Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar sugebate ramiai reaguoti i NE?

Ar sugebate ramiai reaguoti i NE?

Daida

D

1 įrašai

2009/05/19 09:58:44 09:58:44

Ar sugebate ramiai reaguoti i NE is kito zmogaus lupu? Na, tarkim uzmezgate pazinti, susirasinejate ir kazkuriame etape tas zmogus atvirai pasako, kad nemato ateities su Jumis. Kaip reaguojate? Ar stengiates issakyti savo pozicija, ar saugote savigarba ir apsimetate, kad sitas NE Jums nei motais?

Romuta

R

497 įrašai

2009/05/19 12:37:59 12:37:59

Padėkoju, kad sugebėjo garbingai atsakyti, ir palinkiu geros kloties juk jis man nieko neskolingas.

kora

K

2495 įrašai

2009/05/19 13:22:52 13:22:52

Manau, kiekvienas save gerbiantis zmogus rimti islaikyti (bent jau stengtis) privaletu, nors viduje be galo skaudu butu sutikti su zodeliu "ne". Gerbciau zmogu, kuris pirmas istaria si zodeli, nematydamas tolimesniu santykiu perspektyvos, taciau butinai paklausciau " kodel ? ".

miegapele

M

140 įrašai

2009/05/19 14:17:01 14:17:01

Priklauso ko is to zmogaus tikiesi. Jei ir pati nematai su juo savo ateities tai ramiai gali palinketi geros kloties. Jei tau jis jau spejo tapti brangiu, tuomet aisku sunku. Bet kuriuo atveju dvieju zmoniu santykiai turi buti abiems priimtini ir abu turi matyti savo ateiti kartu. Geriau nutraukti prasidejusia pazinti, negu veliau isirs seima. Vertas pagarbos zmogus, kad isdriso apie tai pasikalbeti, o ne dingo, kaip burbulas vandeny.

elenka

E

2079 įrašai

2009/05/19 16:42:38 16:42:38

ziurint kokia forma tai pasakoma, jei zmones graziai suseda ir apie tai pasikalba, apie geras smagias akimirkas, apie jausmu ir proto audras ir t.t tada butu labai skaudu, bet tikrai suprantama, ir neliktu kaltes jausmo, kad kazka padarei ne taip. bet kazkodel zmones nesugeba taip atsisveikinti, nesugeba vertinti bendrai isgyventu dienu, emociju, jausmu. o juk tai toks turtas. zdz as uz pokalbi.

kiesux

K

1086 įrašai

2009/05/19 17:29:15 17:29:15

Na bent kolkas sioje svetaineje neteko sutikti merginos buna keli atvejai:) arba tyliai ramiai kazkur dingsta, arba pasakius ne bunu isvadintas kiaule neisigilinanciu ir nenorinciu tokio "nuostabaus" zmogaus, kuris net susitvardyt nesugeba elementariose situacijose... o siaip buna tokiu zmoniu, su paskutine drauge taip issiskyrem, tiesiog po grazaus pokalbio

leagere

L

354 įrašai

2009/05/19 18:01:26 18:01:26

Žmogus - ne pinigas, kad visiems patiktų... Ir į tą NE reikia stengtis žiūrėti natūraliai, ir jokiu būdu nepulti darytis globalių išvadų, nuvertinančių priešingą lyti arba save patį (iš esmės tai vienas ir tas pats). Man atrodo, lengviau, kai NE pasakoma tiesiai, tuomet tenka mažesnis smūgis savigarbai, kuri mūsų, čia laimės beieškančių, ir taip kažkuria prasme yra traumuota - vien jau paties ieškojimo šitokiu būdu fakto...
Bjauriau, kai žmogus staiga ima tave ignoruoti. Va tada tikrai pagalvoji - nejau net atsisveikinimo nenusipelnau... Kita vertus, tai rodo žmogaus kultūrą ir požiūrį į kitus - gal ir gerai, kad toks dingo

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/05/19 18:17:26 18:17:26

na, zhiurint kiek tie santykiai pasistumeje... Jei tai buvo tik pradzia ir susirashinejimas, tuomet niekaip nereaguochiau: na nesusikloste. liudna, jei zhmogus patiko, bet yra kaip yra ...
Kita vertus .... man savigarba neleistu kazhkaip reaguot ar kazhko irodinet. Jei zhmogus nutare viska baigti ir nesiteikia net paaishkinti situacijos - tai jo sprendimas. As ishgyvensiu. Jei sprendimas ateina po pokalbiu ....tai butu sveikintina, bet chia jau turetu buti ilgalaikiu santykiu pabaiga, o ne pahzinties.

eg0iste

E

123 įrašai

2009/05/19 19:03:51 19:03:51

o aš esu reagavusi skirtingai. vienąkart tiesiog susitaikiau, ne tai ne. bet vienąkart išdrįsau pasakyti "neišeik"... nesigailiu nei vieno nei kito. nors tiesą sakant, jei dar gyvenime tektų išgirsti ne, elgčiausi turbūt kaip pirmąkart, nes jei žmogus nori nutraukti santykius ir nebejaučia jokio ryšio, tai kam kankintis abiem. tikiuos, kad vis dėlto man neteks to daugiau išgirsti...

Pasislepes

P

172 įrašai

2009/05/20 14:31:04 14:31:04

Buna ir taip...susirasineji ilga laika,regis kazkas yra bendro,pakvieti i pasimatyma,Ji kaip ir sutinka,lauki sutartoje vietoje,sutartu laiku...bet kiauliskai pasakydama NE,tiesiog paraso,kad neatvyks,bet ne tai,kad is anksto,bet ta akimirka,kai jau laikas susitikt...na gerai pamanai sau,itaise raga...ir lai...bet sekancia diena vel lenda i akis,lyg niekur nieko:D,pasakai:aciu uz bendravima ir dailius "ragelius",bet bendraut toliau neturiu jokio noro...o tada ragu taisytojai sunku susivokt,kaip cia jai sakoma NE...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume