektyvos i ilgalaikius santykius." Pagaliau sioje temoje sulaukiau konkretumo

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/05/29 13:26:30 13:26:30

LIberali ekstraverte tikisi ilgalaikiu santykiu. Zmonems nemeluok.
But MBTI idomiau nei savireklama, tokia pat tema butum suradus. Galiausiai net atskiras forumas yra apie tai. Kas nores skelbima perskaitys.
Spesiu tau ateti

minimum savaite, maksimum trys menesiai siame forume.

indoril1320577906_db

I

48 įrašai

2010/05/29 13:38:58 13:38:58

trikapeikis intelektualas: LIberali ekstraverte tikisi ilgalaikiu santykiu. Zmonems nemeluok.
But MBTI idomiau nei savireklama, tokia pat tema butum suradus. Galiausiai net atskiras forumas yra apie tai. Kas nores skelbima perskaitys.
Spesiu tau ateti

Ar tikisi ar ne gi nerase Nuomone ten mano pacituota. Savireklama nera blogai, vistiek be blevyzgu cia nelabai ka yra skaityt.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/05/29 13:41:00 13:41:00

trikapeikis intelektualas: LIberali ekstraverte tikisi ilgalaikiu santykiu. Zmonems nemeluok.
Spesiu tau ateti

Och... registruojantis tebuvo du pasirinkimai: ilgalaikiai santykiai ir dar kazkas, berods seimyninis gyvenimas.
Idomu kodel ponas (ponaitis) taip jautriai reaguojate i tema? Ir gal daugiau konkretumo ties pacia tema, o ne mano ateities spejimu?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume