Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ka Jums dave shi svietaine???

Ka Jums dave shi svietaine???

Lazdynai

L

922 įrašai

2009/10/18 14:44:12 14:44:12

Oho, Shariukai!

Tu toks galiunas, kad tau prie poros draugiu reikia dar ir keliu meiluziu!??

DarniPora.lt komanda

D

114 įrašai

2009/10/19 11:25:52 11:25:52

svecias_jau: si svetaine pakeite mano gyvenima 100 proc- tiksliau pateike galimybe ji pakeisti. cia radau savo vyra.visada buvau pries internetines pazintis. pirmas pasimatymas nuvyle, tada padariau kokiu puses metu pauze ir vel uzsiregistravau net nezinau kodel paciai juokas ima bet galiu drasiai sakyti aciu darniai porai

Labai nuosirdžiai Jus sveikiname! Linkime gražių ir darnių santykių, bei kantrybės "šlifuojant" aštrius kampus bei ieškant kompromisų. Darnūs santykiai - ne tik likimo dovana. Tai sunkaus darbo rezultatas. Tad tegu Jums nepritrūksta jėgų ir noro mėgautis vienas kitu.

byciok

B

21 įrašai

2009/10/20 05:35:37 05:35:37

kolkas dar nieko nedave

Slods

S

1 įrašai

2009/12/03 11:39:54 11:39:54

Recently I bought the Iphone 3Gs and was really excited, however, I was extremely disappointed with the selection of ringtones. I wanted to use a mp3 as a ringtone, so i searched on the internet and tried, Iringer and changing the name of the track converted from m4a to m4r and neither work. Please help.

iphone 3g unlocking

Ligija

L

3 įrašai

2009/12/03 13:24:49 13:24:49

Nieko nedavė ši svetainė-iš sistemos pasiųlytų narių gal per metus laiko vienas atsiliepė, bet jokio kontakto tikresnio nepavyko užmegzti. Niekas laiškų nerašo ir į parašytus neatsako. Parašyti tiems nariams, kurių nesiųlo sistema, galima tik susimokėjus mokestį. Kadangi esu laiva moteris, seniai gyvenu viena, tad bandžiau laimę ne vienoje pažinčių svetainėje -net ir nemokamoje tikrai nerašo vyrai savo iniciatyva. Nebent vedę arba 15 m jaunesni su konkrečia užuomina iškart susitikt ir pasimylėt...Tad esu įsitikinus, kad parašius ir susimokėjus nėra jokios tikimybės, kad gausi laišką...nebent su tekstu "labas labas" ir piešinuką.....
Beje, pradedančioms-nemanykit, kad mielai pateikusios savo tel.Nr., nuotrauką įgysit pranašumą. Mano praktika sako, kad tai nieko nereiškia. Vyro anketoje nurodymas "ieškau ilgalaikių santykių"visai nereiškia, kad taip ir yra-tiesiog vyrai žino, kad taip susilauks daugiau dėmesio. Iš tiesų Lietuvos realybė tokia, kad vyrai nuo 35 ir vyresni, išsiskyrę nesiruošia kurti ilgalaikių santykių, nes absoliuti dauguma kapanojasi skurde, neturi pastovios gyvenamos vietos, po skyrybų gyvena su tėvais, neišgali sumokėti alimentų, nežino ar ryt turės darbo, ar susimokės už nuomą...kai kurie drąsuoliai pasiėmę kreditus, puolė veidu į skurdą......kiekvienas save gerbiantis vyras kamuojasi dėl tokios padėties tad moteriai vietos jų gyvenime nėra...bet galima rasti labai lengvai moterų vienai nakčiai, savaitei, mėnesiui...

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/03 17:26:22 17:26:22

Taip, Ligija, liūdną vaizdelį nupiešėte . Bet jis yra realistinis tik iš dalies. Juk yra kas ir susiranda porą. Bet niekaip nesuprantu veikiančio mechanizmo: yra ieškančių ir niekaip nesurandančių vyrų ir yra tokių pat moterų. Kas mums trukdo surasti vieniems kitus? Ar atsirastų išminčius, kuris atskleistų to fenomeno paslaptį? Kas nors pasakys: rašykite patys. Betgi rašyta jau - abiejų pusių. Dažnai tyla.

PWD

P

56 įrašai

2009/12/03 21:33:30 21:33:30

Turiu šiek tiek duomenų, deja, nepaguodžiančių vyresnių moterų.
Užsiregistravusių narių vyrų ir moterų santykis pagal amžių:
iki 25m - moterų tik truputį daugiau;
nuo 25m iki 35m - moterų ženkliai daugiau;
virš 35m - užuojauta moterims.

Galiu tik padaryti išvada. Moterims artėjančioms prie 30m reiktu pradėti skubėti į pajudanti traukinį, nes vėliau teks vytis jau tolokai nuvažiavusį.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/03 22:03:12 22:03:12

Na, baisioji stastistika manęs kažkodėl negąsdina. Svarbu tikėti. Tik nesuprantama, kodėl jau kelintas 10-čia metų jaunesnis vyras ieško su manim pažinties, jei jaunesnių moterų pakanka? Štai ir šiandien man duota: sistema atsiuntė laišką, kad N narys susidomėjęs prašo atidengti nuotraukas. Nieko baisaus tame nebūtų, bet: narys ir vėl jaunesnis 10 metų, su žalingais įpročiais, ūgio dvigubai aukštesnio už mane; gyvena kitame Lietuvos krašte ir nesiruošia keisti gyv. vietos; jo kriterijus yra kurti šeimą ir turėti bendrų vaikų - visa tai visiškai priešinga mano kriterijams . Be to, ne pats man parašė, o per DP tarpininkavimą - nemaniau, kad ir taip galima . Gal žmogus nemoka skaityti ir rašyti? Va, ir dar vienas toks pat laiškas atėjo... Kyla klausimas - ar iš tikrųjų esu išranki?

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/04 22:20:56 22:20:56

Slods: Recently I bought the Iphone 3Gs and was really excited, however, I was extremely disappointed with the selection of ringtones. I wanted to use a mp3 as a ringtone, so i searched on the internet and tried, Iringer and changing the name of the track converted from m4a to m4r and neither work. Please help.

You have sought for help from the wrong subject . You should ask someone else about it.

Neonilin

N

3 įrašai

2009/12/08 12:47:30 12:47:30

galiu pasakyt tiek, kad nieko. Visos kurias pateikia sistema rodo ten pries 2metus gal tik jungesi, arba vyresnes uz mane metais dviem yra. kitokiu siulymu is moteru puses nesulaukiu. pasijungiu tik tiek kad siaip paziuret ar kas naujo yvyko ir pan

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume