Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ar yra internete vyru ieskanciu ne tik sexo ?

ar yra internete vyru ieskanciu ne tik sexo ?

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/10 18:54:24 18:54:24

papartynas:
Leo: O kaip sukruto vyrai:) Adriana su pagaliuku skruzdelyna pakrapste, net ne skruzdelyna, o tik salia:)) Kazkodel papartynas ir kiesux prieme asmeniskai:))

Tu bent jau perskaitei ka as parasiau ? Niekur niekas nesake - mes cia neieskom tetuliu seksui, taip kad niekas nieko asmeniskai neprieme
Leo, visi zino kaip tau patinka ADRIJANA ir kaip jai patinka tavo dzipas, taip kad nereikia cia savo drasos rodyt, kaip tikram vyrui uzstojant savo moteri

manau , kad smagu jei liko tikru vyru , uzstuojanciu moteri. savo ar ne savo. nes zitas forumas yra darnioje poroje, o ne siaip kokiam delfyje

Leo

L

543 įrašai

2009/06/10 18:55:09 18:55:09

papartynas:
Leo: O kaip sukruto vyrai:) Adriana su pagaliuku skruzdelyna pakrapste, net ne skruzdelyna, o tik salia:)) Kazkodel papartynas ir kiesux prieme asmeniskai:))

Tu bent jau perskaitei ka as parasiau ? Niekur niekas nesake - mes cia neieskom tetuliu seksui, taip kad niekas nieko asmeniskai neprieme
Leo, visi zino kaip tau patinka ADRIJANA ir kaip jai patinka tavo dzipas, taip kad nereikia cia savo drasos rodyt, kaip tikram vyrui uzstojant savo moteri

O! pasirodo jau yra legenda apie mane:))

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/10 18:57:29 18:57:29

Leo:
papartynas:

O! pasirodo jau yra legenda apie mane:))

legenda yra gerai, nes legenda yra viltis i kazka gero ir stebuklinga, o kol yra viltis-smagiau gyvent

Leo

L

543 įrašai

2009/06/10 18:58:22 18:58:22

Adriana! liudininku turiu, as tau tikrai patinku, islysk i dienos sviesa:)))

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/10 18:59:39 18:59:39

Leo: Adriana! liudininku turiu, as tau tikrai patinku, islysk i dienos sviesa:)))

na tai tikrai niekas nesake, bet jei pats taip manot, smagu ir man, uz ja

Leo

L

543 įrašai

2009/06/10 19:00:36 19:00:36

[jai patinka tavo dzipas, taip kad nereikia cia savo drasos rodyt, kaip tikram vyrui uzstojant savo moteri [/quote]

O! pasirodo jau yra legenda apie mane:))[/quote]
legenda yra gerai, nes legenda yra viltis i kazka gero ir stebuklinga, o kol yra viltis-smagiau gyvent [/quote]

Administratoriai uzdes mano ir Adrianos foto puslapio pradzioje ir dar nuo saves komentaru prides:)) Darni pora:))))

papartynas

P

483 įrašai

2009/06/10 19:02:20 19:02:20

elenka: manau , kad smagu jei liko tikru vyru , uzstuojanciu moteri. savo ar ne savo. nes zitas forumas yra darnioje poroje, o ne siaip kokiam delfyje

Kodel as tureciau pritart merginai, kuri sako, kad visiems vyrams is jos tik sekso reikia? Jei jau taip, tai negi pradejus bendraut to nuspet neimanoma? As nesakau, kad turi is karto apie kiekviena pamatyt ir suprast ko jam reikia ir ko jis iesko, taciau pabendravus, neimanoma, kad visiems tik sekso tereiketu. Is viso, kaip i temos klausima atsakyt butu galima? 1. "Ne, cia nera nei vieno vyro ieskancio normaliu santykiu" 2. "Taip, cia nei vienam vyrui sekso nereikia, jie jau turi meiluze, dabar tik zmonos truksta". Nu cmon.. Taip pat kaip cia pilna vyru nieko neieskanciu arba ieskanciu tik sekso, bet cia ne ka maziau ir moteru tokiais tikslais susirinkusiu. Teko susidurt, nelabai patiko, bet kokio velnio skelbtis? Kai ieskai tai ir randi, taip pat randi ir butent tai, ko ieskai. jeigu zinai ko ieskai....

Leo

L

543 įrašai

2009/06/10 19:02:38 19:02:38

elenka:
Leo: Adriana! liudininku turiu, as tau tikrai patinku, islysk i dienos sviesa:)))

na tai tikrai niekas nesake, bet jei pats taip manot, smagu ir man, uz ja

Elenka man jus irgi labai patinkat, lygiai tiek kiek Adriana:) As apskritai visus zmones labai myliu:)

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/10 19:06:44 19:06:44

papartynas:
elenka: manau , kad smagu jei liko tikru vyru , uzstuojanciu moteri. savo ar ne savo. nes zitas forumas yra darnioje poroje, o ne siaip kokiam delfyje

Kodel as tureciau pritart merginai, kuri sako, kad visiems vyrams is jos tik sekso reikia? Jei jau taip, tai negi pradejus bendraut to nuspet neimanoma? As nesakau, kad turi is karto apie kiekviena pamatyt ir suprast ko jam reikia ir ko jis iesko, taciau pabendravus, neimanoma, kad visiems tik sekso tereiketu. Is viso, kaip i temos klausima atsakyt butu galima? 1. "Ne, cia nera nei vieno vyro ieskancio normaliu santykiu" 2. "Taip, cia nei vienam vyrui sekso nereikia, jie jau turi meiluze, dabar tik zmonos truksta". Nu cmon.. Taip pat kaip cia pilna vyru nieko neieskanciu arba ieskanciu tik sekso, bet cia ne ka maziau ir moteru tokiais tikslais susirinkusiu. Teko susidurt, nelabai patiko, bet kokio velnio skelbtis? Kai ieskai tai ir randi, taip pat randi ir butent tai, ko ieskai. jeigu zinai ko ieskai....

as taip sakiau? jau senai su nieko nesusitikineju, bent 1 metai tai tikrai na praeityje buvo , ka cia slept
kiek pamenu rasiau, kad geras seksas jega, neatsisakyciau, tik geram seksui reikalavimu reikia. na taip manes dar niekas neizeidynejo, tuom, kad maisai mane su bet kuo. fi. nenoriu net kalbet, ignoras tau

papartynas

P

483 įrašai

2009/06/10 19:15:23 19:15:23

elenka:
as taip sakiau? jau senai su nieko nesusitikineju, bent 1 metai tai tikrai na praeityje buvo , ka cia slept
kiek pamenu rasiau, kad geras seksas jega, neatsisakyciau, tik geram seksui reikalavimu reikia. na taip manes dar niekas neizeidynejo, tuom, kad maisai mane su bet kuo. fi. nenoriu net kalbet, ignoras tau

Tu man geguzes pradzioj rasei, tuomet dar nebuvai paslepus nuotrauku, jeigu atkasi tarp susnies laisku, tai ok Bet ka jau cia su tais ignorais Ciao

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume