Pažintys Forum

Darnipora pazintys

ieskau vyro :D

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/07/29 08:31:23 08:31:23

man labai idomu mango pati kokias pareigas uzimi, kokias aukstasias esi baigus? kiek kalbu moki ? kad aiskini apie mano proto trukuma

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/29 08:33:17 08:33:17

Zygfrid: Man atrodo tik apsileidusios moterys vadina tvarkingas moteris vistomis. Joks soliariumas protui nekenkia. Protinga moteris visada susitvarko ir suranda tam laiko. [u:1rs93pi9]Isvaizda tiesiogiai atspindi zmogaus vidini pasauli[/u:1rs93pi9]

Toli nuvažiuosi !
swx

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/07/29 08:41:18 08:41:18

Užimu gana rimtas pareigas rimtoje bendrovėje, moku keturias kalbas, laisvalaikiu dirbu gide ir vertėjauju.Taip pat esu mama, auginu dukrą. Dabar vasara, yra truputį relax, tai turiu laiko paskaitinėti forumus, blogus. Taip pat mano pomėgiai yra literatūra ir fotografija.

[img:1enhej5r]http://fotokudra.lt/files//S323979.jpg[/img:1enhej5r];

[img:1enhej5r]http://fotokudra.lt/files//S358469.jpg[/img:1enhej5r]

ADRIJANA: man labai idomu mango pati kokias pareigas uzimi, kokias aukstasias esi baigus? kiek kalbu moki ? kad aiskini apie mano proto trukuma

Leo

L

543 įrašai

2009/07/29 08:41:43 08:41:43

[quote="mangofruit0406"]Vien išvaizda nieko nesako, brangusis Leo. nepamirškime, kad žmogus taip pat turi sielą,ne tik kūną..Ir kažkokias asmenines vertybes. Teisingai,su pudruota višta tam kartui gerai, po to apie ką kalbėsi-apie soliariumą, nagų lako spalvą ar pedikiūrą<<(kuri antot, autorės, viską daro pati)>P.S. Patarlė-pagal išvaizdą sutinka, pagal protą palydi.[quote="Leo"][quote="mangofruit0406"

Isvaizda labai daug sako. Kaip zmogus sugeba organizuoti savo gyvenima ir t.t.
Netvarkingoje isvaizdoje dazniausiai buna tokia pat susivelusi siela.
Ir baikim diskutuoti apie gatves lygio 16 metu grazuoles oranziniais veidais ir tigrinem maikem. Kalbekim apie brandzias moteris.
O be to isorinis grozis vidiniam groziui netrukdo:)

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/07/29 08:52:22 08:52:22

Bet juk nesakau, kad reikia būt susivėlus ar nešukuotai ar nesipraususiai. Sakau, kad nereikia sureikšminti nereikšmingų dalykų;
jau vaikai 4 metų moka praustis šukuotis ir valytis dantis. tai yra norma. o toliau...hmmm..

Leo:
mangofruit0406: Vien išvaizda nieko nesako, brangusis Leo. nepamirškime, kad žmogus taip pat turi sielą,ne tik kūną..Ir kažkokias asmenines vertybes. Teisingai,su pudruota višta tam kartui gerai, po to apie ką kalbėsi-apie soliariumą, nagų lako spalvą ar pedikiūrą<<(kuri antot, autorės, viską daro pati)>P.S. Patarlė-pagal išvaizdą sutinka, pagal protą palydi.
Leo: [quote="mangofruit0406"

Isvaizda labai daug sako. Kaip zmogus sugeba organizuoti savo gyvenima ir t.t.
Netvarkingoje isvaizdoje dazniausiai buna tokia pat susivelusi siela.
Ir baikim diskutuoti apie gatves lygio 16 metu grazuoles oranziniais veidais ir tigrinem maikem. Kalbekim apie brandzias moteris.
O be to isorinis grozis vidiniam groziui netrukdo:)

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/07/29 09:06:11 09:06:11

O kaip apibudinti tokias moteris, kurios turedamos daktaro mokslini laipsni, isivaizduoja save intelektualemis. Todel neskiria demesio savo isvaizdai (neva ju vidinis pasaulis axujenas)- vaiksto apskurusios, neskustomis pazastimis, galva plauna per sventes, apaugusios varskemis ir smirda nuo trichonomu... Nors laiko save morales sergetojomis, bet dulkinasi su visiskais bomzais- nes normalus vyras i jas neziuri...

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/07/29 09:11:09 09:11:09

Svečias:
Zygfrid: Man atrodo tik apsileidusios moterys vadina tvarkingas moteris vistomis. Joks soliariumas protui nekenkia. Protinga moteris visada susitvarko ir suranda tam laiko. [u:33wikbjf]Isvaizda tiesiogiai atspindi zmogaus vidini pasauli[/u:33wikbjf]

Toli nuvažiuosi !
swx

SWX, cia tarp kitko Zygfridas teisus, isvaizda tikrai atspindi zmogaus vidu, tik mano nuomone kiek kitaip:
nepamienu kieno buvo pasakecia apie voviere, kuri visa gyvenima rupinosi tik riesutais. Kol nesutiko lapes. Pastaroji pagyre ja turint labai grazia uodega, tik kiek nusiurusia. Vat vovieraite visa vasara demesi skyre tik savo uodegai grazinti. Ziema liko be riesutu....
Jei moteris kiekviena diena atrodo kaip ka tik is salono isejus, tai savo vidaus tobulinimui jai elementariai nelieka laiko. Cia nieko smerktino, kiekvienas delioja prioritetus pagal save.

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/07/29 09:13:12 09:13:12

Zygfrid: O kaip apibudinti tokias moteris, kurios turedamos daktaro mokslini laipsni, isivaizduoja save intelektualemis. Todel neskiria demesio savo isvaizdai (neva ju vidinis pasaulis axujenas)- vaiksto apskurusios, neskustomis pazastimis, galva plauna per sventes, apaugusios varskemis ir smirda nuo trichonomu... Nors laiko save morales sergetojomis, bet dulkinasi su visiskais bomzais- nes normalus vyras i jas neziuri...

ir kiek realiai tu tokiu pazysti?

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/29 09:13:43 09:13:43

Na Leo į diskusija nelabai noriu veltis, galiausiai ne ta tema.
Sutinku kartu ir nesutinku su išsakyta pozicija. Keli argumentai.
Užtektu beieškantiems pamatyti viens kito nuotraukas ir jau galėtu susidaryti poros. Netiesa.
Mol išėjau į gatvę ir radau akimis. Netiesa. Na taip netvarkinga greit atskirsi, kiek jų viena iš "šimto" ir ta pati gal lekia iš "daržo".
Tipo užsidėsiu Boss kostiumą, pasaulis man po kojom. Netiesa tai miražas.
swx

Zygfrid: O kaip apibudinti tokias moteris, kurios turedamos daktaro mokslini laipsni, isivaizduoja save intelektualemis. Todel neskiria demesio savo isvaizdai (neva ju vidinis pasaulis axujenas)- vaiksto apskurusios, neskustomis pazastimis, galva plauna per sventes, apaugusios varskemis ir smirda nuo trichonomu... Nors laiko save morales sergetojomis, bet dulkinasi su visiskais bomzais- nes normalus vyras i jas neziuri...

Tokių nereikia apibūdinti, nuo tokių laikykis toliau, jei tau nepatinka. Savo dėmėsį nukreipk teisinga linkme...
Pažystu tokių žmonių, kurie sako tiesiai šviesiai ką galvoja, jei tu toks pasakyk kad ji smirdi. Jei esi kilnus, pasiūlyk ją išprausti.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/07/29 09:19:38 09:19:38

Xa, o tu pabandyk pasakyti morales sergetojai, kad jei laikas i venerini dispanseri tikrintis. Jau blet pasakai nekalba 2 savaites. O kad zuvim smirdi is toli, tai jai px- jos gi toks intelektas aukstas, kad jai zmogiski dalykai negali atsitikti...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume