Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kaip netapti su vyru draugais?

Kaip netapti su vyru draugais?

hm

H

9 įrašai

2009/05/23 20:36:33 20:36:33

Dažnai, imi nuoširdžiai bendrauti su patikusiu vaikinu - atrodo supranti vienas kitą iš pusės žodžių. Susitinki vėl ir vėl ir žiūrėk, jis... tampa tavo geriausiu draugu. Pasakoja apie svajones, pasakoja apie sėkmes ir nesėkmes darbe ir galiausiai ima pasakoti apie... Savo meilės nuotykius, susitikinėjimus su kitomis merginomis...
Pasakykite kaip, KAIP NETAPTI VYRO DRAUGE? Kaip tapti jo mylimąja? Atrodo, kai nesi gražuolė, būtent švelnumas, supratimas, nuoširdumas ir traukia žmones. Bet kas, jei nori visiškai kitokios traukos?? Ką daryti ir ko nedaryti?

liuksis

L

3 įrašai

2009/05/23 21:49:09 21:49:09

rizikingiausias budas- nustemti ta drauga i lova ir atsiskleisti kaip moteriai o ne vien draugei. tik po to gali nelikti nei draugo nei potencialaus mylimojo. na bet kas nerizikuoja...

nata002

N

748 įrašai

2009/05/24 06:58:09 06:58:09

Man atrodo turetum tuo tik dziaugtis..Juk is tokios paprastos draugystes labiau tiketina, jog gims nuosirdi tyra meile, kuri tesis visa gyvenima..
Man tai nuolat kyla klausimas, kodel as negaliu buti vyrui tik drauge..taip noretus vien nuosirdzios draugystes.. Man atrodo negrazioms, protingoms merginoms sekas labiau, jos stabilesnes, kazkuo kitu traukia vyrus, ju santykiai su vyrais buna patvaresni ir ilgalaikiai..

hmm

H

12 įrašai

2009/05/24 07:30:10 07:30:10

Ne, tai netiesa. Aistros negali įkirti ten, kur jos nebuvo. Ir draugais reikia netapti dar pačioje bendravimo pradžioje. Ir nėra nieko blogiau už draugą lovoje. Jiems ima trūkti paslapties, aistros, ugnelės ar dar kažko - pasakomas koks nors žodis, kurio tikros prasmės aš kažin ar žinau, bet jis pateisina vyro nenorą būti su tavimi. O draugais - taip, žinoma, prašom.
Nata, o kam tau tie vyrai draugai? Draugėmis gali būti ir moterys.

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/24 08:01:16 08:01:16

zinau labai gerai sita situacija, as delto netgi issiskyriau po 5metu gyvenimo, bet man atrodo kad kartu gyvenant kitaip ir negali but, vistiek norisi ir pasikalbet ir pasiguost, tik aisku nereik perzengt ribu...pvz kad ir kalbetis su vyru apie depiliacijas ir panasiai...bet pvz kaip raso zurnaluose nu kad vyram nepatinka niurzgancios moterys ir taip toliau ten, tai vistiek taip negali but kartu gyvenant, tai kazi ar isvengiamas dalykas su vyru netapt draugais, nebent nebut atviriems ir nuosirdiems tarpusavyje

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/24 08:04:24 08:04:24

nata, tai cia mes moterys tikim meile, stipriais jausmais ir taip toliau, vyro neislaikysi tarpusavio supratimu, kai palei jo akis issoks kokia caca lele visiem reik laukines aistros ir siurpuliuku

Teylor

T

65 įrašai

2009/05/24 16:41:10 16:41:10

Mano situacija yra priešinga Tavąjai.
Kodėl aš negaliu turėti vyrų-draugų? Dažnai to klausiu savęs.. Kodėl vyrai nuolatos apsimetinėja esantys "draugai", o paskui anksčiau ar vėliau atskleidžia savo "kėslus" arba pradeda žiūrėti Tave kaip į objektą meilei? Taip kartais norisi nuoširdaus pokalbio su vyru [kaip su draugu].. Taip norisi pasikonsultuoti dominančiais klausimais ar padiskutuoti abiems aktualiomis temomis.. Kodėl taip yra?

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/24 16:51:06 16:51:06

man ir ta pati situacija..su moterim bendraut nemoku tai bandau susidraugaut su vyrais bet anksciau ar veliau jie mane isimyli nu zodziu vargas....

Ra

R

389 įrašai

2009/05/24 17:42:26 17:42:26

Teylor: Mano situacija yra priešinga Tavąjai.
Kodėl aš negaliu turėti vyrų-draugų? Dažnai to klausiu savęs.. Kodėl vyrai nuolatos apsimetinėja esantys "draugai", o paskui anksčiau ar vėliau atskleidžia savo "kėslus" arba pradeda žiūrėti Tave kaip į objektą meilei? Taip kartais norisi nuoširdaus pokalbio su vyru [kaip su draugu].. Taip norisi pasikonsultuoti dominančiais klausimais ar padiskutuoti abiems aktualiomis temomis.. Kodėl taip yra?

Tapk sugėrovu susidraugausi O jei bendrą laisvalaikį skirsi alaus maukimui, tai tada galėsi padiskutuoti aktualiom temom. Bet bėda, alus figūrai kenkia

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/24 17:44:59 17:44:59

tapus sugerovais labai greit galima tapti sugulovais o kur cia tada draugyste

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume