Na, nezinau, kodel jau taip Tau atsitinka As bendrauju cia irgi senokai , ir tikrai sutikau labai nuostabiu , geru zmoniu. Su kuriais buvau susitarusi ,su tais ir susitikau.Ir nei vienas nepabėgo Gaila, kad kol kas nesutikau tokio, kuri pamilciau, arba nepamilo manes , bet draugauti galejau . Tik noriu daugiau Butent be internetines pazinties, kitur sutikti "savo zmogu" neturiu vilties. Gi "Maksimoj" apsipirkinejanttikrai nieks nekalbins,laisvalaikiais bunu su vaikais, na - tai kur kitur susipazint? , o kadangi esu dar neišsiskyrusi, tai ir galimybiu mazai. Gal Tu turi kokiu spragu bendravime, ar pati lauki , nesiimi iniciatyvos? Galiu pasakyti, kad musu vyriškiai labai apatiski. Kol supratau, kad kalbinti turiu aš, o ne mane, praejo gal keli menesiai Gi prieš 20 metu buvo nepriimtina pirmutinei paskambinti ar uzkalbinti ...Persiaulejau Tarp kitko, beveik visada as vedlio klausimus uzdavineju. Na, man gal neraso todel, kad nemato nuotraukos,gal amziaus issigasta, gal- kad neissiskyrusi Ir zinau, kad savo tikraja meile sutiksiu .
ipolita: na maqno istorija lb juokinga, is tiesu tai internetu bendrauju gan seniai , bet pastaruoju metu kazkas pasidare atrodo bendrauji su zmogum ir viskas lb gerai, po to susitari susitikt ir viskas net lb gerai, ir staiga jis dingsta kaip i vandeni nei zinutes nei paaiskinimo na jokio zenklo nieko nepasako nepranesa ,ir net nezinau gal kas atsitiko o juk tai graziai bendravom ir tai jasu ne pirmas kartas tai pradeda atsibosti, todel ir netikiu sitom pazintim ir nemanau kad cia galima ka rasti todel ir nesitikiu cia visi melagiai ir apsimeteliai