Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kodel moterys neatraso?

Kodel moterys neatraso?

tigriukstis

T

38 įrašai

2010/01/15 21:13:52 21:13:52

Bendravau sioje svetaineje su savo amziaus moterimi. Bendravome daznai, vienas kitam rasem bet dvi dienas negalejau atrasyti paskui atrasiau bet ji ne nors perskaite laiska kaip suprasti?
tik protingi atsakymai

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/15 21:33:15 21:33:15

pesticidas: Bendravau sioje svetaineje su savo amziaus moterimi. Bendravome daznai, vienas kitam rasem bet dvi dienas negalejau atrasyti paskui atrasiau bet ji ne nors perskaite laiska kaip suprasti?
tik protingi atsakymai

Keli variantai: neturi ką atrašyti, gal parašys vėliau, kai minčių atsiras; gal jai nepatiko, kad ne iš karto atrašėte, o buvote prisijungęs; gal ji "branginasi", mano - tegu palaukia. Gal dar ne visi variantai, bet kol kas tiek atėjo į galvą. Nežinau, kiek protingi atsakymai.. neturiu matuoklio .

tigriukstis

T

38 įrašai

2010/01/15 21:46:54 21:46:54

geru ideju samanta parasei

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/15 21:48:23 21:48:23

samanta:
Keli variantai: neturi ką atrašyti, gal parašys vėliau, kai minčių atsiras; gal jai nepatiko, kad ne iš karto atrašėte, o buvote prisijungęs; gal ji "branginasi", mano - tegu palaukia. Gal dar ne visi variantai, bet kol kas tiek atėjo į galvą. Nežinau, kiek protingi atsakymai.. neturiu matuoklio .

Tiesa, dar vienas esminis variantas: prarado susidomėjimą (vyrai taip daro).

variantas

V

1 įrašai

2010/01/16 00:23:31 00:23:31

Pesticidas, taigi ji perskaite tavo skelbima, kad ieskai moters romantiskam seksui, ir pagalvojo - aciu, ne. Ir as ja puikiai suprantu

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/16 08:08:21 08:08:21

variantas: Pesticidas, taigi ji perskaite tavo skelbima, kad ieskai moters romantiskam seksui, ir pagalvojo - aciu, ne. Ir as ja puikiai suprantu

Irgi mintis .

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/17 19:30:38 19:30:38

samanta:
variantas: Pesticidas, taigi ji perskaite tavo skelbima, kad ieskai moters romantiskam seksui, ir pagalvojo - aciu, ne. Ir as ja puikiai suprantu

Irgi mintis .

Kliedesys. [b:1zgkylo5]Puikiai[/b:1zgkylo5] suprasti kito žmogaus NEĮMANOMA. Gali tik įsivaizduoti, kad puikiai supranti.

Samantta

S

481 įrašai

2010/01/18 10:05:15 10:05:15

samanta:
samanta:

Irgi mintis .

Kliedesys. [b:124uj36m]Puikiai[/b:124uj36m] suprasti kito žmogaus NEĮMANOMA. Gali tik įsivaizduoti, kad puikiai supranti.

Klonas gerai parašė, tik žodžio "kliedesys" nevartotų geriau.

dainelė

D

1512 įrašai

2010/01/18 11:13:10 11:13:10

samanta:
samanta:

Kliedesys. [b:37htfsk5]Puikiai[/b:37htfsk5] suprasti kito žmogaus NEĮMANOMA. Gali tik įsivaizduoti, kad puikiai supranti.

Klonas gerai parašė, tik žodžio "kliedesys" nevartotų geriau.

Samanta, [b:37htfsk5]kada nustosi pažymius kitiems rašyti[/b:37htfsk5]?

P.S. Šio komentaro autorystę man kaip DP narei priskyrė turbūt svetainės programuotoja(s).
Ne mano reikalas įrodinėti priešingai, juo labiau, kad tas komentaras niekaip man nekenkia.

Bet būdama jo(s) vietoj vis dėlto taip drąsiai nevadinčiau tikrove to, kas tik spėjama, yra didesnė ar mažesnė tikimybė.
Todėl prie spėjamo autoriaus vardo, manyčiau, turėtų būti pridėta bent žodžiai galbūt/ turbūt/ mes manome/ tikėtina/ greičiausiai ir pan.
O dar tiksliau būtų parašyti: komentuota iš tokio IP adreso, iš kurio paprastai rašo narys/ė NN.

O aš, kadangi neturiu asmeninio kompiuterio, per narystės čia laikotarpį naudojausi gal 10 skirtingų kompiuterių viešose vietose. Tai ir rašykit: komentuota iš tokio IP adreso, iš kurio narė NN. prie savo anketos jungėsi paskutinįkart ar prieš (metus ar dieną) ar dažniausiai. Autorystei patikimai nustatyti vien interneto duomenų nepakanka.
Bet anaiptol nesiūlau DP programuotojui/ai tobulintis seklio profesijoje. Mėgėjiškam svečių samantų gaudymui laiko ji(s) turi, o įvykdyti mano kaip DP narės pageidavimą patvarkyti programą, kad anketoje būtų galima pasirinkti, ar rodyti, ar nerodyti zodiako ženklą – tam veiksmui jau antrą mėnesį laiko neatranda.
P.P.S. Atsiprašau, jei nesimato lietuviškų raidžių. Toks kompiuteris dabar pasitaikė.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/18 12:16:55 12:16:55

dainelė:
Samanta, [b:zacem5bj]kada nustosi pažymius kitiems rašyti[/b:zacem5bj]?

Čia dabar jau kelios samantos . Ir jos beveik visos puikiai imituoja pirmąją. Sekite įvykius

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume