Kaip tam anekdote - "kur čia ištekėsi, kai aplink vien krokodilai" Šiuo atveju moteriškos anketos nėra kažkuo pranašesnės, pilna užrakintom nuotraukom, pilna išvis be jų su prierašais - "aš esu tikrai simpatiška, bet nenoriu jog rinktumėtės vien dėl išvaizdos". Grožis labai individualus dalykas - skonio reikalas, kaip sakoma. Labai smagu jeigu esate graži sau, pagirtina, tačiau dar nereiškia kad tą grožį pastebės ir įvertins kiti. Su merginoms čia deja būna atvirkščiai - nuotrauka saloninė, laiškai apeliuoja į teigiamą pusę, bet gyvai viskas labai nublanksta ir dažniausiai tos pačios, pačiausios labai jau panašėja į vidutinybę. Pvz. viena mergina nenorėjusi rodyti nuotraukos teigė - nenorinti būti "mėsa", norinti jog į ją žiūrėtų rimtai.Susitikus - grožio ne prūdai, proto ... (47 min. pasakojo kaip jai pypsėjo mašinos ateinant, žinau tiksliai, nes žiūrėjau į laikrodi laukdamas, kada pagaliau galėsiu pabėgti iš šio cirko), bet maniera ir apsirengimas šokiruojantys. Rezultate - jeigu ir aš pusplikiu užpakaliu praeičiau gatve, manau ir į mane atkreiptų dėmesį priešinga lytis (ką čia slėpt, gražus užpakaliukas, kuklumo netrūksta ). Jeigu būčiau matęs nuotraukas, būčiau tikrai nesivarginęs, gal nebent suvedęs viską į vienkartinį nuotykį ir susitikęs privatesnėje aplinkoje, nes atvirai pasakius aplinkinių "klausiantys/smerkiantys" žvilgsniai labai jautėsi.