Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Tarp mūsų beveik 20 metų skirtumas...

Tarp mūsų beveik 20 metų skirtumas...

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/25 14:18:49 14:18:49

Sveiki.
Susipažinau su vyru šiame portale. Labai nustebau, kai jis man parašė, nes jis už mane 19 metų vyresnis. Pradėjome bendrauti. Kažkaip kalba ėjo sklandžiai. Susitikome, pradėjome susitikti dažniau. Jis pasiūlo daug įvairios įdomios veiklos. Tik... suabejojau dabar... Kas bus po poros metų... ar turėsim bendrų interesų... Jis dar pats kartais garsiai pasako, kad po penkių metų bus man nebereikalingas... Gal kas esate susidūrę su panašiomis situacijomis? Turėję panašių santykių?...

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/25 14:22:35 14:22:35

o kam tau reikalingas senas diedas? niekaip nesuprantu.....nebent tau kokie 20 su trupuciu

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/25 17:43:53 17:43:53

Svečias: Sveiki.
Susipažinau su vyru šiame portale. Labai nustebau, kai jis man parašė, nes jis už mane 19 metų vyresnis. Pradėjome bendrauti. Kažkaip kalba ėjo sklandžiai. Susitikome, pradėjome susitikti dažniau. Jis pasiūlo daug įvairios įdomios veiklos. Tik... suabejojau dabar... Kas bus po poros metų... ar turėsim bendrų interesų... Jis dar pats kartais garsiai pasako, kad po penkių metų bus man nebereikalingas... Gal kas esate susidūrę su panašiomis situacijomis? Turėję panašių santykių?...

Pas mane situacija panasi buvo, tik mergina uz mane 19 metu jaunesne. Taigi is savo varpines galiu pasakyti, kad tas vyras blaiviai vertina esama situacija ir zino savo galimybes todel nemanau, kad kabintu tau makaronus. Jis gali pasiulyt tau savo patirti ir parama nes kai toks amziaus skirtumas tarsi tampi atsakingas uz maziau patirties turinti zmogu. Tau matyt jis yra idomus zmogus...
o tu jam jaunystes eliksyras

Ir nereikia ziureti taip toli i prieki nes mes nezinom kas bus rytoj, ka jau kalbet kas bus po 5metu...

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/25 18:00:29 18:00:29

As, matyt, per blaiviai masciau, nes vieno, labai gero vyriskio atsisakiau, kuris buvo vyresnis 9 metais, o kito vyresnio 16 metu. Jau dabar jauciau dideli amziaus skirtuma, o kas bus po 5 metu??? Ir saves gaila, savo gyvenimo... Prisirisi prie zmogaus, jausies isipareigojes, o toks senas nebebus reikalingas, noresis gyventi, o ne slaugyti ar derintis prie jo amziaus. Aisku, jie turi patirties, idomus, bet tai atsibosta. O daug vyresnis, na netraukia, nebusi gi is gailescio kartu. Saves pagailek, nebent niekm netinki daugiau...

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/25 18:43:50 18:43:50

Svečias: Sveiki.

Dabar šventoji DP inkvizicija parodys tau teisinga kelia. Amen

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/25 19:10:24 19:10:24

Svečias: o kam tau reikalingas senas diedas? niekaip nesuprantu.....nebent tau kokie 20 su trupuciu

Aha... nebent tau reikalinga finansine parama... Seni gi sumoka uz jaunu paslaugas

Ir nereikia cia lia lia, ka nepasiskaiciuoji, kas apsimoka

xxx

X

308 įrašai

2010/05/25 20:42:09 20:42:09

Man regis per didelė auka paramai gaut ,o tikimybė staiga praturtėt maza kadangi 20 per mazas skirtumas kai tau bus 40 jam bus 60 tai ka jus veiksit vakarais ūkio problemas paspresit ir eisit miegot

Bronius...

B

1 įrašai

2010/05/26 08:21:45 08:21:45

Ot durne . Tai tavo zodziais tariant 20 metu skirtumas turetu buti problema ?
Paziurek i tuos mulkius kurie sedi cia .raso paistalus, VIENISI ! Ir ka ? Kas skaciavo ta amziu kuri nubrido per mela, apgaules ir isdavystes ?
Nei vienas ! Gaila visiems . Jei pavyktu nugyventi smagu , dziudesio ir laimes , nuotykiu ir nepamirstamu ispudziu laikotarpi , kad ir 10 - 15 metu . AUKSO PUODAS !!!!

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/26 08:38:05 08:38:05

Sunkiai supratau, ka [color=#0080FF:22ifdwd8]Bronius[/color:22ifdwd8] norejo pasakyti. Supratau, [color=#0040FF:22ifdwd8]Bronius[/color:22ifdwd8] senas pirdzius, kuris i jaunas zvalgosi, bet pinigu neturi, sudominti nesugeba,todel tokius vejusraso.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/05/26 08:47:01 08:47:01

xxx: Man regis per didelė auka paramai gaut ,o tikimybė staiga praturtėt maza kadangi 20 per mazas skirtumas kai tau bus 40 jam bus 60 tai ka jus veiksit vakarais ūkio problemas paspresit ir eisit miegot

Jei as teisingai supratau. Sesiasdesimt tai ne riba. Dvidesimties metu skirtumas ne priezastis impotencijai, gal net atvirksciai.
Pameni apie batus kalbejai. Jei neturetum koju tai neitum i pamiske pasivaiksciot?!

Svečias: Sunkiai supratau, ka [color=#0080FF:1y64r7he]Bronius[/color:1y64r7he] norejo pasakyti. Supratau, [color=#0040FF:1y64r7he]Bronius[/color:1y64r7he] senas pirdzius, kuris i jaunas zvalgosi, bet pinigu neturi, sudominti nesugeba,todel tokius vejusraso.

Siaip atrodo viska supratau. Kam vejus, kam ne. Raso nes turi tokia teise. Kokios jis iesko, ne musu reikalas. O tai ka jis turi ne visi akli girdi.

Petriukas su seneliu kieme grėbė lapus ir rado slieką, besistengiantį
įsirangyti į žemę. Petriukas siūlo seneliui:-Lažinamės iš 5lt, kad aš
galiu
tą slieką sukišti į žemę!Senelis numoja, atseit tai neįmanoma, juk
sliekas
ilgas ir raitosi. Tuomet Petriukas nubėga į kambarį ir grįžta nešinas
flakonėliu plaukų lako. Apipu...rškia juo slieką – tas sukietėja, ir
Petriukas be vargo įsmeigia jį žemėn. Senelis atiduoda jam pralaimėtus 5lt,

čiumpa plaukų laką ir nubėga į kambarį. Po kiek laiko grįžta ir paduoda

Petriukui dar 5 litus.-Bet seneli, juk tu man jau davei 5lt!-Žinau. Čia tau
nuo močiutės.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume