2010/05/17 12:46:01 12:46:01
Tikiu, kad čia diskutuojančiųjų tarpe pilna patirties santykių srityje turinčių. Sakykite, kaip jūs sprendžiate atstumo problemą? Tiesiog gyvenu mažesniame mieste ir likimas krečia pokštus, visi vyrai, kurie pasitaiko kelyje yra iš kitų miestų. Nei daug privažinėsi, brangu. O kol dar santykių rimtų nėra niekas nekeis gyvenamosios vietos. Man ir pačiai dabar nėra tinkama situacija persikelti... Labai dėkoju, jei susilauksiu atsakymų.
2010/05/17 14:54:09 14:54:09
ne tu viena tokia esi Zinok ir nesitikek kazkokiu santykiu jai yra didelis atstumas ,na gal......bet cia turbut retas atvejis.Na as kiek susitigdavau tuom ir baigdavosi paskui ,ai per toli ir t.t. tokie budavo atsakymai
2010/05/18 06:27:54 06:27:54
jo tikrai per toli kavos nuvaziuot isgert koki penkiasdesimt kilometrų ,vazinėciau nebent tokiu atveju jei senai pazinociau realiai ,o kai cia virtualiai susipazysti tai is tikro nezinai su kuo nėr realiu perspektyvųo pinigų laiko svaistymas.
2010/05/18 13:28:58 13:28:58
bet nesamone kokia gaunas, jei miestas taip apriboja... as gyvenu siauliuose. tai man tik is siaulieciu rinktis reikia, gaunas....
2010/05/18 13:48:19 13:48:19
Turejau tokia draugyste. Jis vazinedavo pas mane. Nebuvo jam tai sunku. Nuo penktadienio vakaro iki pirmadienio ryto budavome kartu. Tai nebuvo problema. Issikyrimo priezastimi tapo...ziureti skyreli "Ar vaikas problema..." .
O dabar nesiryžtu per atstuma. ZInau, kokie privalumai gyvenant viename mieste. Taip daug patogiau. TIk va tuose miesteliuose moteraiciu daug daug daugiau negu laisvu berniuku .
2010/05/18 16:49:57 16:49:57
Svečias: Turejau tokia draugyste. Jis vazinedavo pas mane. Nebuvo jam tai sunku. Nuo penktadienio vakaro iki pirmadienio ryto budavome kartu. Tai nebuvo problema. Issikyrimo priezastimi tapo...ziureti skyreli "Ar vaikas problema..." .
O dabar nesiryžtu per atstuma. ZInau, kokie privalumai gyvenant viename mieste. Taip daug patogiau. TIk va tuose miesteliuose moteraiciu daug daug daugiau negu laisvu berniuku .
o koks atstumas buvo, jei ne paslaptis? Nes ir pas mane vazineja kas savaitgali.
2010/05/18 21:09:53 21:09:53
Svečias: Tikiu, kad čia diskutuojančiųjų tarpe pilna patirties santykių srityje turinčių. Sakykite, kaip jūs sprendžiate atstumo problemą? Tiesiog gyvenu mažesniame mieste ir likimas krečia pokštus, visi vyrai, kurie pasitaiko kelyje yra iš kitų miestų. Nei daug privažinėsi, brangu. O kol dar santykių rimtų nėra niekas nekeis gyvenamosios vietos. Man ir pačiai dabar nėra tinkama situacija persikelti... Labai dėkoju, jei susilauksiu atsakymų.
Atstumas tikrai draugystei naudos neduoda...Nors ir labai zmogus patinka, bet privazinet sunku, o bendraut tik virtualiai - viruali draugyste niekad nepakeis realios.Tad kol neiklimsti geriau bendravima baigt, tai bus geriau, nes paskui labai sunu, prisirisi prie zmogaus ir jo jau reikia, o tureti negali.....
2010/05/19 08:31:07 08:31:07
Atsimenu vazinejau i pajuri puse metu... kol jis kita susirado, kuri buvo arciau. O as kaip kvaisele kiekviena savaitgali lekdavau arba sededavau Vilniuje ir niekur neidavau, kad jis nepavyduliautu. Fui, slykstu atsiminti... Kiek zinau visos draugystes per atstuma subyra...
2010/05/19 10:58:00 10:58:00
jei atstumas toks, kad gali sau leist betkuriuo momentu nuvaziuot, tai nera problema, bet jei galimybe tik savaitgaliais ar dar reciau, tada geriau net nesistengt, vistiek ilgai netruks
2010/05/20 12:07:13 12:07:13
bet negi vazinesi, kai nezinai is pat pradziu, ar verta... per atstuma sudetingesnis startas...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume