Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/08/05 08:18:41 08:18:41

Ilgos paieškos neparodo nuoširdumo laipsnio. Man užkliuvo pasakymas, kad kažkas neištvertų nepakeitęs anketos... Kaip tai? Aš supratau, kad neištvertų nepersiregistravęs kitu vardu ar pan...

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/05 13:56:09 13:56:09

rudnosiukas: Ilgos paieškos neparodo nuoširdumo laipsnio. Man užkliuvo pasakymas, kad kažkas neištvertų nepakeitęs anketos... Kaip tai? Aš supratau, kad neištvertų nepersiregistravęs kitu vardu ar pan...

ta ir turejau galvoj, kad istrini anketa, o po kiek laiko registruojiesi su svieziom nuotraukom ir svieziom mintim.
kartais uzknisa klausimai, kodel TAIP ILGAI nieko neissirinkau.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/05 13:58:36 13:58:36

Moteris_Ji: nuo 2002 m.?! ir gali būti nuoširdus ir atviras ??? Na, kad bendravimo problemų turi, tai faktas. Per tiek laiko būti nuolatinėje paieškoje??? Nors, nors... o aš pati taip pat paieškose (tik nevirtualioso ))). Visaip gali būti, nereikia skubėti su vertinimais.

gal jis per ta laika pagyvent su kazkuo spejo,anketa paliko neveikiancia,o prisimine tik dabar?
pvz. man taip buvo

BB

Svečias

S

689 įrašai

2010/08/05 14:06:56 14:06:56

Svečias:
rudnosiukas: Ilgos paieškos neparodo nuoširdumo laipsnio. Man užkliuvo pasakymas, kad kažkas neištvertų nepakeitęs anketos... Kaip tai? Aš supratau, kad neištvertų nepersiregistravęs kitu vardu ar pan...

ta ir turejau galvoj, kad istrini anketa, o po kiek laiko registruojiesi su svieziom nuotraukom ir svieziom mintim.

Nu bet vistiek ydomu, kodėl tiek ilgai neissirinkai. Ar todėl, kad save laikai bjauria boba?

blondinė

B

41 įrašai

2010/08/05 20:23:23 20:23:23

Svecias:
Svečias:

Nu bet vistiek ydomu, kodėl tiek ilgai neissirinkai. Ar todėl, kad save laikai bjauria boba?

O reikia moteriai neissirinkti tik del to, kad laiko save bjauria?? ir kada mes nustosime kitus kritikuoti..

BjauriBoba

B

64 įrašai

2010/08/06 09:31:28 09:31:28

Sveciau, kad viska perskaitytum, rasau labai l e t a i.

per ta laika ne tik kad padraugaut, bet ir p a g y v e n t s p e j a u.
Ir kas tau sake, kad turiu isvaizdos ar bendravimo problemu?+

BB

Svečias

S

689 įrašai

2010/08/06 09:44:43 09:44:43

BjauriBoba: Sveciau, kad viska perskaitytum, rasau labai l e t a i.
per ta laika ne tik kad padraugaut, bet ir p a g y v e n t s p e j a u.
Ir kas tau sake, kad turiu isvaizdos ar bendravimo problemu?+
BB

tau ANT K A K T O S P A R A S Y T A ! BJAURI BOBA !
speju dejo mieles tas tavo sugyventinis po dvieju dienu kai issipagiriojo.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/06 09:55:42 09:55:42

Kaip pastebejau, didziausia cia problema-nesugebejimas diskutuoti, neizeidziant kito pasnekovo. Ar forumas belieka tik neurotisku asmenybiu issiliejimo vieta?

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/08/06 10:56:28 10:56:28

Svečias: Kaip pastebejau, didziausia cia problema-nesugebejimas diskutuoti, neizeidziant kito pasnekovo. Ar forumas belieka tik neurotisku asmenybiu issiliejimo vieta?

priklausomai kokie pasnekovai susitinka.

Vandenėė

V

37 įrašai

2010/08/06 11:43:13 11:43:13

teisybe pasakius, yra labai netgi bjauriu ir nekulturingu pasnekovu- man bandant uzstoti moteriska gimine, vieno is diskutuotoju buvau isvadinta "sutrauka"...na ka, kaip ir nesuregavau i sita epiteta, tikiuos tas zmogenas bent jau po to susigedo...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume