Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Draugystė per atstumą

Draugystė per atstumą

netiketa

N

68 įrašai

2010/05/26 21:16:23 21:16:23

kai tik reiks,ir numinsiu ir neskaiciuosiu,kiek litras kuro kainuoja

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/26 21:31:40 21:31:40

tu rasyte labai turtinga ir linkus visa alga nezinia kam issvaistyti.
vyrai, pasimokykit sitokio altruizmo!

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/27 14:01:34 14:01:34

ramaske2: ne tu viena tokia esi Zinok ir nesitikek kazkokiu santykiu jai yra didelis atstumas ,na gal......bet cia turbut retas atvejis.Na as kiek susitigdavau tuom ir baigdavosi paskui ,ai per toli ir t.t. tokie budavo atsakymai

suprask, nepatikai...

jei patiktum ir atstumai susitrauktu. Jei po pirmo pasimatymo vyrui patikai jis tikrai ieskos budu kaip priartet, be to dabar pilna rysio priemoniu, kurias irgi galima isnaudot bendravimui ir vienas kito pazinimui

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/27 14:09:27 14:09:27

xxx:
rassyte77: na,ta tema kazkokios patirties gal ir neturiu,bet norisi tiketi,kad atstumas ne problema jei tik yra noro,viskas ymanoma

Paaiskinsiu si reikalą paprasciau kad visi suprastų kai yvyks stebuklas ir lietuvoj kuro litras kainuos1 lita o ne keturis tada man atstumas tikrai nebus problema nes kiekvienu kart kai sugalvosiu galėsiu sau leist ir atvaziuot nevisi juk milijonieriai jeigu ką ,aš tai pat gyvenu iš to ką savo rankom užsidirbu ,gal tam kas pinigus šakėm varto tai ir tas atstumas nieko nereiškia o man deja reiškia kaip gaila bebūtų.

tu myli pinigus, su tokiu as ir kaiminystej gyvendama nenoreciau turet nieko bendra. Meile pinigams ir yra viso blogio saknis. Tau niekada zmogus nebus svarbesnis uz piniga

Manau atstumai parodo kas mums svarbu is tiesu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume