2009/06/10 18:44:16 18:44:16
ADRIJANA: nu tai papartynai pasirodyk ir mum..noriu pamatyt ta arogantiska aukso gabala
O kodel tu nepasirodai ? Kuomet tu parodysi savo nuotraukas, as prisiekiu, kad parodysiu savo anketa, bet kodel tu cia savo leksta ironija demonstruodama "pajuoki" mane, kad nesirodau ? Mieloji, vienom valty sedim, neskandink
Tu ne ka maziau arogantiska, tik del aukso gabalo dar abejociau
2009/06/10 18:52:38 18:52:38
papartynas: ADRIJANA: nu tai papartynai pasirodyk ir mum..noriu pamatyt ta arogantiska aukso gabala
O kodel tu nepasirodai ? Kuomet tu parodysi savo nuotraukas, as prisiekiu, kad parodysiu savo anketa, bet kodel tu cia savo leksta ironija demonstruodama "pajuoki" mane, kad nesirodau ? Mieloji, vienom valty sedim, neskandink
Abu geruliai:)) eikit i akla pasimatyma:)
2009/06/10 18:56:00 18:56:00
Leo: papartynas: ADRIJANA: nu tai papartynai pasirodyk ir mum..noriu pamatyt ta arogantiska aukso gabala
Abu geruliai:)) eikit i akla pasimatyma:)
sitas tai tikrai niekur neeis, sedes krumuose ir kaip kokia "moska" ant dramblio los
2009/06/10 19:04:26 19:04:26
savo nuotraukas, as prisiekiu, kad parodysiu savo anketa, bet kodel tu cia savo leksta ironija demonstruodama "pajuoki" mane, kad nesirodau ? Mieloji, vienom valty sedim, neskandink
Tu ne ka maziau arogantiska, tik del aukso gabalo dar abejociau [/quote]
Abu geruliai:)) eikit i akla pasimatyma:)[/quote]
sitas tai tikrai niekur neeis, sedes krumuose ir kaip kokia "moska" ant dramblio los [/quote]
Atsargiai, vel kas nors gali priimti asmeniskai:)
2009/06/10 19:05:11 19:05:11
elenka:
sitas tai tikrai niekur neeis, sedes krumuose ir kaip kokia "moska" ant dramblio los
Moteryte, ar tau viskas gerai? Is kur tiek pykcio, neapykantos? Aisku, kad tu cia nieko nerasi Jokiam vyrui nereikia bobos su kiausais uz kiekviena zodi pries ja lojancios Pabaik savo nesamones, as jau tavo nuotraukas apziurejau anksciau - nepatikai
2009/06/10 19:06:52 19:06:52
papartynas: elenka:
Moteryte, ar tau viskas gerai? Is kur tiek pykcio, neapykantos? Aisku, kad tu cia nieko nerasi Jokiam vyrui nereikia bobos su kiausais uz kiekviena zodi pries ja lojancios Pabaik savo nesamones, as jau tavo nuotraukas apziurejau anksciau - nepatikai
Viskas elenka. tavo reputacija sugadinta galutinai. teks registruotis is naujo ir bandyt dar karta:)
2009/06/10 19:08:46 19:08:46
Leo: papartynas: elenka:
Viskas elenka. tavo reputacija sugadinta galutinai. teks registruotis is naujo ir bandyt dar karta:)
kazkaip nebijau, nes mano nuotrauku, cia nedaug kas mate ir vyras , kuris nerodant veido taip sako, kogero buvo atvirkstinis variantas. o blogas skandalas, yra skandalas, uztat turesiu populiaruma
2009/06/10 19:10:51 19:10:51
ir dar , as ne pinigas , kad visiems patikt, kazkas turi skoni, kazkas ne
2009/06/10 19:11:44 19:11:44
Viskas elenka. tavo reputacija sugadinta galutinai. teks registruotis is naujo ir bandyt dar karta:)[/quote]
kazkaip nebijau, nes mano nuotrauku, cia nedaug kas mate ir vyras , kuris nerodant veido taip sako, kogero buvo atvirkstinis variantas. o blogas skandalas, yra skandalas, uztat turesiu populiaruma [/quote]
PiaRas (viesieji rysiai) ) Tik kad cia auditorija nelabai plati. Susidare ispudis, akd cia visi vieni kitus pazista, visi kaip didele seima:)
2009/06/10 19:12:12 19:12:12
Viskas elenka. tavo reputacija sugadinta galutinai. teks registruotis is naujo ir bandyt dar karta:)[/quote]
kazkaip nebijau, nes mano nuotrauku, cia nedaug kas mate ir vyras , kuris nerodant veido taip sako, kogero buvo atvirkstinis variantas. o blogas skandalas, yra skandalas, uztat turesiu populiaruma [/quote]
PiaRas (viesieji rysiai) ) Tik kad cia auditorija nelabai plati. Susidare ispudis, akd cia visi vieni kitus pazista, visi kaip didele seima:)
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume