Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/14 17:05:05 17:05:05

Lochas:
Mano nick'as pats geriausias ir tikrai nekeisiu jo, nes atspindi mano vidu, mano pasiekimus ir dvasine busena. Nekazin kiek mama ir tetis su aplinka idejo man protelio, todel nesusivaldau ir rasau ka manau, todel visu damu atsiprasau, jei izeidziau. Adventas gi - atsiprasymu metas. Moteris gi yra zmogiskosios silumos, zmogiskojo grozio ir meiles etalonas. Likit visad sveikos ir grazios, kerincios ir laimingos, besiaukojancios ir kilniadvases, kilniasirdes asmenybes. Pagarbiai, - Loch'as

Viskas, noriu ištekėti už Locho.
Tik kad nežinau kur jam rašyti. Tai net negalėsiu čia verkti, kad patrauklūs vyrai neatrašo...

Pasileidusi

P

395 įrašai

2009/12/14 17:06:33 17:06:33

Svečias:
Lochas:
Mano nick'as pats geriausias ir tikrai nekeisiu jo, nes atspindi mano vidu, mano pasiekimus ir dvasine busena. Nekazin kiek mama ir tetis su aplinka idejo man protelio, todel nesusivaldau ir rasau ka manau, todel visu damu atsiprasau, jei izeidziau. Adventas gi - atsiprasymu metas. Moteris gi yra zmogiskosios silumos, zmogiskojo grozio ir meiles etalonas. Likit visad sveikos ir grazios, kerincios ir laimingos, besiaukojancios ir kilniadvases, kilniasirdes asmenybes. Pagarbiai, - Loch'as

Viskas, noriu ištekėti už Locho.
Tik kad nežinau kur jam rašyti. Tai net negalėsiu čia verkti, kad patrauklūs vyrai neatrašo...

Čia aš

Smikis

S

3 įrašai

2009/12/14 17:12:39 17:12:39

na bet ir reikalavimai pas vienisa siela.ugis,svoris,issilavinimas,pareigos,o pareigos uzkart atskleidzia uzdarbi.o poto verkslena,kad tie kurie yra idealiu ismatavimu ir pareigu jai neatraso.tai jei dar nesupratai auksiniam berniukam,reikia auksiniu mergaiciu,o ne siaip cia kazkokiu intelektualiu

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/12/14 17:33:00 17:33:00

Daili krūtinė – vyrų džiaugsmas ir moters puošmena. Ji padeda susilaukti, anot Locho, daugiau ir laiškų. Kad galėtumėte ja didžiuotis, rūpinkitės ne tik jos grožiu kasdien, bet ir lygiaverčiu vyru taip pat, kurį sutiksite savo gyvenimo kelio vingiuose. Nieks kits taip neivertins jūsų krūtų stangrumo ir formų, kaip mylimasis. Laimė, sveikata ir grožis priklauso ir nuo tinkamo partnerio elgesio su ja. Ne tik nuo krūtinę laikančių raumenų būklės ir jungiamojo audinio stiprumo. Kad krūtinės oda būtų labiau prižiūrėta, o raumenys - stipresni, reikia intymaus gero vyro masažo, tuo jos forma tada bus gražesnė. Mylintys, gerbiantys moterį vyrai žino, kad krūtinės oda yra gerokai švelnesnė už veido odą, todėl ja rūpintis reikia kasdien. Todėl, anot Ella Endlich, moterims ne tik reikia rūpintis kūnu, kad gauti daugiau laiškų, bet ir dažniau mums sakyti gražias mintis ar padainuoti:
„Ein Mann, der sein Leben, sein Herz für ich gibt
Ein Kuss, der die Nacht und den Zauber besiegt
Siehst du, was ich sehe
Auch Wunder können geschehen
Dann wünsch ich mir Flüsse, die Wasser noch führen
Dornen, die weichen und Rosen, die blühen“
Küss mich, hab mich, lieb mich
Für immer küss mich, halt mich, lieb mich”
Dažniau atlikinėti kūno ir sielos masažą - pamaloninti save.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/14 21:24:16 21:24:16

smikis: nauksiniam berniukam,reikia auksiniu mergaiciu,o ne siaip cia kazkokiu intelektualiu

Taigi, čia ir bus šuo pasikasęs kodėl jie neatsako .

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/14 21:28:17 21:28:17

Lelis Borgia: Todėl, anot Ella Endlich, moterims ne tik reikia rūpintis kūnu, kad gauti daugiau laiškų, bet ir dažniau mums sakyti gražias mintis ar padainuoti:
Siehst du, was ich sehe

Buk gerutis, įdėk ir gaidas- noriu tuoj pat pradėti mokintis! O naktį iš šeštadienio į sekmadienį atliksiu serenadą jam po langais - mažne tada jis supras, kad tik jį vieną myliu...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/12/14 23:12:48 23:12:48

Ir kada tos moteriskes supras, kad serenadas turi dainuoti vyrai...

o kol nesupras-taip ir mokinsis dainuoti-tik dainuoti nebus kam...

samantta:
Lelis Borgia: Todėl, anot Ella Endlich, moterims ne tik reikia rūpintis kūnu, kad gauti daugiau laiškų, bet ir dažniau mums sakyti gražias mintis ar padainuoti:
Siehst du, was ich sehe

Buk gerutis, įdėk ir gaidas- noriu tuoj pat pradėti mokintis! O naktį iš šeštadienio į sekmadienį atliksiu serenadą jam po langais - mažne tada jis supras, kad tik jį vieną myliu...

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/14 23:53:13 23:53:13

mangofruit0406: Ir kada tos moteriskes supras, kad serenadas turi dainuoti vyrai...
o kol nesupras-taip ir mokinsis dainuoti-tik dainuoti nebus kam...
samantta:
Lelis Borgia: Todėl, anot Ella

Atsibuskite, šiais laikais moterys dainuoja serenadas, o ne vyrai! Tai kad laukiame gaidų ir pirmyn - užimti pozicijos po langais. O tai kitos "nudainuos" mūsų nužiūrėtuosius:( . Paskaitykite, ką vyrai rašo - laikai pasikeitė.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/12/15 07:26:28 07:26:28

Išties, dabar mus, eilinius vyrus, pliekia kas tik netingi, o giria tik elitinius: grynaveislius kaip a la Paulauskas plius Uspaskis arba docentas Bosas. Mums nebėr kur dėtis – tik nusišauti, o gyvenimas toks puikus ir mielas, kad visai nesinori to daryti. Beveik visi moterų žurnalai, TV laidos tarkuoja mus ir giria oligarchus – nomenklatūrą. Tik viena Ella Endlich prieš šventes bepamalonina tuos, kurie nepasiduoda madai ir moka ne vien didžiūnų kalbas - rusų ir anglų. Bet laikai pasikeitė dar kartą, krizė, nuosmūkis, nuopuolis, o gyventi ir mylėti džiaugtis gyvenimu norisi ir esant paprastu žmogum laukti savos Lili Marleen po žibintu naktį parke ar kur nors kitur, kaip mūsų seneliai kažkada.
P.S. O Ella Endlich: "Küss mich, halt mich, lieb mich" galit susirasti internete, Youtube'ėje ir pan. Na, bet tai tik tarp kitko, nesupraskite vienareikšmiškai.

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/16 11:29:40 11:29:40

Human: Lombarghini bent esi dirbes(usi) darbininku kad suprastum kas tai yra?

Vienisa siela nemanai, kad kartais darbininkas gali buti intelektualesnis ir daugiau ispruses nei vadovaujancias pareigas einantis asmuo?

Galbūt, bet vargu, ar intelektualus žmogus ilgai galėtų dirbti tik fizinį darbą... Ko gero, jį domintų kitokios perspektyvos.
P.S. Nemanau, kad verta gilintis į šią temą. Aš pasakiau tik savo subjektyvią nuomonę.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume