Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Internetu susipažinti?

Internetu susipažinti?

Kaikada

K

298 įrašai

2010/10/28 16:52:38 16:52:38

buv.Ugnelė: Monika, aš supratau, ką tu nori pasakyti, bet ar moralė ir dvasia yra tapatu?
Ar moralės normų nesilaikymą galima pavadinti dvasine degradacija?

.
Moralė ir dvasia nėra tapačios sąvokos. Bet pavadinti dvasingu žmogų, kuris elgiasi priešingai bet kokioms moralės normoms tikrai nesiryžčiau. Na, nebent jį įmestų į kokią nors visai kitą kultūrą, kurios normos jam visai nepriimtinos. Nors, pagrindinės moralės normos vistik visur panašios.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/10/29 05:44:17 05:44:17

Supratau, kad dvasia prilyginot moralei.

Nieko nenoriu pasakyti, tiesiog kramtau morales kontekste.
[url:30rme8fz]http://www.balsas.lt/naujiena/508454/vyrams-reikia-sekso-o-moterims-pinigu[/url:30rme8fz]

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/10/31 18:12:09 18:12:09

buv.Ugnelė:

Na taip... Tai puikus dvasingo žmogaus apibūdinimas:)
Bet nejaugi Jūs norite pasakyti, kad žmogus, neturintis Jūsų aukščiau paminėtų savybių jau yra dvasios degradas?

Ne, taip nemanau ir neskubu su vertinimais, stengiuosi kitus kitokius priimti (stengiuosi).

Nors... taip, yra taip, kad mes turėtume gyventi taip, kad su kiekvienais metais augtume išmintimi. Bet kaip žinia... "kartais metai ateina vieni" .
O jei rimtai. Manau, kad tiek, kiek investuoji į save (kokioje aplinkoje gyveni, su kuo bendrauji, ką skaitai, kuo užsiimi gyvenime, ką veiki su savo diena ir vakaru ir pan.) tiek ir augi arba - ne. . Arba būna, kad važiuoji į kitą pusę (degraduoji), pvz., abart tv serialų, butelio ir pan. daugiau niekas neįdomu.

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/11/11 19:18:08 19:18:08

Internetinės pažintys gali atverti platesnius kelius, lengvesnį susisiekimą, bet nereiktų tokios pažinties tęsti vien tik virtualioje erdvėje - geriau perkelti į realybę ir tada jau žiūrėti, kas ir kaip gaunasi, o kartais gali gautis net LABAI gerai sėkmės visiems ieškantiems ir atradusiems

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/12 07:52:08 07:52:08

Viskas cia būtų gerai, bet mane nuvylė internetininkų isvaizda, negaliu buti jei vyras uzneša i krokodila, tokia cia tik mano nuomone ir taskas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/12 11:09:05 11:09:05

Svečias: Viskas cia būtų gerai, bet mane nuvylė internetininkų isvaizda, negaliu buti jei vyras uzneša i krokodila, tokia cia tik mano nuomone ir taskas.

uoga38

U

8 įrašai

2011/11/28 20:21:09 20:21:09

Svečias:
Svečias: Viskas cia būtų gerai, bet mane nuvylė internetininkų isvaizda, negaliu buti jei vyras uzneša i krokodila, tokia cia tik mano nuomone ir taskas.

Sveiki, ir kaip gali bendrauti su vyru, jei net nuotraukos nesugeba ikelt... o gal bijo??? Kyla klausimas: kam tada sedi cia, ir dar anketoje raso; noriu rimtu santykiu. kokiu,?? atsiprasau.. juk daug maloniau bendrauti kai matai kaip atrodo, o ne tuscia langeli...

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/28 20:27:36 20:27:36

uoga37:
Svečias:

Sveiki, ir kaip gali bendrauti su vyru, jei net nuotraukos nesugeba ikelt... o gal bijo??? Kyla klausimas: kam tada sedi cia, ir dar anketoje raso; noriu rimtu santykiu. kokiu,?? atsiprasau.. juk daug maloniau bendrauti kai matai kaip atrodo, o ne tuscia langeli...

puse moteru, jei ne daugiau cia be nuotrauku. Tipo - neduok Dieva, jas pagal isvaizda pasirinks.O jau kaip pyksta, kai nerasai joms del to, tai jo majo... Nesiparink - trink lauk visus tokius ir vsio. As tai visas beveides nutryniau, tai dabar spakainas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/28 20:30:43 20:30:43

Nuotrauku nekelia visokie aferistai, kurie bijo buti atpazinti, vede, neissiskyre, ieskantys tik meiluziu, teisti ir t.t. garbes zodis, simta kartu isitikinau. Ir moterys taip pat.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/29 17:13:25 17:13:25

O aš tai niekada jau neisiu į pasimatymą su vyru ,kurio būsiu nemačiusi t.y. iš nuotraukos.Nes tiesiog klaiku.Laiškai geri,bet kai ateina,tai nei bėk ,nei rėk-tik laiko trudymasis ir dar vienas eilinis nusivylimas.Bet taip pat pastebėjau,kad ir nuotraukos labai pagržintos.Tai taip ,kad pritariu tai nuomonei,kad kuo trumpiau rašinėtis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume