Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

ziutalik

Z

301 įrašai

2009/07/11 10:42:40 10:42:40

Villte: Zinoma,tikiu, kad yra ir cia puikiu zmoniu, o kad netobuli-tai mes visi toki bet jo-kai tik po ilgo laiko paaiskeja, jog zmogus toli kazikur gyvena, kitos tautybes ar seimyninis statusas visai ne tas, kaip raso anketoj, -ner labai daug vilties teikiantis dalykas:-) Analogiskai ir su vyrais, zinoma, cia daug kas raso, kad vede vienisiais apsimeta, turbut...taip linksminasi , papildo savo nykia kasdienybe. Kai su zmogum kavinej susipazisti, tas tiesa, irgi rizikuoji daug nezinoti. nuo visko apsisaugot neimanoma. matyt tiesiog reikia issiugdyt atsparuma visoms sitoms internetinems apgaulems ar zaidimams ir kas netikra -vistiek atkris, jei tik pats nuosirdziai bendrauji, bet ir ne per daug atvirai intymiai, zinoma, kol asmeniskai ir geriau zmogaus nepazisti:-)
Na, bet man kol kas uzmegsti bent kiek idomesne ir trunkancia ilgiau nei keleta apsikeitimu mandagiom frazem (tipo "kaip sekasi":-)) nepavyko. Gal pavyks, o gal ir ne,pasikoregavo kazkaip nerealus lukesciai, gyventi reikia tiesiog savo gyvenima, kurti ji...ir tas man neblogai sekasi:-). Vasara-isvykstu atostogauti ir Jums visiems linkiu geru vasarisku dienu ,idomiu susitikimu,ir prasmingu patirciu:-)
_Vilte_

nekenciu ilgu postu - tiesiog tingiu skaityti

ipolita

I

5 įrašai

2009/07/11 11:33:27 11:33:27

na maqno istorija lb juokinga, is tiesu tai internetu bendrauju gan seniai , bet pastaruoju metu kazkas pasidare atrodo bendrauji su zmogum ir viskas lb gerai, po to susitari susitikt ir viskas net lb gerai, ir staiga jis dingsta kaip i vandeni nei zinutes nei paaiskinimo na jokio zenklo nieko nepasako nepranesa ,ir net nezinau gal kas atsitiko o juk tai graziai bendravom ir tai jasu ne pirmas kartas tai pradeda atsibosti, todel ir netikiu sitom pazintim ir nemanau kad cia galima ka rasti todel ir nesitikiu cia visi melagiai ir apsimeteliai

dariukx

D

41 įrašai

2009/07/11 13:55:11 13:55:11

jau tikrai ne visi melagiai ir apsimeteliai , palinkeciau daugiau sekmes ir kantrybes, kaip sakoma KANTRYBEDORYBE

Simutte

S

123 įrašai

2009/07/11 14:21:34 14:21:34

ipolita: na maqno istorija lb juokinga, is tiesu tai internetu bendrauju gan seniai , bet pastaruoju metu kazkas pasidare atrodo bendrauji su zmogum ir viskas lb gerai, po to susitari susitikt ir viskas net lb gerai, ir staiga jis dingsta kaip i vandeni nei zinutes nei paaiskinimo na jokio zenklo nieko nepasako nepranesa ,ir net nezinau gal kas atsitiko o juk tai graziai bendravom ir tai jasu ne pirmas kartas tai pradeda atsibosti, todel ir netikiu sitom pazintim ir nemanau kad cia galima ka rasti todel ir nesitikiu cia visi melagiai ir apsimeteliai

Buvo ir man tokiu atveju, bet, kaip sakoma, nenori-nereikia

martas

M

3 įrašai

2009/07/11 15:01:00 15:01:00

as po truputi nusiviliu.Jau tuoj bus 7 menesiai kai bendraujam su vyriskiu cia.As jo nemacius.Jis mane-taip-nuotraukoj.Su juo labai idomu kalbetis.Kalbam visom temom.Raso,kad as jam patinku,noretu manes.Bet mano kantrybe jau baigiasi.Nei nuotruakos siuncia,nei susitikt siulo.Absurdas kazkoks.As vos ne meilej prisipazistu jam,o jis slepiasi po lapais. Gal patarsit ka daryt. Nutraukciau viska,bet labai prie jo prisirisau,kaip prie savo zmogaus.Jis geras,atlaidus.Ar galima isimylet nemacius? Jam sakau,kad man jo isvaizda nesvarbi,bet kame reikalas,kad jis tempia taip ilgai guma?Gal kam buvo panasus atvejis?

Ženia

Ž

15 įrašai

2009/07/11 16:01:32 16:01:32

martas: as po truputi nusiviliu.Jau tuoj bus 7 menesiai kai bendraujam su vyriskiu cia.As jo nemacius.Jis mane-taip-nuotraukoj.Su juo labai idomu kalbetis.Kalbam visom temom.Raso,kad as jam patinku,noretu manes.Bet mano kantrybe jau baigiasi.Nei nuotruakos siuncia,nei susitikt siulo.Absurdas kazkoks.As vos ne meilej prisipazistu jam,o jis slepiasi po lapais. Gal patarsit ka daryt. Nutraukciau viska,bet labai prie jo prisirisau,kaip prie savo zmogaus.Jis geras,atlaidus.Ar galima isimylet nemacius? Jam sakau,kad man jo isvaizda nesvarbi,bet kame reikalas,kad jis tempia taip ilgai guma?Gal kam buvo panasus atvejis?

Martai tu juk esi vyras, tai nelabai suprantu ka tu cia rasai. Ar turi 2- ba anketa?

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/11 16:20:01 16:20:01

martas: as po truputi nusiviliu.Jau tuoj bus 7 menesiai kai bendraujam su vyriskiu cia.As jo nemacius.Jis mane-taip-nuotraukoj.Su juo labai idomu kalbetis.Kalbam visom temom.Raso,kad as jam patinku,noretu manes.Bet mano kantrybe jau baigiasi.Nei nuotruakos siuncia,nei susitikt siulo.Absurdas kazkoks.As vos ne meilej prisipazistu jam,o jis slepiasi po lapais. Gal patarsit ka daryt. Nutraukciau viska,bet labai prie jo prisirisau,kaip prie savo zmogaus.Jis geras,atlaidus.Ar galima isimylet nemacius? Jam sakau,kad man jo isvaizda nesvarbi,bet kame reikalas,kad jis tempia taip ilgai guma?Gal kam buvo panasus atvejis?

ieskok kito kandidato. sitas "zmogus" tavim naudojasi, ir , deja, bet nieko nebus.

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/11 16:21:11 16:21:11

ir dar ar as kazko nesupratau ar vyras su vyru bendrauja 7 men.?

ziutalik

Z

301 įrašai

2009/07/11 16:56:13 16:56:13

elenka: ir dar ar as kazko nesupratau ar vyras su vyru bendrauja 7 men.?

nekenciu keistu vyru

ugnelė

U

892 įrašai

2009/07/11 16:58:31 16:58:31

Labai normalu, kad vyras su vyru 7 mėn. nenori susitikti Juk vyriški pokalbiai ir internetu visai vaisingi:) PVZ. - apie žvejybą:) Arba moteris Ir daugeliui vyrų jų ''internetinio draugo'' išvaizda nėra svarbi...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume