Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kaip netapti su vyru draugais?

Kaip netapti su vyru draugais?

Urtyte

U

5 įrašai

2009/05/24 19:07:22 19:07:22

Adriana, bet tai taip gaunasi, kad pasakei, kad neturi išvis draugų - nei vyrų, nei moterų?
O mano bėda irgi ta pati - aš esu linkusi susidraugauti. Gal būt žmonėms, leidžiu per daug jaukiai pasijusti. O kas po to norės mylėtis su moterim, kuri žino slaptas tavo baimes ir matė nuogą sielą? Na, savotiška "mamytė" - gal. Vyrai mėgsta atrodyti stipresni nei yra. O ir aš noriu,l kad mane globotų, saugotų ir puoselėtų, o ne norėtų būti globojami.
Nereikia su vyrais draugauti. Na tai kas, kad nuoširdžiai mėgsti žvejybą, ar ilgus žygius iki kojų nepavelki.

Kornelita

K

21 įrašai

2009/05/24 19:11:07 19:11:07

Vyrus traukia kas kita, nei žmones. Čia esminė klausėjos klaida. Vyrus traukia moteriškumas - paslaptis, žiburiukai akyse, gundantis kvapas, plaukai, gražūs keliai, kyšantys iš po suknutės... O Jūs tapote mama, tai gal jam nebūdingas polinkis mylėtis su mama..

Barmalejus

B

56 įrašai

2009/05/24 19:57:23 19:57:23

As dar priedo iskelciau hipoteze. Ar nera kartais taip, kad nesamoningai vengi vyru, kurie i tave nuo pat pradziu ziuretu kaip i seksualine partnere? Gal tau tik taip atrodo, kad ieskai vyro nors realiai ieskai brolio? Gal ta nuostata "jie visi nori tik TO" atfiltruoja vyrukus iki tokio lygio, kad lieka tik visiskai "nukenksminti" broliski vaikinai ir nekeliantys pretenziju i seksualinius santykius.

Svečias

S

689 įrašai

2009/05/24 20:36:47 20:36:47

Va, moterys, ir išsidavėte, kad jums nereikia vyrų draugų. Tai ko jums tada reikia, vien sekso? Na, vien ant sekso toli nevažiuosit ir ilgai su vyrais netempsite tai jau tikrai. Liksite vienos, vienišos, apleistos ir niekam nereikalingos, ypač senatvėje. Jei būsit turtingos, tai globos namuose, senelių pieglaudose jumis rūpinsis nemylėdami, negerbdami tie, kurie be babkių ir su nelabai kokiu išsilavinimu bei kultūra. Rimti, solidūs žmonės ten nedirbs, o tik prasčiokai. Keista, esat pasinešusios ant sekso be draugiškų jausmų, tiesiog šių dienų pamišėlės. Nesuprantam, bet kodėl tada jūs skundžiatės vyrais, ko nepatenkintos, ko tampotės po teismus, kaltinate būtais ir nebūtais dalykais, kiaulėmis vadinate, ir kitokiais niekingais padarais pravardžiuojate susirinkusios į klubą "Tarp mūsų mergaičių" ?

Teylor

T

65 įrašai

2009/05/24 20:41:37 20:41:37

ADRIJANA: tapus sugerovais labai greit galima tapti sugulovais o kur cia tada draugyste

Pritariu visom keturiom!

???

?

227 įrašai

2009/05/25 06:28:44 06:28:44

Svečias: Va, moterys, ir išsidavėte, kad jums nereikia vyrų draugų. Tai ko jums tada reikia, vien sekso? Na, vien ant sekso toli nevažiuosit ir ilgai su vyrais netempsite tai jau tikrai. Liksite vienos, vienišos, apleistos ir niekam nereikalingos, ypač senatvėje. Jei būsit turtingos, tai globos namuose, senelių pieglaudose jumis rūpinsis nemylėdami, negerbdami tie, kurie be babkių ir su nelabai kokiu išsilavinimu bei kultūra. Rimti, solidūs žmonės ten nedirbs, o tik prasčiokai. Keista, esat pasinešusios ant sekso be draugiškų jausmų, tiesiog šių dienų pamišėlės. Nesuprantam, bet kodėl tada jūs skundžiatės vyrais, ko nepatenkintos, ko tampotės po teismus, kaltinate būtais ir nebūtais dalykais, kiaulėmis vadinate, ir kitokiais niekingais padarais pravardžiuojate susirinkusios į klubą "Tarp mūsų mergaičių" ?

Drįstu pažymėti, kad be sekso vaikų neatsiranda.

Kiti

K

7 įrašai

2009/05/25 11:18:03 11:18:03

Nematau priezasciu pergyventi, arba as kazko nesuprantu. Kiek draugavau su vyrais, visi man issipasakodavo viska iki panagiu, nekalbant jau apie nuosava vyra. Ir laikau tai savaime suprantamu dalyku, nei kiek nemenkinanciu abipuses traukos. Vyro draugiskumas ir atvirumas tai didele vertybe, vadinasi, tavimi pasitiki, laiko tave ta, su kuria galima apie viska pasikalbeti, ne tik moterisku organu rinkiniu. ir kiek teko patirti, jeigu vyras pasakoja apie kitas moteris, tai gali buti bandymas ivesti i savo asmenini gyvenima, kartu nepraleidziant progos pasigirti ar pasiguosti, tai priklauso nuo vyro charakterio. Man neteko draugiskai bendrauti su vyru, kuriam nepatikciau ir kuris neturetu siokiu tokiu slaptu ketinimu, kitu atveju jie nemato reikalo ausinti burna ir gaisti laika, juk visada galima pasisneketi su draugais prie alaus ar ko rimtesnio.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/25 16:06:12 16:06:12

labai artimu neturiu nei draugu nei draugiu...greiciau pazystamu su kurias galiu kur nueiti kartais pasneket..ir tiek..

Leo

L

543 įrašai

2009/05/25 16:07:40 16:07:40

ADRIJANA: labai artimu neturiu nei draugu nei draugiu...greiciau pazystamu su kurias galiu kur nueiti kartais pasneket..ir tiek..

Ir teisingai. Is esmes draugai reikalingi tiems, kurie nepasitiki savo jegomis ir jauciasi nesaugus. Bandoje saugiau:)

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/25 16:10:37 16:10:37

na draugu reikia..be ju jautiesi vienisa ..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume