Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ką parašyti patikusiam žmogui?

Ką parašyti patikusiam žmogui?

nedrasus :)

N

5 įrašai

2010/04/13 22:21:29 22:21:29

samanta: Man asmeniškai patiko jūsų frazė "As negaliu saves nei girti, nei peikti." Galima net ir taip parašyti pristatyme. Tai yra kūryba ...

Aciu uz patarima, nes man kazkodel atrode, kad tokia fraze - tusti zodziai. Ir as buciau linkes nieko apie save nerasyti, nei parasyti sita fraze

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/04/13 22:22:24 22:22:24

Bet tai ir yra svarbiausia, ką reiktų žinoti apie žmogų.. aš papildomos informacijos nelabai skaitau-suprantu, kad save apibūdinti yra sunku.Žinoma, gerai parašyti ko ieško ir ko tikisi..
pamenu, vienas DP narys ieškojo natūralios blondinės, gerai uždirbančios, su aukštuoju išsilavinimu, apsirūpinusios, be vaikų, ir iki 27 metų, kai tuo metu ponas turėjo netoli penkiasdešimties, nepastovias pajamas ir sveikatos sutrikimus

Tai va, galvoju, kad gal visgi reik ieškot kažko lygaus sau.. ir žinoti pomėgius yra tikrai gerai..

samanta:
Mangofruit: Išsilavinimas
Darbas
Pomėgiai
nedrasus : Ir dar gal patarkite ka parasyti skiltyje "apie save" ? As negaliu saves nei girti, nei peikti. Ypac domintu merginu nuomone - kokia informacijos apie vaikina jus norite ten pamatyti.
Dekui

O visa tai jau yra anketoj ir be pristatymo. Nemanau, kad kartotis būtų racionalu. Pristatyme reiktų rašyti kažką asmeniško apie save. Ir pamenu, man patiko, kai vyrai rašo, ko tikisi iš būsimosios draugės.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/13 22:56:38 22:56:38

nedrasus :
samanta: Man asmeniškai patiko jūsų frazė "As negaliu saves nei girti, nei peikti." Galima net ir taip parašyti pristatyme. Tai yra kūryba ...

Aciu uz patarima, nes man kazkodel atrode, kad tokia fraze - tusti zodziai. Ir as buciau linkes nieko apie save nerasyti, nei parasyti sita fraze

Jei jums tip atrodo - vadinasi taip ir yra. man ši frazė, kaip ir bet kuri kita, kažką pasako apie žmogų. Net ir brukšniukai-kringeliukai gali apie žmogų pasakyti . Bet rinktis ką rašyti - jums.

nazz

N

27 įrašai

2010/04/14 00:26:38 00:26:38

Bene lengviausi ir galbūt labiausi tinkantys aprašyme dalykai yra: koks esi tu ir ko tikiesi iš antros pusės. Keli nuoširdūs žodžiai apie save, pvz.: esi drąsus ar kuklus, emocionalus ar santūrus, kalbus ar tylenis ir taip toliau. Na, ir ką mėgsti ir ko tikiesi iš priešingos lyties... Tai čia paprasčiausi dalykai.

Samanta gerai sakė, viskas yra tavo kūryba ir tikriausiai tai nemaža dalimi atspindės tavo asmenybę - ką parašei ir kaip tai išdėstei. Vienam žmogui patiks, kitas nė nepastebės, įžvalgesnis galbūt iškart supras, kad jam/jai tinki arba ne.
Vieni nudžiunga, aprašyme suradę kažką romantiško, arba tiesiog kažką mielo sau - kiti, kaip kad pavyzdžiui mangofruit rašė, nori sužinoti, ką dirbi ir ką esi baigęs :) O pagal tokius kriterijus (darbovietė ir išsilavinimas) atsirinkę, susipažinę ir pabendravę, po kiek laiko ateina čia ir rašo, kokie vyrai kiaulės :D

O temos autorei, klausiančiai, kaip užkalbinti vyrus ir jiems patikti, galiu trumpai atsakyti.
Tiesiog parodyk susidomėjimą žmogumi, aišku, neperlenkdama lazdos. Susigalvok klausimėlių :)
Apie jo asmenybės bruožus, apie pomėgius, apie bet ką.
Vėlgi, visi skirtingi, ir tavo klausinėjimo ar rašymo stilius vieniems patiks, kitiems gal ne - juk taip ir atsirenkam. Nemanau, kad norėti įtikti visiems yra teisingas žingsnis. Daug kas pataria būti savimi ir jie iš esmės teisūs :)

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/14 08:11:09 08:11:09

[b:23cid8w3]nazz[/b:23cid8w3] komentaras tikslus ir išsamus

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/18 17:55:32 17:55:32

Kitas svecias

Na taip subtiliai neparasysi, bet stengtis reikia

Meilės laiškas (sukūrė Aurimas) (mano redaguotas ir sutrumpintas)

Miela ...
Tau rašo (Aš). Mačeu kaip diskone esi ivaldžiusi judesiuka ir tipo man patiko, kaip tu ivaldžiusi judesiuka. Nu biski apie manę.
Aš turiu golfa. Viens aštuoni varikliuks aria kaip viens devyni, ryja kaip trys devyni. Yra peleks, tiuningovos lempos, sparnai nikeliux. Salonas kožinis apklijuots lipdukais su tačkom ir bobom. Spalva graži, dažė pusbratanas. Lietniakai irgi nikeliux. Ka če dar… Ai mokausi ten pat kur ir tu tik ne toj kaip tu bet tik kitoj klasei. Mum šale buna lietuviu, tik ne ten pat kur tau, bet šale kur tau.
Užteks apie manę, geriau papasakosiu kaip su chebra varėm į diskana, ir vos senio nenukalem. Tai va varom i diskana ir išoko senis ant kelio, tai ir vos nenukalem.
Rašau tau dėlto, kad man patiko kaip tu ivaldei judesiuka. Dar man patiko kaip tu kalbi su kitom panelem ir kad tu nepasikelusi, kai su jom kalbi.
Apie manę viską jau žinai, todėl aš tau galiu pasakyt kad aš tavę miliu. Aš tau parašeu eilėrašti (nepik kad klaidu pridareu).
Nuo medžių lapai šiandien krito,
Lietus praėjo trotuarais.
Kodėl, žavioji sinjorita,
Man pasakei „au revoir“?

Dabar tu tolimam Sorente,
Kur jis – to mūsuos nieks nežino...
Aš sėdžiu vienas tarp serbentų
Ir ilgesys mane kankina...

Šita eilėrašti ir laiška man padejo parašyt pusbratanas, nes jis mokosi teigiamai. Aš pats mokausi….e ….n …. vidutiniškai…. einu i pamokas ten ir i pertraukas. Mano teliafo numeris 8.... Parašik man kai noresi parašit. O jei nenoresi, tai žinok kad tu … padarei klaida. Kad tokios duros as dar givenime nemaciau.
Bučioju.
Tavo ..
P.S. Tu gerai judesiuka ivaldžius.

nedrasus :)

N

5 įrašai

2010/04/19 17:32:00 17:32:00

Svečias: Kitas svecias

Uzskaitau, prajuokinai

Noreciau ir as tokius "rasinelius" rasyti, bet nemoku kol kas

Eirida

E

36 įrašai

2010/04/29 09:11:06 09:11:06

Oi ačiū už "porciją juoko"...

Atsakydama i vyrų klausima: ka parašyti, kaip pradėti susirašinėjimą? - , pateikiu savo nuomonę:
Man patinka, kai vyrai parašo paprastai ir aiškiai: susidomėjau, patiko nuotrauka ar aprašymas anketoje ar dar kas nors... norėčiau susipažinti...Pradines informacijos tikrai pakanka anketoje, na o sulaukus pritarimo ir noro abipusiai pažinčiai tęsti, toliau jau klausimai atsakymai, domėjimasis, papildomas prisistatymas ir tt..kam kas rūpi - apie tai ir "kalbasi"...
Jei jau labai nedrąsu, tiesiog parašykite - "norėčiau susipažinti:)"...Juk tam šis portalas ir yra:)

ir nebijokite, mes pačios ( duaguma manau) bijom...

Svečias: Kitas svecias

Meilės laiškas (sukūrė Aurimas) (mano redaguotas ir sutrumpintas)

Miela ...
Tau rašo (Aš). Mačeu kaip diskone esi ivaldžiusi judesiuka ir tipo man patiko, kaip tu ivaldžiusi judesiuka. Nu biski apie manę.
Aš turiu golfa. Viens aštuoni varikliuks aria kaip viens devyni, ryja kaip trys devyni. Yra peleks, tiuningovos lempos, sparnai nikeliux. Salonas kožinis apklijuots lipdukais su tačkom ir bobom. Spalva graži, dažė pusbratanas. Lietniakai irgi nikeliux. Ka če dar… Ai mokausi ten pat kur ir tu tik ne toj kaip tu bet tik kitoj klasei. Mum šale buna lietuviu, tik ne ten pat kur tau, bet šale kur tau.
Užteks apie manę, geriau papasakosiu kaip su chebra varėm į diskana, ir vos senio nenukalem. Tai va varom i diskana ir išoko senis ant kelio, tai ir vos nenukalem.
Rašau tau dėlto, kad man patiko kaip tu ivaldei judesiuka. Dar man patiko kaip tu kalbi su kitom panelem ir kad tu nepasikelusi, kai su jom kalbi.
Apie manę viską jau žinai, todėl aš tau galiu pasakyt kad aš tavę miliu. Aš tau parašeu eilėrašti (nepik kad klaidu pridareu).
Nuo medžių lapai šiandien krito,
Lietus praėjo trotuarais.
Kodėl, žavioji sinjorita,
Man pasakei „au revoir“?

Dabar tu tolimam Sorente,
Kur jis – to mūsuos nieks nežino...
Aš sėdžiu vienas tarp serbentų
Ir ilgesys mane kankina...

Šita eilėrašti ir laiška man padejo parašyt pusbratanas, nes jis mokosi teigiamai. Aš pats mokausi….e ….n …. vidutiniškai…. einu i pamokas ten ir i pertraukas. Mano teliafo numeris 8.... Parašik man kai noresi parašit. O jei nenoresi, tai žinok kad tu … padarei klaida. Kad tokios duros as dar givenime nemaciau.
Bučioju.
Tavo ..
P.S. Tu gerai judesiuka ivaldžius.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume