Pažintys Forum

Darnipora pazintys

ieskau vyro :D

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/29 09:27:52 09:27:52

Asta3:
Svečias:
Zygfrid: Man atrodo tik apsileidusios moterys vadina tvarkingas moteris vistomis. Joks soliariumas protui nekenkia. Protinga moteris visada susitvarko ir suranda tam laiko. [u:10pzrxpw]Isvaizda tiesiogiai atspindi zmogaus vidini pasauli[/u:10pzrxpw]

Toli nuvažiuosi !
swx

SWX, cia tarp kitko Zygfridas teisus, isvaizda tikrai atspindi zmogaus vidu, tik mano nuomone kiek kitaip:
nepamienu kieno buvo pasakecia apie voviere, kuri visa gyvenima rupinosi tik riesutais. Kol nesutiko lapes. Pastaroji pagyre ja turint labai grazia uodega, tik kiek nusiurusia. [u:10pzrxpw]Vat vovieraite visa vasara demesi skyre tik savo uodegai grazinti. Ziema liko be riesutu....[/u:10pzrxpw]
Jei moteris kiekviena diena atrodo kaip ka tik is salono isejus, tai savo vidaus tobulinimui jai elementariai nelieka laiko. Cia nieko smerktino, kiekvienas delioja prioritetus pagal save.

na pati kokiu tris kartus perskaityk ką parašei.
Išeik į gatvę daugiau nei puse brandus dėvi. Kita dalis juos antrina. Trečioji dalis "pankai". Na ok išorė pliaže, vienos nusiskutusios kitos ne. Vienos pavalgiusios kitos persikarusios. Na ką gali pasakyti apie tą žmogų?

Asmeniškai aš seniau mėgau suplėšitus drabužius. Seniau turėjau grupioką "trešą" visai įdomu su juo bendrauti.
Mieliau padiskutuočiau apie gyvenimo prasme su Zigfridu nei su Viktoru U.

swx
PS Zygrid apeik ją per šimta metrų

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/07/29 09:39:54 09:39:54

SWX as su tavimi irgi alus isgerciau. Bet Viktoro U nenuvertink- tikrai linksmas ciuvas. Visi mes pankai, kiekvienas savo srityje.

ps: zinai, kad as negaliu apeiti moters. o tos trixonomos lengvai gydosi... tik dar syki galima isitikinti, kad mokslinis laipsnis visiskai neatspindi moters padorumo ir pan...

Leo

L

543 įrašai

2009/07/29 09:46:11 09:46:11

[quote="mangofruit0406"]Bet juk nesakau, kad reikia būt susivėlus ar nešukuotai ar nesipraususiai. Sakau, kad nereikia sureikšminti nereikšmingų dalykų;
jau vaikai 4 metų moka praustis šukuotis ir valytis dantis. tai yra norma. o toliau...hmmm..[quote="Leo"][quote="mangofruit0406"]Vien išvaizda nieko nesako, brangusis Leo. nepamirškime, kad žmogus taip pat turi sielą,ne tik kūną..Ir kažkokias asmenines vertybes. Teisingai,su pudruota višta tam kartui gerai, po to apie ką kalbėsi-apie soliariumą, nagų lako spalvą ar pedikiūrą<<(kuri antot, autorės, viską daro pati)>P.S. Patarlė-pagal išvaizdą sutinka, pagal protą palydi.[quote="Leo"][quote="mangofruit0406"

apie tai ir kalbam, kad kai kuriu zmoniu supratimas apie estetika kaip 4 metu vaiko...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/07/29 09:47:09 09:47:09

Tikrai paliko neaišku, kur tų moterų ieškai..Gal stotyje??

beja, būtų smagu pamatyti tavo nuotrauką, o ne avatarą..

Zygfrid: SWX as su tavimi irgi alus isgerciau. Bet Viktoro U nenuvertink- tikrai linksmas ciuvas. Visi mes pankai, kiekvienas savo srityje.

ps: zinai, kad as negaliu apeiti moters. o tos trixonomos lengvai gydosi... tik dar syki galima isitikinti, kad mokslinis laipsnis visiskai neatspindi moters padorumo ir pan...

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/07/29 09:52:32 09:52:32

mangofruit0406: Tikrai paliko neaišku, kur tų moterų ieškai..Gal stotyje??
beja, būtų smagu pamatyti tavo nuotrauką, o ne avatarą..
Zygfrid: SWX as su tavimi irgi alus isgerciau. Bet Viktoro U nenuvertink- tikrai linksmas ciuvas. Visi mes pankai, kiekvienas savo srityje.

Ne stoty, o universitete

Leo

L

543 įrašai

2009/07/29 09:54:30 09:54:30

SWX
Nuo hugo boss kostiumo pasaulis nebus po kojomis, bet tam tikrose situacijose toks atrodo menkas dalykas gali tureti itakos. As pvz visada rimciau ziuriu i derybu oponenta kaip i busima partneri jei jis atrodo atitinkamai jo statusui, pareigoms, supranta etiketa, protokola ir t.t. Patikimiau, nes kyla maziau abejoniu del profesionalumo.
Lygiai taip pat ir asmenineje erdveje. Ko galima tiketis is moters Zigio taip hiperbolizuotai apibudintos? Jei ji nesugeba saves apsitvarkyti, tai kaip ji organizuos bendro gyvenimo savaja dali?Galbut turesi kelis kartus per savaite idomu pokalbi, bet savo namus paverst bomzynu...

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/29 10:42:17 10:42:17

Leo: SWX
Nuo hugo boss kostiumo pasaulis nebus po kojomis, bet tam tikrose situacijose toks atrodo menkas dalykas gali tureti itakos. As pvz visada rimciau ziuriu i derybu oponenta kaip i busima partneri jei jis atrodo atitinkamai jo statusui, pareigoms, supranta etiketa, protokola ir t.t. Patikimiau, nes kyla maziau abejoniu del profesionalumo.
Lygiai taip pat ir asmenineje erdveje. Ko galima tiketis is moters Zigio taip hiperbolizuotai apibudintos? Jei ji nesugeba saves apsitvarkyti, tai kaip ji organizuos bendro gyvenimo savaja dali?Galbut turesi kelis kartus per savaite idomu pokalbi, bet savo namus paverst bomzynu...

Kažkiek metų atgal, taip pat vasarą važiavau paskutinių derybų . Sumų neminėsiu, bet kaip kam būtų įspūdinga.Dėvėjau kostiumą, o užsakovas šortus. Po kabineta vaikščiojo basas. Pagaidino jis mane tada. Nuo to laiko pasikeitė mano nuomonė. Didžiausią projektą laimėjau devėdamas džinsus, kartais bevardį kostiumą.
Brangus ar ne brangus kostiumas niekaip neįtakoja sekmės. Profesionalumas savo sričiai, TAIP. Kartai brangūs "žaisliukai" netgi reikalus gadina, didesnių nuolaidų prašo.
Bet juk ne apie verslumą, o apie vidų ir išorę. Jei kelionė iki susitikimo tolimesnė dėviu šortus, treningą, džinsus ir pan. Kartais su švarku. Svarbu, kad švarūs drabužiai tai ir tiek.
Teko lankytis skuduryne, darbo biržoje?! nueikite, ir paskui man pasakykite, kad ten kategoriškai lankosi nieko verti, bedvasiai, neįdomus ar kokie kitokie asocialūs ar ten visi jau tokie susivėlę?!

Zigfrid, aš jo nenuvertinu. Priešingai turėčiau garbės iš jo gauti pamokų verslo klausimais. Žodžiu pakalbėti apie pinigus, bet ne apie gyvenimą.
swx

Leo

L

543 įrašai

2009/07/29 10:53:19 10:53:19

Svečias:
Leo: SWX

Kažkiek metų atgal, taip pat vasarą važiavau paskutinių derybų . Sumų neminėsiu, bet kaip kam būtų įspūdinga.Dėvėjau kostiumą, o užsakovas šortus. Po kabineta vaikščiojo basas. Pagaidino jis mane tada. Nuo to laiko pasikeitė mano nuomonė. Didžiausią projektą laimėjau devėdamas džinsus, kartais bevardį kostiumą.
Brangus ar ne brangus kostiumas niekaip neįtakoja sekmės. Profesionalumas savo sričiai, TAIP. Kartai brangūs "žaisliukai" netgi reikalus gadina, didesnių nuolaidų prašo.
Bet juk ne apie verslumą, o apie vidų ir išorę. Jei kelionė iki susitikimo tolimesnė dėviu šortus, treningą, džinsus ir pan. Kartais su švarku. Svarbu, kad švarūs drabužiai tai ir tiek.
Teko lankytis skuduryne, darbo biržoje?! nueikite, ir paskui man pasakykite, kad ten kategoriškai lankosi nieko verti, bedvasiai, neįdomus ar kokie kitokie asocialūs ar ten visi jau tokie susivėlę?!

Zigfrid, aš jo nenuvertinu. Priešingai turėčiau garbės iš jo gauti pamokų verslo klausimais. Žodžiu pakalbėti apie pinigus, bet ne apie gyvenimą.
swx

vakar as irgi turejau susitikima, kurio metu zmogus nusirenge marskinius, kad paziuretu etiketeje kokio dydzio nesioja:))
Esu bendraves ir su sortuotais ir treninguotais, bet supratimo neturejimas kur kada ir ka rengtis manes neikvepia. Bet tokiu susitikimu vienetai ir tai tikrai nepavyzdys. Galbut pasirodysiu snobas, bet ne veltui apie etiketa ir protokola rasomi vadoveliai.
Teko lankytis skuduryne. Bet kalbejau ne apie drabuziu kaina. Nera skirtumo su kokiu skustuvu barzda skuta vyrai, ar kokiu vasku kojas depiliuoja moterys. Svarbu kad butu rezultatas.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/07/29 11:04:25 11:04:25

Kaip bebutu keista, bet is patirties- diziausi kontraktai buvo su zmonemis, kurie devejo sortus. Taciau cia tik todel, kad zmones nors ir turi begale pinigu- yra visiski stuobriai. Bet as pasiliksiu prie savo snobiskumo- ir niekada nenuvertinsiu kostiumo. Kalbant apie etikete. Kostiumas turi buti GERAS, nes kitu atveju geriau nesivilkti to skuduro.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/07/29 11:06:30 11:06:30

Ir dar. Visada kreipiu demesi i rubus. Geri, brangus rubai neturi dideliu etikeciu- bet oij kaip matosi... Taip pat ir i laikrodi. Automobilis- jis gali buti lizinginis. Taciau jei zmogus nesioja brangius rubus- tai iskart galima pastebeti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume