Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kaip netapti su vyru draugais?

Kaip netapti su vyru draugais?

Leo

L

543 įrašai

2009/05/25 16:14:58 16:14:58

ADRIJANA: na draugu reikia..be ju jautiesi vienisa ..

As kol buvau nevedes turejau keleta. Bet dabar zmona mano geriausias draugas:)

elenka

E

2079 įrašai

2009/05/25 16:59:38 16:59:38

Hm: Dažnai, imi nuoširdžiai bendrauti su patikusiu vaikinu - atrodo supranti vienas kitą iš pusės žodžių. Susitinki vėl ir vėl ir žiūrėk, jis... tampa tavo geriausiu draugu. Pasakoja apie svajones, pasakoja apie sėkmes ir nesėkmes darbe ir galiausiai ima pasakoti apie... Savo meilės nuotykius, susitikinėjimus su kitomis merginomis...
Pasakykite kaip, KAIP NETAPTI VYRO DRAUGE? Kaip tapti jo mylimąja? Atrodo, kai nesi gražuolė, būtent švelnumas, supratimas, nuoširdumas ir traukia žmones. Bet kas, jei nori visiškai kitokios traukos?? Ką daryti ir ko nedaryti?

neimanoma tapti su vyru draugais. as tuo sventai tikiu. turejau daug tokiu draugu, kurie iki paskutines draugystes dienos sventai tikejo su manim pasimylet. o kas liecia mane. tai as turiu pora zydru draugu, bet normaliu ne, nes jei tau gera su zmogum, jei yra trauka ir draugyste tai tai jau tavo vyras , o ne draugas

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/25 17:53:28 17:53:28

na mano buves irgi buvo mano draugas...o paskui mes issikyrem...o draugu jau buvo nelike

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/05/25 20:26:51 20:26:51

nata002: Man atrodo turetum tuo tik dziaugtis..Juk is tokios paprastos draugystes labiau tiketina, jog gims nuosirdi tyra meile, kuri tesis visa gyvenima..
Man tai nuolat kyla klausimas, kodel as negaliu buti vyrui tik drauge..taip noretus vien nuosirdzios draugystes.. Man atrodo negrazioms, protingoms merginoms sekas labiau, jos stabilesnes, kazkuo kitu traukia vyrus, ju santykiai su vyrais buna patvaresni ir ilgalaikiai..

Nebūk juokinga... Protas, aišku, būtina sąlyga, bet negražumas... Vargu, ar tai kažką traukia. Autorei turbūt reikia pasidaryti fasado kapitalinį remontą Kartais vien gražaus vidaus neužtenka O tema, kaip suprantu, kaip tik apie tai...
Esi graži ir protinga - noriu, kad būtum MANO MOTERIS, esi TIK protinga - noriu, kad būtum mano DRAUGĖ... Va čia tiesa

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/25 23:17:21 23:17:21

jooo cia taikliai pastebeta

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/05/26 05:51:22 05:51:22

Na tiesiog fantastika - vyras yra ne draugas! Siurealistinis vaizdelis. Man tokia žmona, kuri būtų man ne draugė tikrai būtų nereikalinga. Kaip jūs nesuprantate, kad normaliam vyrui sekso maža. Taip, seksas labai svarbus – tai svarbi sudėtinė meilės dalis, žmogaus psichofiziologinis poreikis, kurį esi priverstas tenkinti su moterimi arba pats save. Būtinybė. Tą dalyką ne vyrai sugalvojo ir ne jie dėl to kalti, nes tai Gamtos, manykit, kad ir Dievo įsakymas, įstatymas – manykit kaip norit, vadinkit kuo norit, bet kurio vyrai netenkinti negali. Be jo nėra intymios, nėra lytinė meilės, nėra apskritai nieko gražaus, artimo ir mielo. Be draugiškumo ir saugumo, psichofiziologinio pasitenkinimo jausmo darni santuoka, darni šeima neįmanomi. Aišku, net sukūrę šeimas ir užauginę vaikus kai kurie sutuoktiniai nesijaučia draugais. O tai kuo jie jaučiasi leiskite paklausti, priešais? Vadinasi, netinkamus partnerius pasirenkate, ne tuos žmones įsimylite ir ne su tais kuriate šeimas. Suprantama, kad tai yra didelė problema ir ne visiems pasiseka sutikti savęs vertą partnerį, sutuoktinį, vyrą, mylimąjį, mylimąją, bet stengtis reikia, kurti reikia. Ir pradėti tam rengti reikia savo sūnus nuo pat gimimo, o ne tada, kai jie tampa pilnamečiais. Žmogus pats savaime žmogum netampa ir neužauga. Ji reikia užauginti, sukurti, išmokyti, išauklėti. Be drausmės nelabai tai pasiseka. Prigimtis, palikta savieigai tampa laukine ir beribe egoiste – tampa monstru. Tampa ir moterų niekintoja, žemintoja taip pat. O dabar daug kur šeimose tarp vyro ir žmonos vyksta nuolatinės peštynės, nuolatinės grumtinė kas ką greičiau įveiks. Gyvenant daugiabučiuose – tai tampa taip akivaizdu ir matoma, kad norisi kuo toliau no tokios visuomenės pasislėpti. Amžinas karas šeimose – karas mokykloje: “duok, duok į snukį, duok stipriau” – ar tai gyvenimpo credo, gyvenimo moto, ar to reikia vaikus mokyti? Čia nėra elementaraus draugiškumo ir supratingumo, nėra meilės, nėra nieko gražaus, šviesaus ir civilizuoto. Ar mums reikalinga tokia Barbarija?

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/26 14:40:23 14:40:23

ne apie tai kalba leli borgija...
normali pora turi but geri draugai kurie taip pat jaucia aistra vienas kitam...cia naturalu...o cia kalbam apie vyrus TIK draugus..tarkim man yra vaikinu i kuriuos kaip i vyrus as niekaip nepazvelgciau..jie labiau tokie broliukai as su jais nei seimos kada kursiu..nei miegosiu..nei draugausiu...

Ra

R

389 įrašai

2009/05/26 16:55:16 16:55:16

Aš tik norėjau pasakyti, kad šitame forume yra ir kvailesnių temų.

Svečias

S

689 įrašai

2009/05/26 17:30:54 17:30:54

Tikrai šita tema kvaila, bet ne visai - yra ir kvailesnių tai jau tikrai.

Pasislepes

P

172 įrašai

2009/05/26 17:30:58 17:30:58

Susidare toks ispudis,autore uzsimane to vaikinuko,kai sis pradejo pasakoti savo seksualinius nuotykius...o kas atsitiktu,jeis sis nustotu ta dares?vel pazvelgtum i ji tik kaip i drauga?...kur tas kabliukas?ir dar klausimas:ar pati rizikuosi ir bandysi ji kabinti,ar pasilaikyti ji draugu...ar pati zinai ko tau reikia,kai zinosi,zinosi ir ka daryti...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume