Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ar dar liko vyru kuriems patinka stambesnes moterys?

ar dar liko vyru kuriems patinka stambesnes moterys?

westend

W

46 įrašai

2009/05/22 22:22:47 22:22:47

tam kas skaitys ,ir issakys savo nuomone iskarto sakau aciu-ir tikrai neisizeisiu.jau pripratau,todel niekas jiau nebegali taip skaudint kaip is pradziu -tik vis negaliu suprasti argi jau nieko nereiskia vidinis grozios zmogaus sypsena istikimybe bendravimas,tarpusavio supratimas,zinot ko gala labiausiai,kad mes tie kurie vienisi prarandam daug ,daug laiko ieskodami vienas kito siekdami to ko negalim pasiekti.o gyvenam jiuk viena karta ir atgal laiko nepasuksi,ir kaip daznai buna mes daug reikalaujiam is kitu ,bet neapsizvalgom kokius trukumus mes turim patys............zinau kaip sunku ,kaip truksta kasko salia kaip noris kasko laukt ,kaip noris ,kad taves kaskas lauktu,bet mes tik zmones visi klystam ,kad ir sendien rasau si laiskeli jiau vakaras ,turiu pasakyti nuostabus vakaras, kaip gera butu apkabint kaska ir pasakyti paprastus zodzius tu man esi brangus..........visi sie zodziai pasirodys kaskam nuvalkioti ,gal net banalus,bet noriu palinketi kiekvienam is jiusu bukit mylimi -laukiami,ir neuzmirsti dalinkit sypsenas vieni kitiems,dazniau sakykite ka jiauciate,ir nieko neslepkite-bendravimas ir atvirumas tai tvirtas pagrindas kuri nebet kas gali sugriaut..................Tiesiog mylekit ir branginkit gyvenima!

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/22 22:45:14 22:45:14

nu taip pasakyk vyrui kad ji myli ir jis apsidziaugs kad tave jau turi ir prades lipt ant galvos...
ir is kur tos meiles gaut kad pirkt nera

matyt man netokia sentimentali ir grazi nuotaika siais klausimais...

westend

W

46 įrašai

2009/05/22 22:47:36 22:47:36

atsiprasau uz pasisakyma as tik kalbejiau apie savitarpio supratima-taigi prasau atsakyk man ar pyktis padeda labiau?

aukssine

A

15 įrašai

2009/05/23 04:14:16 04:14:16

Niekaip nesuprantu is pirmo pasisakymo kodel temos pavadinimas toks?
Ar jus manot, kad santykiu problemas (tiksliau santykiu nebuvimo problemas) patiria tik stambesnes moterys?
Man 34, 168 cm/53 kg, visos apimtys vietose (92-62-90) ir vis tiek 3 metai - viena. Jeigu atsiranda a la pretendentas i sirdi - tai labai aisku su kokiais ketinimais. Tie ketinimai - labai puiku (seksas man patinka, tik ne su bet kuo), problema tame, kad supranti - kad tai - vieninteliai ketinimai be jokio noro kaip isvardinote tarpusavio supratimo ir emocinio artumo ... O man reikia sito ir kaip ozka uzsispyrusi kartoju, kad maziau as tikrai neimsiu . Manau, kad nereikia kaltes deleguoti ugiui, svoriui, plauku spalvai, nes cia musu vidines problemos ir kazkiek lemties... Paziurekit kiek gatveje stambiu moteru su vyrais, vaikuciais, jos sypsosi, laimingos, taip kad... Pyktis nepadeda niekam - nei pyktis ant saves, nei ant kitu, nei ant likimo.

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/23 07:51:18 07:51:18

Cha, tos gatveje yra kur storos su vaikuciais, jos jaunysteje dazniausiai buna normalios ir sustoreje tik vidutiniame amziuje. Vyrai jas pamilo jaunas ir grazias, o po to kai abu sensta, i kuna jau nera taip kreipiamas demesys.
Be to, galima tik isivaizduoti kaip vyresniame amziuje atrodys jauna storule. Todel manau kad storumas yra didele problema, ir tai visiskai nesusije su zmogaus gerumu. Per storuma daugelis to gerumo net nenori pazinti, o iesko gerumo normaliame kune. Nes nera taip kad jei stora tai butinai gera, o jei plona tai butinai ragana. Yra ir plonu merginu, kurios turi tokia pacia gera sirdi kaip ir storos ir vyrai tokiu ieskojo, iesko ir ieskos.
Mano zmona dabar jau sustambejusi, nors jaunysteje buvo labai normali, bet nematau del to problemu nes sunkiai isivaizduoju gyvenima be jos. Zinoma, aki traukia grazus ir jaunas kunas, bet tik paziurejimui.
O tavo problema man atrodo yra poziuryje arba tu labai greitai atsiduodi. Tada vyrai nevertina taves kaip zmogaus, o galvoja tik apie kuna. Patarciau pabendrauti bent pora menesiu iki pirmo sugulimo, per tiek laiko daug kas isaiskeja. O jei tik poziurio problema, as savo zmonai apie rimtus ketinimus pasakiau tik mazdaug po metu. Iki tol tik graziai draugavom ir aisku mylejomes. Ji veliau sake, kad lauke manes tik todel, kad as nors ir nekalbedavau apie artumus ir meiles, bet tuo paciu pas kita irgi neidavau. Jei buciau nuejes, butu amba. Bet cia pacios reikalas kaip atsirinkti. Jei zmogu myli, lauk jo. Jei jis tave bent kiek vertina - pas kita neis. Tada sulauksi savo. Jei po poros menesiu vyrus metysi - tada niekada rimto ir nesulauksi.

aukssine: Niekaip nesuprantu is pirmo pasisakymo kodel temos pavadinimas toks?
Ar jus manot, kad santykiu problemas (tiksliau santykiu nebuvimo problemas) patiria tik stambesnes moterys?
Man 34, 168 cm/53 kg, visos apimtys vietose (92-62-90) ir vis tiek 3 metai - viena. Jeigu atsiranda a la pretendentas i sirdi - tai labai aisku su kokiais ketinimais. Tie ketinimai - labai puiku (seksas man patinka, tik ne su bet kuo), problema tame, kad supranti - kad tai - vieninteliai ketinimai be jokio noro kaip isvardinote tarpusavio supratimo ir emocinio artumo ... O man reikia sito ir kaip ozka uzsispyrusi kartoju, kad maziau as tikrai neimsiu . Manau, kad nereikia kaltes deleguoti ugiui, svoriui, plauku spalvai, nes cia musu vidines problemos ir kazkiek lemties... Paziurekit kiek gatveje stambiu moteru su vyrais, vaikuciais, jos sypsosi, laimingos, taip kad... Pyktis nepadeda niekam - nei pyktis ant saves, nei ant kitu, nei ant likimo.

???

?

227 įrašai

2009/05/23 08:09:15 08:09:15

Laukti to, kuris bijo kalbėti apie artumą. O gal nebijo, gal tikrai nesijaučia tau artimas. Ir akimis nulydivisas praeinančias lieknas merginas. O mes gi žinom, kad ir lieknos būna geros ir protingos...
Svečias. O kodėl TAVĘS reikėjo laukti? Kodėl TU JOS nelaukei? Daugiau retosinis klausimas - kodėl vyrai mano, kad passaulis sukasi apie juos ir čia jų reikia laukti

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/23 09:27:21 09:27:21

Ir kas kad nulydi? Ar tu pati neatkreipi demesi i grazesni vaikina? Nulydeti yra viena, o eiti i kaire - visai kas kita.
Mano atveju manes lauke, nes tuo metu buvo labai sunku gyvenime ir rimtu santykiu nelabai reikejo. Ne as "nukabinau", o mane "nukabino", bet koks dabar skirtumas. Taciau as nemanau kad apie vyrus visada viskas turi suktis.
Bet jei moteris siekia kad apie ja viskas suktusi, yra idealiu formu kaip pati raso, ir nieko neranda jau 3 metai, tai galima dar palaukti kokius 3 metus, arba imtis kitos taktikos. Mano zmonai tai suveike. Is tikruju man dabar labai lengva sneketi, nes kai tapom tikrai artimi, pradejom kalbetis apie viska ir visada. Taciau tuo metu man viskas truputi kitaip atrode.. As net tarpais galvojau kad visai gerai dabar tureti moteri be isipareigojimu, tureti su kuo nueiti i balius ar leisti vakarus kol geresnes nera, bet taip gavosi kad kitos po to ir nebereikejo.

???: Laukti to, kuris bijo kalbėti apie artumą. O gal nebijo, gal tikrai nesijaučia tau artimas. Ir akimis nulydivisas praeinančias lieknas merginas. O mes gi žinom, kad ir lieknos būna geros ir protingos...
Svečias. O kodėl TAVĘS reikėjo laukti? Kodėl TU JOS nelaukei? Daugiau retosinis klausimas - kodėl vyrai mano, kad passaulis sukasi apie juos ir čia jų reikia laukti

kolukietis

K

1 įrašai

2009/05/23 10:30:53 10:30:53

Kai sprendziame ar norime artimiau susipazinti su zmogumi, ar jis mums simpatiskas daugiausia demesio kreipiame i pirmaji ispudi. Iprasta manyti kad pirmaji ispudi susidarome is isvaizdos ir zmogaus sugebejimo bendrauti, taciau ispudis priklauso dar ir nuo socialinio sluoksnio bei kitu dalyku. Stai buvo atliktas vienas socialinis eksperimentas. Surenkama grupele moteru, jos pasodinamos prie restorano lauko staliuko. Ateina paprastai apsirenges vyrukas, priseda, pabendrauja. Moteru grupe pakeiciama, si karta prie restorano privaziuoja istaigingas automobilis, is jo islipa kostiumuotas TAS PATS vyrukas. Velgi, prieina, pabendrauja. Is esmes ir isvaizda ta pati, ir bendravimas toks pat (juk tai tas pats zmogus) tiesiog keiciasi socialinis sluoksnis. na ir zinoma rezultatai - vos keletas moteru pripazino kad pirmuoju atveju vyrukas joms patiko ir sios noretu su juo susipazinti, kai antruoju atveju taip atsake kone visos. Analogiska tvarka galioja ir lytis sukeitus vietomis.

Isvada - jei negali buti grazi, tapk gerai bendraujanti. Jei ir tai nepadeda, tapk turtinga na cia truputi pajuokavau. Nezinau, nemaciau nei kaip tu atrodai, taciau galiu pasakyti is asmenines patirties, buna kad mergina tiesiog neprisiziuri saves. Ateina pavyzdziui kokia mergina su usais ir antakiais kaip pas Suzana Boyl. O gal but vertetu tiesiog paklausti stilisto patarimo, sie zmones daro stebuklus. Labai daug duoda ir pacios nusiteikimas kad as stora ir niekam nereikalinga, o toliau seka abejingumas, pavyzdziui kam puostis, vistiek as negrazi, o tada jau visi reikalai tiesiog nebesustabdomai ima ristis zemyn.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/23 12:18:12 12:18:12

as tai irgi nesuprantu kodel turetume mes tu vyru laukt..kol jie apsispres issilakstys nebebijos , pabaigs darbus

as nelaukiu nieko einu toliau...neturiu tam laiko..
o del to kad jiem tik sexas rupi tai cia daugelio merginu problema.. daznai man irgi pasitaikydavo kad nori tik permiegot ir jauciu kad tikrai nieko daugiau ..

westend

W

46 įrašai

2009/05/23 17:33:29 17:33:29

aciu visiems uz patarimus ,uz isakyta nuomone.Nesu as kaskokia apsileidus neprisiziurinti ir panasei,va kad nusivylusi siek tiek tai taip..
mano stambumo problema prasidejio tada kaip man prireike trijiu sunkiu operacijiu ,po jiu viskas ir pasikeite-as lankiau pramoginius sokius nuo mazens dainavau ,kas ir buvo mano svajione dainavimas horinis dirigavimas,deja taip ir liko svajione,nes daug laiko ateme sveikatos problemos buvusios tuo metu.Nesu istizus ir del besikeiciancio svorio tikrai nebuciau metus tiesiog isejio kaip isejio-va tada as atsirinkau draugus ,tiksliau tai ne as o jie pasirinko ,ir kas nebutu keista kai sutikau jiuos po ilgo laiko kai kuriuos zmones kuriuos laikiau draugais,jie vel norejio bendrauti ir kad viskas butu kaip anksciau ,nes manyje tai niekas nepasikeite as kaip visada linksma,bendraujianti

noriu kelis zodzius tarti sveciui [b:tqqsl7o5]sveciui[/b:tqqsl7o5]...........ilgai svarsciau ar verta gilintis ten kur dar taip atvira ir skaudu,noriu pasakyti kad mano draugas mire pries keturis metus ir musu santykiai tikrai nebuvo prasidejia po menesio,tai truko gan ilgiau-bet negaliu pasakyti ir kad as negaleciau pasielgti spontaniskai -kas zino kas gali buti gyvenime.............
ir dar as negaliu skustis demesio stoka,tiesiog visi tie vyrai skaito mane gera gera drauge,nes gali plepet apie viska,patinka mano draugijia esu kvieciama i vakarelius ,bet visada girdziu kad esu labai faina drauge

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume