Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ką parašyti patikusiam žmogui?

Ką parašyti patikusiam žmogui?

Nedrasi :)

N

1 įrašai

2010/04/13 12:17:07 12:17:07

Sveiki

Neesu eksperte pazintyse. Man kazkaip visada sunku uzmegzti pokalbi. Noreciau sulaukti daugiau demesio ir laisku, bet nenoriu elgtis dirbtinai. Dazniausiai visu aki patraukia tie, kurie daug smaikstauja, juokauja, bet as ne tokia... Dar plius, kai esu aukleta kaip dama, man visada sunku pirmai parodyti iniciatyva ir sugalvoti, ka pasdakyti ar padaryti lemiamu momentu... Patarkite, moterys, kaip uzkalbinate vyrus, o Jus, vyrukai, kaip norite buti uzkalbinami, papasakokite. Nuosirdziai laukiu atsakymu...

rimukas

R

14 įrašai

2010/04/13 12:57:36 12:57:36

labas malonu nors vieną nepagiežinga posta perskaityt manyciau būk nuoširdi ir tiek, nepasipūtus tokia kokia esi is tikrųjų ,draugiska ir be isankstiniu nuostatų ,gal but busiu per daug kategoriskas bet sitam forume tokiam zmogui sunku būt ,paskaitinek daugiau ir suprasi kodėl ,cia visi demonstruoja savo intelekto lygi ismanyma kaip gyvent o svarbiausia tas kas raso skaito savo nuomone nenugincijama tvirta kaip uola tiesa ir priestaraut negalima nes būsi pagrikstyta visiems gerai zinomais vardais.

nedrasus :)

N

5 įrašai

2010/04/13 21:57:30 21:57:30

Labas,
Bet zinok, kad nedrasiu bei kukliu vyru irgi buna - as vienas is ju. Pvz. man labai sunku uzmegzti pokalbi internete ir tuo labiau gatveje. Nors esu issilavines jaunuolis, bet pradeti bendrauti su nepazistama mergina as negaliu, kazkoks baimes jausmas apima O va kai tenka bendrauti su nepazistamais/mazai pazistamais zmonemis darbo reikalais - tai didelio diskomforto nejauciu.
Tai gal ir vaikinams galite padeti - ka parasyti merginai, nuo ko pradeti pokalbi? Juk suprantu, kad parasyti "labas, kaip sekasi?" ar "labas, tu man patinki, gal nori draugauti?" - tai butu visiska nesamone, bet as nesugalvoju nuo ko pradeti ir galu gale taip nieko ir neparasau

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/13 22:03:25 22:03:25

rimukas: labas malonu nors vieną nepagiežinga posta perskaityt manyciau būk nuoširdi ir tiek, nepasipūtus tokia kokia esi is tikrųjų ,draugiska ir be isankstiniu nuostatų ,gal but busiu per daug kategoriskas bet sitam forume tokiam zmogui sunku būt ,paskaitinek daugiau ir suprasi kodėl ,cia visi demonstruoja savo intelekto lygi ismanyma kaip gyvent o svarbiausia tas kas raso skaito savo nuomone nenugincijama tvirta kaip uola tiesa ir priestaraut negalima nes būsi pagrikstyta visiems gerai zinomais vardais.

Rimuk, negąsdink Nedrasios dalyvės . Kovinė forumo atmosfera stiprina dvasią, parengia konkurencinei kovai už Darnią Porą .

N

5 įrašai

2010/04/13 22:06:15 22:06:15

Ir dar gal patarkite ka parasyti skiltyje "apie save" ? As negaliu saves nei girti, nei peikti. Ypac domintu merginu nuomone - kokia informacijos apie vaikina jus norite ten pamatyti.
Dekui

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/13 22:06:52 22:06:52

Visas fokusas tame, kad niekas nežino, kaip rašyti, kad patiktum. Nes vienam patiks linksmumas, šmaikštumas, kitam - rimtumas ir t.t. Bet manau saikingas nuoširdumas patiks bet kam. Tiesiog būkite savimi - tada atrodysite nuoširdūs - o tai visada traukia.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/04/13 22:08:51 22:08:51

Išsilavinimas
Darbas
Pomėgiai

nedrasus : Ir dar gal patarkite ka parasyti skiltyje "apie save" ? As negaliu saves nei girti, nei peikti. Ypac domintu merginu nuomone - kokia informacijos apie vaikina jus norite ten pamatyti.
Dekui

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/13 22:09:49 22:09:49

nedrasus : Ir dar gal patarkite ka parasyti skiltyje "apie save" ? As negaliu saves nei girti, nei peikti. Ypac domintu merginu nuomone - kokia informacijos apie vaikina jus norite ten pamatyti.
Dekui

Man asmeniškai patiko jūsų frazė "As negaliu saves nei girti, nei peikti." Galima net ir taip parašyti pristatyme. Tai yra kūryba ...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/13 22:12:11 22:12:11

Mangofruit: Išsilavinimas
Darbas
Pomėgiai
Dekui

O visa tai jau yra anketoj ir be pristatymo. Nemanau, kad kartotis būtų racionalu. Pristatyme reiktų rašyti kažką asmeniško apie save. Ir pamenu, man patiko, kai vyrai rašo, ko tikisi iš būsimosios draugės.

N

5 įrašai

2010/04/13 22:17:26 22:17:26

samanta: Visas fokusas tame, kad niekas nežino, kaip rašyti, kad patiktum...

O tai pvz.? Kas yra "saikingas nuosirdumas"? Ir kalba eina butent apie pirmaji laiska, nes kai susirandi abiems idomia tema - tada lengviau darosi bendrauti. O nuo ko pradeti? Juk ne autobiografija rasyti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume