Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Lochas

L

97 įrašai

2009/12/14 08:10:32 08:10:32

kora:
samantta:
Lochas: Per prastos krūtys, reiktų pasididinti. Va tada ir parašys gražuoliukai. Užsirašyk į eilę pas plastines chirurgijos dievaitį ir apie tai pranešk laiškelyje, kad viskas bus lux - čiki.

Niekada nekeisk savo nicko, žmogau.

Manau, nickas puikiai tinka zodziu sampratai tiesiogiai...

Mano nick'as pats geriausias ir tikrai nekeisiu jo, nes atspindi mano vidu, mano pasiekimus ir dvasine busena. Nekazin kiek mama ir tetis su aplinka idejo man protelio, todel nesusivaldau ir rasau ka manau, todel visu damu atsiprasau, jei izeidziau. Adventas gi - atsiprasymu metas. Moteris gi yra zmogiskosios silumos, zmogiskojo grozio ir meiles etalonas. Likit visad sveikos ir grazios, kerincios ir laimingos, besiaukojancios ir kilniadvases, kilniasirdes asmenybes. Pagarbiai, - Loch'as

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/14 11:47:01 11:47:01

mangofruit0406: Ar galėtų temos autorė paaiškinti, kas yra gražus vyras?
Gražus fiziškai?
Dvasiškai nelabai tikiu, kad galėtų būti, nes nuotraukos rodo tik veidą.Deja.

Nevartojau žodžio "gražus", o tik "patrauklus". Patrauklus man (MAN, o ne kažkam kitam) yra toks, kuris padoriai atrodo (tvarkingai apsirengęs, normalaus ūgio, svorio, malonių veido bruožų, pozuoja ne su pripučiama lėle arba ne su alaus buteliu rankoje), normaliai prisistatęs ir aprašęs, ko ieško (ne "ieškau mergos iš Kavno" ar pan.), taip pat toks, kurio anketiniai duomenys rodo jį esant išprususiu ir įdomiu žmogumi (paprastai t.y. aukštasis išsilavinimas ir darbas, kurio pobūdis ne "darbininkas", atkreipiu dėmesį, kad skiltis, kiek turi pinigų, man nelabai rūpi). Dar man imponuoja, jei žmogus nėra tikintis (nes tikėjimas man - tam tikra dogma, o pritariančiųjų dogmoms aš nelabai mėgstu).

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/14 12:02:26 12:02:26

Vieniša_siela:
mangofruit0406: Ar galėtų temos autorė paaiškinti, kas yra gražus vyras?
Gražus fiziškai?
Dvasiškai nelabai tikiu, kad galėtų būti, nes nuotraukos rodo tik veidą.Deja.

Nevartojau žodžio "gražus", o tik "patrauklus". Patrauklus man (MAN, o ne kažkam kitam) yra toks, kuris padoriai atrodo (tvarkingai apsirengęs, normalaus ūgio, svorio, malonių veido bruožų, pozuoja ne su pripučiama lėle arba ne su alaus buteliu rankoje), normaliai prisistatęs ir aprašęs, ko ieško (ne "ieškau mergos iš Kavno" ar pan.), taip pat toks, kurio anketiniai duomenys rodo jį esant išprususiu ir įdomiu žmogumi (paprastai t.y. aukštasis išsilavinimas ir darbas, kurio pobūdis ne "darbininkas", atkreipiu dėmesį, kad skiltis, kiek turi pinigų, man nelabai rūpi). Dar man imponuoja, jei žmogus nėra tikintis (nes tikėjimas man - tam tikra dogma, o pritariančiųjų dogmoms aš nelabai mėgstu).

Šauniai aprašei, Vieniša siela, manau, visos sutiks su tokiu apibūdinimu. Tik pridursiu, kad galėtų būti ir darbininkas, visokių jų būna, net su išsilavinimu - metas toks...O kai pažymi, kad tikintis - irgi ne visada yra taip, nes kiti iš įpročio rašo, kad taip, jie tikintys, katalikų bendruomenei priklauso, bet bažnyčioje nesilanko.

Human

H

653 įrašai

2009/12/14 12:56:20 12:56:20

Is viso sito galima tik teigti, kad paprastam zmogeliui darbininko klases minusas is kart pagal ja. . Seniau darbo liaudi megdavo, o dabar jei dirbsi darbininku tada esi juodzius taip iseina pagal siuolaikines panu tendencijas zavu . .

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/14 14:16:37 14:16:37

Human: Is viso sito galima tik teigti, kad paprastam zmogeliui darbininko klases minusas is kart pagal ja. . Seniau darbo liaudi megdavo, o dabar jei dirbsi darbininku tada esi juodzius taip iseina pagal siuolaikines panu tendencijas zavu . .

Darbininkui - darbininkė Ir atvirkščiai... Esmė ne "pagarba - nepagarba", "juodžius - balčius", bet aš pati (manau) esu intelektuali mergina Man svarbu, kad mano gyvenimo draugas būtų apsišvietęs, intelektualus žmogus, o tarp darbininkų tokių - mažuma Šaunu, jei tas darbininkas skaito knygas, išmano teisę, politiką, gali argumentuotai diskutuoti ir pan. Bet jei ne - aš neturėčiau, ką su tokiu žmogumi veikti Ieškau panašaus į save

Lombarghini

L

10 įrašai

2009/12/14 14:23:06 14:23:06

"Seniau darbo liaudi megdavo, o dabar jei dirbsi darbininku tada esi juodzius taip iseina pagal siuolaikines panu tendencijas" - nu taip jau iseina. Labai zavu, galit pasikarti, kas be diplomo, - Sodrai ir Lietuvai bus geriau - palengves. O ir damos atsikveps: neisilavine nedrums ramybes.

Human

H

653 įrašai

2009/12/14 15:21:13 15:21:13

Lombarghini bent esi dirbes(usi) darbininku kad suprastum kas tai yra?

Vienisa siela nemanai, kad kartais darbininkas gali buti intelektualesnis ir daugiau ispruses nei vadovaujancias pareigas einantis asmuo?

kora

K

2495 įrašai

2009/12/14 15:36:52 15:36:52

Lochas:
kora:
samantta: ...
Niekada nekeisk savo nicko, žmogau.

Manau, nickas puikiai tinka zodziu sampratai tiesiogiai...

Mano nick'as pats geriausias ir tikrai nekeisiu jo, nes atspindi mano vidu, mano pasiekimus ir dvasine busena. Nekazin kiek mama ir tetis su aplinka idejo man protelio, todel nesusivaldau ir rasau ka manau, todel visu damu atsiprasau, jei izeidziau. Adventas gi - atsiprasymu metas. Moteris gi yra zmogiskosios silumos, zmogiskojo grozio ir meiles etalonas. Likit visad sveikos ir grazios, kerincios ir laimingos, besiaukojancios ir kilniadvases, kilniasirdes asmenybes. Pagarbiai, - Loch'as

Uz linkejimus ACIU.

P.S. Manau, mama ir tetis bei aplinka labai neapsiriko.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/14 15:46:38 15:46:38

Vieniša_siela: Šaunu, jei tas darbininkas skaito knygas, išmano teisę, politiką, gali argumentuotai diskutuoti ir pan. Bet jei ne - aš neturėčiau, ką su tokiu žmogumi veikti Ieškau panašaus į save

Tokių darbininkų tikrai sutiksite - turiu pažistamų (abiejų lyčių) baigusių teisę ir ne tik, ir dirbančių darbininkų darbą. Nes diplomai šiais laikais negarantuoja darbo pagal specialybę.

Lombarghini

L

10 įrašai

2009/12/14 16:27:31 16:27:31

Be abejo, kad esu ir zinau, ka tai reiskia. Todel realiai zinau ir maciau, kad kartais darbininkas gali buti intelektualesnis ir daugiau ispruses nei vadovaujancias pareigas einantis asmuo ar banko prezidentas Juliuko vardu? Nemegstu tu, kurie ispruso tik sekmingai vede itakingo nario dukra ir viskas pasiekta, o visi like tuscia vieta.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume