Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/16 14:34:11 14:34:11

Mano pusės metų pastebėjimai šioje DP svetainėje rodo, kad iš tikrųjų yra žymiai daugiau patrauklių intelektualių moterų, negu tokių pat vyrų (atsiprašau vyrų, bet yra kaip yra). Todėl vyrams ir atrodo, kad mūsų reikalavimai per dideli. Man rodos, nėra per didelių ar per mažų reikalavimų, per gerai ar per blogai apie save manančių (su nedidelėm išimtim) - yra tik skirtingi žmonės.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/16 14:36:34 14:36:34

Svečias:
samanta:
pasileidusi:

Na taip, taip, aš čia tik su jumoru rašiau . Bet pastebima, kad vien pasyvus laukimas pas langelį jau vyro nepadės surasti kaip seniau - tuom ir pasikeitė laikai, o gal ne?

tikrai ne, pasyvus laukimas nepadėdavo ir seniau

ten buvau aš

Pasileidusi

P

395 įrašai

2009/12/16 14:47:11 14:47:11

cc:
Vieniša_siela:
Šiaip manau, kad visus tuos reikalavimus, kuriuos keliu, aš ir pati atitinku, tai nelaikau jų kažkokiais "auksiniais" O šiaip žmogus, kuris neatskiria pareigų nuo išsilavinimo, akivaizdžiai nėra "kažkoks intelektualas" Su tuo ir sveikinu

Jeigu jau tikrai niekais taip neatrašo, reiškia per daug aukštai save vertini.
O jeigu neskiri išsilavinimo nuo intelekto, tai tikrai neesi labai išsilavinus Su tuo ir sveikinu

Nesutikčiau. intelektas leidžia pajusti abstrakčius ryšius tarp savokų ir suprasti vartojamų sąvokų niuansus. Taigi, žmogus žinantis mandrą žodį, bet vartojantis jį ne pagal paskirtį veikiau stokoja intelekto,o ne išsimokslinimo.
Rašau išsimokslinimo, nes vistik išsilavinimas, erudicija - jau reikalauja abiejų - tiek apsiskaitymo, tiek intelekto.

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/16 14:48:06 14:48:06

Svečias:
samanta:
pasileidusi:

Na taip, taip, aš čia tik su jumoru rašiau . Bet pastebima, kad vien pasyvus laukimas pas langelį jau vyro nepadės surasti kaip seniau - tuom ir pasikeitė laikai, o gal ne?

tikrai ne, pasyvus laukimas nepadėdavo ir seniau

Nesakykit, man padėdavo; prieidavo gatvėje, renginyje, kitur...ir dar ne taip paprasta atsikabinti būdavo. O aš pasyvi buvau. Vat kaip.

Man dar nepasiseke

M

1 įrašai

2009/12/16 15:07:19 15:07:19

samanta: Gerbtini yra ir darbininkas, ir intelektualas - abiejų darbai yra reikalingi, prasmingi. Teoriškai jei nebūtų darbininkų - inžinieriai pvz. galėtų atlikti jų darbą (pasimokę, panagrinėję- nes tam jie turi intelekto potencialą). Gi retas darbininkas atliktų inžinieriaus darbą. Taip ir išeina, kad labiausiai norimi kandidatai yra išsilavinę žmonės. Darbininkams yra galimybė susipažinti su darbininkėmis - jie geriau supras vienas kitą. Ex-vyras buvo darbininkas. Žalioj jaunystėj tai kaip ir netrukdė. Toliau - aš "augau", o jis liko ten, kur buvo. Nesusikalbėjome. Dabar abu esame sutikę artimus žmones "pagal Jurgį ir kepurė". Jaučiuosi savo vietoj. Nors yra ir kitas pasakymas: "Gali nebūti tu poetu - bet [b:1gts2s28]Žmogumi[/b:1gts2s28] būt privalai".

Labai teisingai! Jeigu mano aplinka tokia, kad visi baige universitetus ir bendrauju su puikiais, linksmais, kurybingais, pasiausti megstanciais zmonemis - plataus akiracio, kodel tureciau nenoreti sutikti paprasto, bet neprasto !!!!!!!!!! vyruko? Visi mano aplinkos zmones yra puikus savo profesijose ir pomegiuose, jokio pasikelimo ir pizoniskumo nera. Kekvienam savo O vyrai pyksta ir pasikelusiomis moteriskes isvadina, sako jusu reikalavimai labai dideli. Ir kur tas ju dydis? Jeigu sedi MAXIMOS kasoje, tai ir dairykis prekiu iskrovejo, jei dirbi banke tai.... Ko gi taip dada vyrukai nirsta? Kitas dalykas, kad issilavinusiu vyru cia labai mazai o moteru daug Na bet ieskoti galima, kol dar kantrybes pakanka

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/16 15:15:04 15:15:04

cc:
Vieniša_siela:
Šiaip manau, kad visus tuos reikalavimus, kuriuos keliu, aš ir pati atitinku, tai nelaikau jų kažkokiais "auksiniais" O šiaip žmogus, kuris neatskiria pareigų nuo išsilavinimo, akivaizdžiai nėra "kažkoks intelektualas" Su tuo ir sveikinu

O jeigu neskiri išsilavinimo nuo intelekto, tai tikrai neesi labai išsilavinus Su tuo ir sveikinu

Šiaip nepasakyčiau, kad per gerai save vertinu, nes aplinkiniai neretai vertina mane šiek tiek geriau, nei pati save... Kita vertus, svoris, ūgis, išsilavinimas - gan objektyvūs kriterijai. Sunku čia kažkaip "pervertinti" ar "neprisivertinti". Intelektas, patrauklus veidas - jau subjektyvesni, bet aš žinau, apie ką būtent kalbu. Ir nemanau, kad pati neatitinku to, apie ką aš kalbu.
Dėl "visi"... Yra ir atrašančių, bet dabar man įdomu kiti - o būtent tie, kurie neatrašo. Ir man užtenka sveiko proto suvokti, jog vien tai, kad esu jauna, sakykim, padoriai atrodanti, siekianti išsilavinimo ir pan. nereiškia, jog turiu patikti kiekvienam. Aš puikiai suvokiu, kad galiu ir nepatikti. Klausimas tik: Negi sunku vis tiek atsakyti? Na, dėl kultūros...
P.S. Skiriu, bet išsilavinimas ir intelektas DAŽNAI labai susiję. Ir... Tiek kvailį galima rasti universitete, tiek genijų - bulvių lysvėje, bet... Dažniau visgi kvailys būna lysvėje, o genijus - universitete
Gilintis į visas įmanomas gyvenimo išimtis nenorėčiau.

cc

C

55 įrašai

2009/12/16 15:28:56 15:28:56

Pasileidusi:
Nesutikčiau. intelektas leidžia pajusti abstrakčius ryšius tarp savokų ir suprasti vartojamų sąvokų niuansus. Taigi, žmogus žinantis mandrą žodį, bet vartojantis jį ne pagal paskirtį veikiau stokoja intelekto,o ne išsimokslinimo.
Rašau išsimokslinimo, nes vistik išsilavinimas, erudicija - jau reikalauja abiejų - tiek apsiskaitymo, tiek intelekto.

Tai kad intelektas įgimta savybė, o ne įgyta. Klaidingas žodžių vartojimas nieko nesako apie intelektą, tai labiau sako apie žmogaus išsilavinimą. Tiek, kad aukštesnis intelektas leidžia lengviau įgyti išsilavinimą, tuo ir baigiasi intelekto ryšys su išsilavinimu.

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/12/16 15:28:56 15:28:56

10 puslapiu diskusiju vien tam, kad isauklet zmones, kuriems mes nepatinkam?
Naivu, ir ar reikia to?

Lochas

L

97 įrašai

2009/12/16 15:45:02 15:45:02

Vieniša_siela:
cc:
Vieniša_siela:

Šiaip nepasakyčiau, kad per gerai save vertinu, nes aplinkiniai neretai vertina mane šiek tiek geriau, nei pati save... Kita vertus, svoris, ūgis, išsilavinimas - gan objektyvūs kriterijai. Sunku čia kažkaip "pervertinti" ar "neprisivertinti". Intelektas, patrauklus veidas - jau subjektyvesni, bet aš žinau, apie ką būtent kalbu. Ir nemanau, kad pati neatitinku to, apie ką aš kalbu.
Dėl "visi"... Yra ir atrašančių, bet dabar man įdomu kiti - o būtent tie, kurie neatrašo. Ir man užtenka sveiko proto suvokti, jog vien tai, kad esu jauna, sakykim, padoriai atrodanti, siekianti išsilavinimo ir pan. nereiškia, jog turiu patikti kiekvienam. Aš puikiai suvokiu, kad galiu ir nepatikti. Klausimas tik: Negi sunku vis tiek atsakyti? Na, dėl kultūros...
P.S. Skiriu, bet išsilavinimas ir intelektas DAŽNAI labai susiję. Ir... Tiek kvailį galima rasti universitete, tiek genijų - bulvių lysvėje, bet... Dažniau visgi kvailys būna lysvėje, o genijus - universitete
Gilintis į visas įmanomas gyvenimo išimtis nenorėčiau.

Nieks nesako, kad jus nepasakete daug tiesos. Bet, Madame, intelektas ir protas ne labai tas pats. Tai labiau mastymo pakopos, o issilavinimas yra diplomas. Na, kaip Uspaskio ar Kirkilo. Abu jie yra auksciau uz visus diplomus ir nukvakusius jaunus ir senus mokslu daktarus ir docentuas, kad ir kiek ju nemegciau. Nusipirktas "po blatu" ir su neaiskiais kazkieno ketinimais diplomas... Intelektu laikomas sugebejimas teisingai ir logiskai samprotauti, o jums nelabai pavyksta. Su tuo galetume mes, darbininkai, ir pasveikinti, bet dar tai reiskia ir gebejima nuosekliai destyti mintis, o tai vel nekas gaunasi. Protas jau yra aukstesnis, nes padeda atrasti ir suvokti reiskiniu, ivykiu, nuotaiku, psichikos priezastis ir esme, suvokti esinija. O mastymas yra ir dar kai kas toliau ir giliau. Ismintis viso sito karaliene - filosofija. Taip kad ne kiekvienam absolventui ir diplomo turetojui tai yra ikandama, kad ir kiek jis daug popieriuku butu susirinkes ir isiteikes stipresniam- valdziai, direktoriui ar tironijai. Jums reiktu is naujo perskaityti "Dekamerona", gal tada geriau gautusi su minciu raiska. Gero vakaro, Madame ar Mademoiselle, ir keiskit nuomone kol ne velu, o senatveje bus beveik nebeimanoma.

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/16 16:19:07 16:19:07

cc:
Pasileidusi:

Tai kad intelektas įgimta savybė, o ne įgyta. Klaidingas žodžių vartojimas nieko nesako apie intelektą, tai labiau sako apie žmogaus išsilavinimą. Tiek, kad aukštesnis intelektas leidžia lengviau įgyti išsilavinimą, tuo ir baigiasi intelekto ryšys su išsilavinimu.

Ką reiškia konkretūs žodžiai, galima pasidomėti čia: http://www.lkz.lt/startas.htm
O ar intelektas įgimtas, ar įgyjamas yra klausimas, į kurį vienareikšmio atsakymo kol kas dar nėra. Bet šiaip manau, kad intelektą lemia ir įgimti gebėjimai, ir įgytos žinios. Kodėl Jūs manote, kad žmogaus intelektualumą nulemia tik įgimtos savybės, aš nežinau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume