Vieniša_siela: mangofruit0406: Ar galėtų temos autorė paaiškinti, kas yra gražus vyras?
Gražus fiziškai?
Dvasiškai nelabai tikiu, kad galėtų būti, nes nuotraukos rodo tik veidą.Deja.
Nevartojau žodžio "gražus", o tik "patrauklus". Patrauklus man (MAN, o ne kažkam kitam) yra toks, kuris padoriai atrodo (tvarkingai apsirengęs, normalaus ūgio, svorio, malonių veido bruožų, pozuoja ne su pripučiama lėle arba ne su alaus buteliu rankoje), normaliai prisistatęs ir aprašęs, ko ieško (ne "ieškau mergos iš Kavno" ar pan.), taip pat toks, kurio anketiniai duomenys rodo jį esant išprususiu ir įdomiu žmogumi (paprastai t.y. aukštasis išsilavinimas ir darbas, kurio pobūdis ne "darbininkas", atkreipiu dėmesį, kad skiltis, kiek turi pinigų, man nelabai rūpi). Dar man imponuoja, jei žmogus nėra tikintis (nes tikėjimas man - tam tikra dogma, o pritariančiųjų dogmoms aš nelabai mėgstu).
Šauniai aprašei, Vieniša siela, manau, visos sutiks su tokiu apibūdinimu. Tik pridursiu, kad galėtų būti ir darbininkas, visokių jų būna, net su išsilavinimu - metas toks...O kai pažymi, kad tikintis - irgi ne visada yra taip, nes kiti iš įpročio rašo, kad taip, jie tikintys, katalikų bendruomenei priklauso, bet bažnyčioje nesilanko.