2009/05/21 18:50:47 18:50:47
O argi gali būti "motais" , jei kalba eina tik apie susirašinėjimą, nors ir ilgalaikį. Juk niekas nežino, kas - tas susirašinėtojas, vyras ar moteris. Gal tai išdykaujantis pensininkas ar paliegęs iškrypelis, turintis neblogų literatūrinių sugebėjimų. Taigi niekada nežinai, ką prarandi. O jei santykiai buvo realūs, ir jei dar mačiau ateities perspektyvas, tada emocijos liejasi per kraštus. Deja
2009/05/22 20:02:33 20:02:33
kiesux: Na bent kolkas sioje svetaineje neteko sutikti merginos buna keli atvejai:) arba tyliai ramiai kazkur dingsta, arba pasakius ne bunu isvadintas kiaule neisigilinanciu ir nenorinciu tokio "nuostabaus" zmogaus, kuris net susitvardyt nesugeba elementariose situacijose... o siaip buna tokiu zmoniu, su paskutine drauge taip issiskyrem, tiesiog po grazaus pokalbio
Matai, štai čia ir bendravimo internetu žavesys - čia nelabai reikai tvardytis
Bet vyrai, matyt tikrai užgrūdinti visokių atmazų. Būna tikrai negali susitikti savaitę ar dvi ir po to turi ilgai ir atkakliai bandyti pati pakviesti susitikti nes - pati juk bendrauti nebenorėjai - . Tuomet numoju ranka - žmonės gyvenimo jau sugadinti. Man užtenka ir savų kompleksų, kad čia dar būti psichiatru kitiems
Ne, nesugebu ramiai reaguoti į NE. Nes turiu nepilnavertiškumo kompleksą. Tačiau negi kitiems būtina tai žinoti?
2011/01/30 06:53:23 06:53:23
Aš irgi nesugebu ramiai reaguoti į "NE". Kažkaip tada pradedu knistis po savo vidų, ieškoti kas manyje negerai, kaltinu save ir pan. Žodžiu, tada man būna lb negerai
2011/01/30 08:23:20 08:23:20
Ne tai ne negali gi būt taip kad visiems patiktum!
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume