Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ka Jums dave shi svietaine???

Ka Jums dave shi svietaine???

Dezi

D

17 įrašai

2009/07/24 18:27:28 18:27:28

Esu naujoke. Pabandzhiau panarshyti ir pamatyti vyrus, kurie chia isiregistrave, paskaichiau foruma ir shtai kokia nuomone susidariau ish to kas parashyta:
Niekas laishku nerasho, niekas susipazhinti nenori, visi laukia... tikriausiai , o ko?
Rasho forume... ish rashanchiu visi labai jauni...(pagal nikus, nezhiurejus anketas). ieshkantys vienadieniu greiTuku:)
Paskaichiau apie vishnias ir buchinius... duomenys uzhslaptinti... parashyta daug, bet neaishku ar tikri, realus zhmones tame dalyvavo...butu labai idomu vis delto KAS buvo... gal pakalbinchiau kokia ponia ir pona, gal pati susigundychiau sudalyvauti panashiame renginyje ...Jei buti tikra , tai butu parashyti atsiliepimai,kaip buvo gera ir smagu... kazhkosk uzhsakomaasis straispnis...
ish karto atsiprashysiu, jei kieno jausmus uzhgavau, bet tai man ish pirmu dienu...
Gal labai klystu??? (norechiau,kad taip i r butu)
bet labai norechiau Jusu nuomones, tie kurie ilgeliau, nei ash pradininke...
Gal chia tik forumas-pasishnekike i baigta???:)))
Jusu naujoke, Dezi:)

Buvau

B

56 įrašai

2009/07/24 19:04:02 19:04:02

Brangioji...buvau tame vakarėlyje, įspūdžiai tikri...Na aš nesu dinozaurė, man šiek tiek virš trisdešimt, bet mano sūnus ir tai geriau rašo nei tu....Nenoriu įžeisti, bet atsikratyk to infantiliško radžių derinio "sh"...tuomet gal ir komentarų gersnių sulauksi.sėkmės

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/24 19:11:29 19:11:29

na as cia esu susitikus tik su viena mergiana,taip taip mergina , pavaiksciuojom, kavos isgerem. ji buvo tikra. susipazinom per foruma, vyrai tik raso, ir rasanciu ne daug. as kai uzsiregeistravau saziningai daug kam parasiau, kai gaudavau suderinamu nariu anketas, kai kuriems irgi rasiau, bet - nieko. siai deinai esu susitykus su vienu vyru is kito tinklapio, kol kas tik viena karta, bendraujam kasdien, kaip ir patikom viens kitam, bet ...na tai ne visai ..JIS va tik tiek galiu pasakyt, pabendrausim , pamatysim. o cia esu tik forume, jau tikrfai nieko nekalbinu

Dezi

D

17 įrašai

2009/07/24 19:33:13 19:33:13

Buvau: Brangioji...buvau tame vakarėlyje, įspūdžiai tikri...Na aš nesu dinozaurė, man šiek tiek virš trisdešimt, bet mano sūnus ir tai geriau rašo nei tu....Nenoriu įžeisti, bet atsikratyk to infantiliško radžių derinio "sh"...tuomet gal ir komentarų gersnių sulauksi.sėkmės

aciu uz palinkejimus ir ivertinima, galiu s+h ir nerasyti, man dar lengviau:)
na, kaip rasau taip ir rasysiu, juk ne as svarbi Jusu gyvenime, o sunus, tad ji ir mokykite! stiliaus, gramatikos, gal iseis geras zmogus:)))) Linkejimai sunui:)

Dezi

D

17 įrašai

2009/07/24 19:37:24 19:37:24

elenka: na as cia esu susitikus tik su viena mergiana,taip taip mergina , pavaiksciuojom, kavos isgerem. ji buvo tikra. susipazinom per foruma, vyrai tik raso, ir rasanciu ne daug. as kai uzsiregeistravau saziningai daug kam parasiau, kai gaudavau suderinamu nariu anketas, kai kuriems irgi rasiau, bet - nieko. siai deinai esu susitykus su vienu vyru is kito tinklapio, kol kas tik viena karta, bendraujam kasdien, kaip ir patikom viens kitam, bet ...na tai ne visai ..JIS va tik tiek galiu pasakyt, pabendrausim , pamatysim. o cia esu tik forume, jau tikrfai nieko nekalbinu

Aciu!as dar palukesiu su rasymais sistemos pasiulytiems nariams. Linkiu susirasti savaji:) o ir bendravimas tai irgi nuostabu:)

Dokas

D

426 įrašai

2009/07/24 22:54:14 22:54:14

kiekvienam savo, man asmeniskai teko susipazint su labai skirtingom panom, kas galbut dideles naudos ir nedave, bet palengvino bendravima, o tai jau sis tas

audronevit

A

96 įrašai

2009/07/25 06:14:39 06:14:39

Davė galimybę susipažinti ( daugiau raštu) su daugeliu vyriškių ir patvirtino nuomonę, kad visi čia esantys yra gerokai dvasiškai sužeisti, nukentėję ir t.t. ir trokštantys supratimo bei meilės. Visi be išimties!!! Pati svetainė tai truputį apsunkina ir poros paiešką, ir bendravimą. Bet čia gausu naudingų psicholginių straipsnių , ir labai kultūringas bendravimas forumuose Labai malonu!!!

Edvardas1

E

16 įrašai

2009/07/25 13:51:11 13:51:11

Zinot, ponia, paskaicius toki teksta gali susidaryt nuomone, kad raso 10-13m. vaikas, kuriam dar toli grazu ne visi namie, bet tas ''labai jauni' kazkaip ismuse is veziu...
Sekmes Jums.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/25 16:46:06 16:46:06

Edvardas1: Zinot, ponia, paskaicius toki teksta gali susidaryt nuomone, kad raso 10-13m. vaikas, kuriam dar toli grazu ne visi namie, bet tas ''labai jauni' kazkaip ismuse is veziu...
Sekmes Jums.

Matyt pataike i 10, nes prasidejo asmeniniai uzgauliojimai!
Puikiai bendraujame!

AstaP.

A

56 įrašai

2009/07/25 20:21:28 20:21:28

audronevit: :) Davė galimybę susipažinti ( daugiau raštu) su daugeliu vyriškių ir patvirtino nuomonę, kad visi čia esantys yra gerokai dvasiškai sužeisti, nukentėję ir t.t. ir trokštantys supratimo bei meilės. Visi be išimties!!! Pati svetainė tai truputį apsunkina ir poros paiešką, ir bendravimą. Bet čia gausu naudingų psicholginių straipsnių , ir labai kultūringas bendravimas forumuose Labai malonu!!!

PRITARIU audronevit pasisakimui visiskai...... 

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume