Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/09 01:23:08 01:23:08

Gerbiami visko patyrę nariai,
Šioje svetainėje esu registruota gan seniai, tačiau aktyviau ja domėtis pradėjau visai neseniai. Aplinkybės taip susiklostė, kad užtikau poros simpatiškų vyrukų anketas ir... Nei vienas man neatsakė. Nesinaudojau vedliu. Tiesiog parašiau laiškučius... Paprastus, neįpareigojančius, draugiškus. Pirmą kartą dar pagalvojau, kad gal čia tam vienam taip nepatikau, bet dabar pastebėjau, kad čia - dėsnis... Jei pirma parašai vyrui, kuris normaliai atrodo ir aprašymas ne pats neįdomiausias, tai jis net nepasivargins tau atrašyti "atšok". Nemanau, kad esu gražuolė, bet ir ne pabaisa. Gyvenime susilaukiu vyrų dėmesio, DP taip pat kartais užkalbina visai malonūs ir simpatiški vaikinai. Tai ar čia man vienai taip? Ir kodėl taip yra? Negi jau vyrams sunku parašyti, kad "nepyk, tu - ne mano skonio" ar pan.? Kas lemia tokį "ignoravimą"? Vyrai, ar Jūs tiesiog nemėgstate moterų, kurios pirmos "parodo iniciatyvą"? O gal visiškai neatrašote toms, kurios neatitinka Jūsų standartų? Ir, galų gale, kodėl tada nenurodote anketose, kad pvz. "nerašykite pirmos. Neatrašysiu." arba "Mane domina tik gražios, lieknos, aukštos mėlynakės blondinės su magistro diplomu" ar pan.?
Ačiū už nuomones

Lombarghini

L

10 įrašai

2009/12/09 06:34:15 06:34:15

Jų manymu esi nepakankamai graži. Nepakankamai graži krūtine ir ne toks dailus užpakaliukas, kokio norėtų gražuoliukas mafukas. Ir kojos per trumpos.

xxx

X

308 įrašai

2009/12/09 07:05:30 07:05:30

Taigi krizė, vyrai pinigus bando uždirbt, tai susirašinėjimams laiko nelieka..

Human

H

653 įrašai

2009/12/09 09:37:41 09:37:41

xxx +1

Kartais kai matai kad ne tavo skonio, net nekreipi demesio. Nors pagalvojus atrasiau turbut i kiekviena, kuri buvo kazka rasius, nebent tas pirmas laiskas nesamoniu kratinys butu

PWD

P

56 įrašai

2009/12/09 09:45:02 09:45:02

Tokie yra ne tik vyrai, bet ir moterys. Priežastys manau gana aiškios - tylėjmas reiškia NE. O kodėl sako NE daug priežasčių. Pradedant jog su kuo nors jau bendrauja ir nenori suteikti bereikalingu vilčių, baigiant jog patrauklūs (visomis prasmėmis) nariai ieško patraukios (gal tik viena prasme) antros pusės.

Human

H

653 įrašai

2009/12/09 09:46:59 09:46:59

PWD bet matai pazystu keleta zmoniu, kurie yra labai patrauklus, bet jiem nesiseka naujose pazintyse Visad klausiau kodel cia taip, kol ne pamaciau kaip jie suformuluoja pirmus laiskus ar net pirmus zodzius snekant akis i aki

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/09 10:40:03 10:40:03

Man buna visaip: ir atrašo, ir neatrašo, ir pirmieji parašo. Aš asmeniškai atrašau visiems, man parašiusiems. Nebijau įsipareigoti ar įskaudinti, nes jei žmogus matau man netinka, moku parašyti taip, kad jis pats nusprendžia nebetęsti pažinties ir tikriausiai mano, kad tai jo sprendimas. Nepamanykit, kad rašau piktai ar grubiai - kaip tik priešingai. Moku panaudoti psichologinę taktiką. Žmogus lieka patenkintas, nes tai "jis" nusprendė netęsti pažinties, jo ego nenukentėjo, jis neprarado pasitikėjimo savimi. Ir man gerai.

Persona1297118296_db

P

252 įrašai

2009/12/09 10:48:47 10:48:47

man ne itin keista, kai neatrašo į pirmą laišką. na, nepatikai kažkuo, ir tiek.
įdomiau tampa vėliau. va, prieš kokią savaitėlę pradėjau vedlį su vienu žmogum- įdomu, kiek bendrumo turim ir pan. vedlį sėkmingai pabaigėm iki galo. ir viskas. nei žodžio, kaip ir vieniša_siela rašo- bent parašytų, kad nedomini, netinki jo skoniui ar pan. o dabar visiška tyla- ar tu jam nepatikai, ar jis laukia kažko iš tavęs, ar tiesiog neturi laiko. vienam tokiam brūkštelėjau laiškutį, sakė, būtinai parašys. ir vėl tyla. tai ir parašyk, kad "ne, nedomini". po kelių tokių kartų kažkaip nebekyla rankos pirmai rašyt

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/09 11:59:58 11:59:58

PWD: Tokie yra ne tik vyrai, bet ir moterys. Priežastys manau gana aiškios - tylėjmas reiškia NE. O kodėl sako NE daug priežasčių. Pradedant jog su kuo nors jau bendrauja ir nenori suteikti bereikalingu vilčių, baigiant jog patrauklūs (visomis prasmėmis) nariai ieško patraukios (gal tik viena prasme) antros pusės.

Ar galite matyti mano anketą? Kaip suprantu, ne. O gaila... Nes niekad gyvenime neturėjau kompleksų dėl išvaizdos. Ta prasme, buvo laikas, kai buvau labai sustambėjusi (bet svorį jau numečiau), buvo laikas, kai mačiau vienus ar kitus savo trūkumus, bet... Na, niekados nemaniau, jog esu Betė - bjaurusis ančiukas Jo, mano ūgis ne 1,72, o tik 1,68. Nešioju ne 34, bet 38 dydžio rūbus. Nesu blondinė, bet tamsiaplaukė. Kita vertus, turiu ne mažą krūtinę, riestą užpakalį ir dideles akis... Gyvenime komplimentų girdėjau daugiau, nei papeikimų (dėl išvaizdos, ta prasme) Tai tada man kyla klausimas... Kaip ta mergina turi atrodyti, kad jai atrašytų? Būtinai kaip "Olialia pupytė"? Ar jau tik tokios turi šansų? :O Ir negi tada taip sunku paminėti anketoje (aš jas visados perskaitau prieš rašydama), jog domina tik gražuolės? Tai ne... Ten dažniausiai kaip tik apie dvasinį grožį, dar kažką rašo...
Ir ar jau pas mus tapo nebe madinga tiesiog PABENDRAUTI? Jei mergina nėra aukšta, liekna blondinė su kilogramu špakliaus ant veido, tai ji jau nebeturi teisės net į komunikavimą?
Mane stebina, jog visi atsakymai tik apie tai, jog aš turbūt ne pakankamai graži... O tai jau tas grožis - esminė bendravimo sąlyga?

Gerasis Meskiukas

G

12 įrašai

2009/12/09 12:10:51 12:10:51

Kiek as susiduriu, patrauklios panos pirmos ir neraso. Jei jau pirma raso, tai kaip taisykle apkuni, neitin simpatiska, issiskyrusi, su vaiku. Tai yra tokios, kuriu vyrai patys savaime "nejama" ir "nekabina". Ir ka tokiu atveju atsakyt? Kartot ta banalia fraze "ne mano skonio"? Ar parasyt kelias frazes is gailescio? Tiesiog ignoruoji tokias zinutes ir tiek.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume