Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Internetu susipažinti?

Internetu susipažinti?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/29 17:52:03 17:52:03

Kaip tam anekdote - "kur čia ištekėsi, kai aplink vien krokodilai" Šiuo atveju moteriškos anketos nėra kažkuo pranašesnės, pilna užrakintom nuotraukom, pilna išvis be jų su prierašais - "aš esu tikrai simpatiška, bet nenoriu jog rinktumėtės vien dėl išvaizdos". Grožis labai individualus dalykas - skonio reikalas, kaip sakoma. Labai smagu jeigu esate graži sau, pagirtina, tačiau dar nereiškia kad tą grožį pastebės ir įvertins kiti. Su merginoms čia deja būna atvirkščiai - nuotrauka saloninė, laiškai apeliuoja į teigiamą pusę, bet gyvai viskas labai nublanksta ir dažniausiai tos pačios, pačiausios labai jau panašėja į vidutinybę. Pvz. viena mergina nenorėjusi rodyti nuotraukos teigė - nenorinti būti "mėsa", norinti jog į ją žiūrėtų rimtai.Susitikus - grožio ne prūdai, proto ... (47 min. pasakojo kaip jai pypsėjo mašinos ateinant, žinau tiksliai, nes žiūrėjau į laikrodi laukdamas, kada pagaliau galėsiu pabėgti iš šio cirko), bet maniera ir apsirengimas šokiruojantys. Rezultate - jeigu ir aš pusplikiu užpakaliu praeičiau gatve, manau ir į mane atkreiptų dėmesį priešinga lytis (ką čia slėpt, gražus užpakaliukas, kuklumo netrūksta ). Jeigu būčiau matęs nuotraukas, būčiau tikrai nesivarginęs, gal nebent suvedęs viską į vienkartinį nuotykį ir susitikęs privatesnėje aplinkoje, nes atvirai pasakius aplinkinių "klausiantys/smerkiantys" žvilgsniai labai jautėsi.

dincce

D

52 įrašai

2011/11/29 22:11:55 22:11:55

Svečias: Nuotrauku nekelia visokie aferistai, kurie bijo buti atpazinti, vede, neissiskyre, ieskantys tik meiluziu, teisti ir t.t. garbes zodis, simta kartu isitikinau. Ir moterys taip pat.

TIKRA TIESA

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/30 13:08:43 13:08:43

O man va kokia dilema iškilo :duoti ar neduoti ? Štai kur klausimas Negalvokit nieko blogo, aš tik apie telefono numeriuką . Pasirašinėjom, pabendravom virtualioje erdvėje ,sako "duok man savo tel nr ,paskambinsiu ,susitarsime dėl susitikimo " .Dabar svarstau, kaip elgtis ir matyt ,kad ilgai dar svarstysiu O ,kaip sakoma ilgai iešmą bedrožiant ,šuo kepsnį į mišką nuneš
Tai duoti ar neduoti , patarkite .Bijau gi ,kad ant kokio maniako nepataikyčiau : skambins naktimis ir dūsaus į ausį

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/30 16:35:37 16:35:37

Svečias: O man va kokia dilema iškilo :duoti ar neduoti ? Štai kur klausimas Negalvokit nieko blogo, aš tik apie telefono numeriuką . Pasirašinėjom, pabendravom virtualioje erdvėje ,sako "duok man savo tel nr ,paskambinsiu ,susitarsime dėl susitikimo " .Dabar svarstau, kaip elgtis ir matyt ,kad ilgai dar svarstysiu O ,kaip sakoma ilgai iešmą bedrožiant ,šuo kepsnį į mišką nuneš
Tai duoti ar neduoti , patarkite .Bijau gi ,kad ant kokio maniako nepataikyčiau : skambins naktimis ir dūsaus į ausį

jeigu bijai, ko tada isvis cia registravaisi? Kaip tu isivaizduoji pasimatyma, jei net tel. nr. bijai duoti? Neuzmus, nepergyvenk.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/01 09:10:43 09:10:43

Kas sake ,kad registravausi ? Ar neregistruotiems negalima dalyvauti pokalbiuose Nereikia pykti ,tik norejosi isgirsti kitu nuomone

46262id_Doleo

4

28 įrašai

2012/01/02 12:32:18 12:32:18

Svečias: O man va kokia dilema iškilo :duoti ar neduoti ? Štai kur klausimas Negalvokit nieko blogo, aš tik apie telefono numeriuką . Pasirašinėjom, pabendravom virtualioje erdvėje ,sako "duok man savo tel nr ,paskambinsiu ,susitarsime dėl susitikimo " .Dabar svarstau, kaip elgtis ir matyt ,kad ilgai dar svarstysiu O ,kaip sakoma ilgai iešmą bedrožiant ,šuo kepsnį į mišką nuneš

Nori pasakyt, kad nesupratai kas per zmogus is susirasinejimo? Jei jau dvejoji duot ar ne, tai akivaizdu, kad ne

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/02 13:03:27 13:03:27

[quote="Nori pasakyt, kad nesupratai kas per zmogus is susirasinejimo? Jei jau dvejoji duot ar ne, tai akivaizdu, kad ne[/quote

Negi manai ,kad pusmeti rasinejausi ? Pora sakiniu ir vsio Arba eini susitikti arba siunti velniop .Daviau , ejau , nepatiko...

46262id_Doleo

4

28 įrašai

2012/01/02 14:03:20 14:03:20

Svečias: [quote="Nori pasakyt, kad nesupratai kas per zmogus is susirasinejimo? Jei jau dvejoji duot ar ne, tai akivaizdu, kad ne[/quote

Negi manai ,kad pusmeti rasinejausi ? Pora sakiniu ir vsio Arba eini susitikti arba siunti velniop .Daviau , ejau , nepatiko...

Nu va matai, nereikejo duot

gycius67

G

76 įrašai

2012/01/02 14:26:16 14:26:16

Tokios tos pazyntys per interneta Padaryk sypsena tam kuris Tau patiko ir iskart suprasi ar tinka(nebent jis daunas)

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/02 14:37:57 14:37:57

malvina 0120: Pritariu, kad nereikia tempti gumos iki susitikimo. Savo kailiu nekartą esu patyrusi, kad nuostabiai bendraujantis internetu - realybėje yra visai kitoks. Nes nematydama žmogaus, jo emocjijų - tu jas susigalvoji pati. Nes elementari šypsenėlė, kurią tu traktuoji vienaip - iš jo lūpų gali nuskambėti visai kitaip. Bet linkiu sėkmės susitikime. Tikiuosi - "gausi" tai ko tikiesi.

Tikra tiesa. Ir dar iš patyrimo pasakysiu tiek,jeigu laiške kas nors nepatiko,tai realybėje bus dar blogiau.
Vieną kartą susitikau su vyru,kurio nuotrauka žavi,laiškai rimti,protingi,tiesiog laukdavau kiekvieną dieną jo laiškelių ir džiaugiausi,kad susiradau tokį aukso grynuolį.Susitikau...,jei nebūtų pats priėjęs būčiau jo nepažinusi... Realybėje nei vieno procento tiesos :nei nuotraukoje,nei laiškuose-atrodo ,kad atėjo kažkas kitas,bet ne tas su kuriuo bendravau laiškais ir žiūrėdavau į jo nuotrauką. O jis net nesuprato,nes po pasimatymo atakuoja visais įmanomais būdais.
Tuo metu aš tik apstulbusi stebėjau bendravimą ir nesuvokiau kaip gali būti,kad žmogus yra kitoks ,atrodo,kad ne jis rašė laiškus.Tokio nusivylimo dar savo gyvenime nebuvau patyrusi,labai skausmingai pergyvenau,nes laiškuose jautėme abipusią stiprią trauką.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume