2009/11/04 17:04:21 17:04:21
ADRIJANA: jei yra idomu koks procentas ju kokie 2 is simto ?
kokia jusu merginos patirtis, nes mano paskutiniu metu labai nekokia..kabina makaronus ant ausu, tempia i lova kai negauna dingsta...ir ne pirmas jau toks................jau net nebesinori isvis su kuo nors is cia susitikinet...
Kabinti mergina vien del sexo tai cia yra zema tikrai, kas taip elgiasi, mano manymu troksta tik patenkinti savo zveriska instinkta "daugintis" xDDD arba pasipuikuoti kitu atzviliu sakydamas "va cia buvau su viena tokia, padariau ja ir t.t...) tai visu pirma cia savo didybes kelimas Panacsiai kai per liutu poravimosi meta xDDDDDD nu tikrai kvailai atrodo. Kam del vieno karto malonumo skaudinti zmogu gal but net ir visam gyvenimui? Toks zmogus sunkiai isimyli viena mergina, o jei ir isimyli tai kita mergina gali lengvai nuvilioti. ir tikrai galiu teigti kad, visiskai priesingu asmenybiu vyrai stipriai nukencia kaip apie juos taip manoma, kad "VISI VYRAI VIENODI IR YRA KIAULES" pirma manau kazkaip zeikia tai issiaiskinti ar per bendravima ar dar kaip nors o tada nesti purva i kais )))
2009/11/04 17:24:48 17:24:48
Svečias: Ne, nėra, - mums rūpi tik seksas ir turtingos damos. Žodžiu, su geru kraičiu.
na aš dar internete esu ieškojęs padangų ir kompui detalių.
aciu navaiti
A
114 įrašai
2009/11/04 20:05:45 20:05:45
lelekinas visas gyvenimas... vyrai tik gyvuliai ne zmones,,kada prades gryzt investicijios,,as savo pinigus pazadu paskirt dali finansu,,!!! uz vyru diskriminacijia,,,..
2009/11/05 07:22:18 07:22:18
ADRIJANA: jei yra idomu koks procentas ju kokie 2 is simto ?
kokia jusu merginos patirtis, nes mano paskutiniu metu labai nekokia..kabina makaronus ant ausu, tempia i lova kai negauna dingsta...ir ne pirmas jau toks................jau net nebesinori isvis su kuo nors is cia susitikinet...
Internete ieskanciu ne sexo nera, nebent zmogus impotentas arba jo lytinis potraukis psichologiskai ar fiziskai deformuotas (su galva negerai arba lytiniai organai nukrite. .). Kodel?
Nes kiekvienas instinktyviai susipazindami su zmogum ziurim ar jis patrauklus ar jis stiprus ir galintis jus pakereti. Jei atitinka jusu kriterijus reiskia pasamoniskai jus ji issirenkat kaip busima sekso partneri ir busima jusu vaiku teva ar motina. Tai yra instinktyviai, jus to net nesuprantat. Jei jus rinktumetes ne del sekso ir ne del busimu atzalu jus tada imkit sraige kokia ir snekekites kiaura diena kol ji per kambari perropos: isklausys, paguos. .
2009/11/05 07:55:19 07:55:19
Man tai atrodo kad yra tikrai normaliu. Bet to gal cia dar kokie kiti dalykai isivele...
Jei zmogus uzsiregistravo saite, reiskia nori rasti antra puse. O kas nenori kazin...
2009/11/06 13:42:38 13:42:38
Labai pritariu HUMAN - jeigu ieskai antrosios puses, neisvengiamai pagalvoji ir apie seksa.
2009/11/09 14:25:33 14:25:33
Neseniai buvau viename semirane. Jame labai graziai, juoko forma paaiskino, kodel kartais kyla tokie nesusipratimai, kad moteris, turedama rimtu ketinimu, susiduria suvyrais, kurie "vien sekso iesko". Ir viskas is to didelio noro patikti. Jeigu nori bendrauti, bet susikeli seksualias nuotraukas, vyras automatiskai apie nieka kita negali galvoti. Paprasta..
2009/11/09 16:16:38 16:16:38
As dar naujoke situose vandenyse, tad neturiu patirties. Nesu ejusi i akla pasimatyma su nepazistamuoju is virtualaus pasaulio. Man norisi realaus, tikro, apciuopiamo zmogaus, bet deja... Tai ir narsau pazinciu svetainese Kazkiek sirdies sopuli prislopina sitas uzsiemimas, nes nors trumpam atitraukia mintis nuo asmenines dramos.
2009/11/09 18:55:45 18:55:45
Skaitau as sia tema ir nesuprantu...Nejau visi vyrai kiaules arba impotentai.... Tie kurie nori sekso - kiaules, kiti-impotentai... tai kuriui gi mielosios moterys geriau buti??? Gal as koks nesveikas, bet neesu nei kiaule nei impotentas. Sexo man reikia, bet prisiregistravau ne meiluze susirasti ar kad "pergaliu" skaiciu pakelti. Tiesiog norisi rasti malonu zmogu, kuri nebutina pirma karta pamacius temptis i lova. Kaip yra barakudos, taip yra ir lovelasai. kaip yra prostitutes taip yra ir sitie na...uzmirsau kaip vadina. Vienu zodziu visur gyvenime yra pusiausvira ir nereikia matyti vien tik juoda ar vien tik balta...
2009/11/09 20:13:52 20:13:52
o as manau vienas kitas yra, bet LABAI JAU MAZAI. Mano drauge cia pabuvojo tik apie puse metu ir...........jau LAIMINGAI gyvena su vyru, kuri pasiule DP sistema.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume